Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
112
Favori
110.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

para tuzağıymış . nereden alındığını bile bulamadım zaten. bende oura ring gbi daha değişik özellikler açılıyor sandım.

• Hoparlörde çızırtı için.: saatiniz ile eğer suya girmişseniz (tatlı tuzlu farketmeksizin) içindeki suyun sallayarak boşaltılması gerekiyor ve 1 2 kere de su tahliye sesi çaldırmanız lazım. İyice emin olduktan sonra kuruduğunda cızırtı kalmadığını göreceksiniz ama ıslak şekilde bırakıp öyle kurutursanız sudaki tuz, kireç vs gibi faktörler o ince diyafram üzerinde kalabiliyor. Bir dahaki ıslanmaya kadar cızırtı yapabilir. Ben bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum bilgi vermek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 9 Kasım 2024; 1:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 15-20 gün önce Huawei Watch Gt4 alarak aranıza katıldım.

Normalde Galaxy Watch 6 kullanıyordum. Ancak iPhone ve Android arasında arada bir geçiş yaptığım için ikisi ile de uyumlu bir cihaz istemiştim.  

İyi yönlerini herkes söyler ama yurt içi ve yurt dışı incelemelerinde de görmediğim bazı sorunlar ve/veya bilmediğim hususlar var. Bazıları gerçekten benim kullanmam için engel şeyler. 

Öncelikle şunu belirteyim saati Samsung Galaxy S24 Ultra ile kullanıyorum. 

1) Telefon çaldığında saatten sessize aldığımda telefon sessize alınmıyor. Telefon çalmaya devam ediyor. Özellikle elim dolu olduğu zamanlarda eski cihazımda bunu çok kullanıyordum. 

2) Telefon ile görüşürken arkadan biri aradığında, arkadan arayan kişinin bildirimini bazen gösteriyor, bazen göstermiyor telefonu sürekli kulağımdan çekerek kimin aradığına bakmam gerekiyor. 

3) Telefonda alarm çaldığında saate bildirim gelmiyor. Saati ilk aldığımda bildirim geliyordu. Telefonda çalan alarmı saatte sessize alamayacağımı biliyordum ama artık alarm bildirimleri de gelmiyor. 

4) Örneğin Whatsapp dan bir şey indirdiğimde telefonda sürekli bir bildirim oluyor bildirim çubuğunda saat bunu canlı bildirim olarak görüyor ve dosya inene kadar saat sürekli titriyor. 

5) Bildirim gelen uygulamaların bir kısmının simgesi görünüyor ama birçoğunun uygulama simgesi görünmüyor ve onları genel bildirim olarak grupluyor ve bildirimleri kaçırıyorum. 

6) Saatin ekranını uyandırmak için kolumu kaldırdığımda uyanıyor ama ben aod kullanmıyorum ve dokunarak ekran uyanmıyor. 

Saati genel anlamda, bildirim, spor ve uyku takibi için kullanıyorum ama bu benim için sorun olan şeyler kullanıma biraz engel oluyor. 

Saatin özellikle görüntüsü çok iyi şarjı gerçekten galaxy watch 6 ya göre inanılmaz iyi gidiyor. 

Yukarıda saydığım sorunlar için sizin bir çözümünüz var mı bilmiyorum ama ben bir çözüm bulamadım. Eski saatime geçmeyi düşünüyorum. 

Genel deneyimimi anlatmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmm10 -- 9 Kasım 2024; 19:3:4 >

• mmmm10 M kullanıcısına yanıt

Sadece şunu söyleyim. Boşuna uğraşma hemen geri dön galaxy saatine. İnan ben fırsat kolluyorum geçmek için ama idare ediyorum yepyeni saat diye.

• fakasupi F kullanıcısına yanıt
    geçin de görün...😀 saat nasıl olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • garantili faturalı gt 4 saatimi satıyorum. yeşil renk. orijinal kayışını birkaç gün kullandım sadece. metal kayış aldım onu kullanıyorum. hem saat hem kordun sıfır ayarındadır. 5000 düşünüyorum. ilgilenenler pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 11 Kasım 2024; 11:31:36 >
  • arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

benimkinide tamir etmişler ben değişim yapılır sanıyordum . bakalım tekrar havuzdan sonra cızırtı yapacakmı.. ben fabrikasyon gibi kapatabileceklerini düşünmüyorum açıkcası.

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]
  • Kasım indirimi ile 10700tl olmuş gt5 pro siyah. Birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum ne dersiniz?

• mükemmel fiyat, bunun altını görmez bence artık, hangi site de bu fiyat

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Amazon, teknosa, medimarkt üçünde de aynı fiyat 10699tl

• fearuq kullanıcısına yanıt
    Benim arka kısım komple değişmişti. Size öyle yapmamışlar. Ama sorun olacağını sanmıyorum. Benimki sorunsuz çalışıyor. Gerçi şu an otomatik saatlerimi takıyorum. Akıllı işine biraz ara verdim 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

benim 1 günde tamir oldu :) yazılan da çok doğru mu bilmiyorum . ben haftada 1 kere yüzüyorum 1.5 km bakalım nasıl yapmışlar . genelde açtıktan sonra vakum işlemi kusursuz olması lazım su geçirmemesi için. pilini dğeiştirdik demişler onuda merak ediyorum. şikayet olarak sadece pil az gitmeye başladı yazmıştım :)

• fearuq kullanıcısına yanıt
    Ben yazın ırmakta yüzdüm tamir olduktan sonra sıkıntı çıkarmadı. Denize girerken ise çıkardım. Tuzlu su malum korozyon yapabilir diye cesaret edemedim. Havuzda da problem çıkarmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben tüm yaz denizde yüzdüm her gün 3-4 saat hiç bir sorun yaşamadım.

• Arkadaşlar cihazı ekstra kordonları olmadan sattığım için kordonlarım satılık

Vagave Hakiki deri (bir iki sefer hariç hiç kullanılmadı, sıfırdan farksız)

Tam takım elbise kordonu

https://vagave.com/collections/huawei-watch-fullup-kordon-serisi/products/huawei-watch-deri-kordon-siyah-fullup

400 TL

Huawei Orijinal Siyah Kauçuk Kayış 22L (resimde cihaz üzerinde takılı) kullanılmış ama hatasız çiziksiz temiz, herhangi bir yıpranma yok

buy (huawei.com)

400 TL

İkisi birlikte ya da ayrı ayrı satabilirim. Kargo ücreti ödememek adına sanırım Ankara içi elden daha mantıklı iki taraf için de. ÖM atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 13 Kasım 2024; 13:31:35 >

• gt5 pro siyaha geçiş yaptım arkadaşlar cihaz kargoda yarın gelir sanırım. gt4 ü de sarı siteye koydum bakalım kaça gidecek :)

• sana huawei dedik, büyük bildik bi bildiği vardır dedik, kullanıcıyı soğutacak iş yapmaz dedik, bizi elmaya madara etmez dedik, sen bizi kepaze ettin.

güncellemeler nerde kaldı ya her sene saatmi değiştireceğiz.

• kriptopanda kullanıcısına yanıt
    GT5 satmadan yeni işletim sistemi gelmez bana göre. Yoksa GT4 ile çok farkı yok saati satamaz adamlar.
    2-3 ay en az vakit var bence

• kriptopanda kullanıcısına yanıt
    Aritmi özelliği olan 1 2 haftaya gelecek dediler 1 ay oldu hala yok 😅

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

ya onu zaten honkong hesabıyla aktif ettikte sonuçta bu bir akıllı saat biz aldıktan sonra maddi değeri sıfıra yaklaşıyor tek yapacakları yazılımla upgrade etmek ondada kanser edeceklerse mi band alıp geçelim.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.