Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Svideoz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
112
Favori
110.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar watch 4 almayı düşünüyorum Türk Telekom hattını kullanıyorum telefonda, kendi numaramla saate bağlanabilecek miyim e'sim ile yoksa başka numara mı almam gerekiyor saat için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kriptopanda kullanıcısına yanıt

Watch 4 alacak, GT4 degil. Farkli saatler onlar. GT4 Pro diye bir model cikarmadi Huawei, Watch 4 pro modelini cikardi.

• Arkadaşlar watch gt 4 te Biyoelektrik Empedans Analizi (BIA) Özelliği var mi?
    Yağ kas su ölçüyor mu?

• Merhaba. Gt4 kullanıyorum. 20 adım atıyorsam 30 sayıyor. Profil bilgilerim güncel. Yazılım güncel. Benzer sorunu yaşayan var mı? Fabrika ayarlarına almadan çözüm yolu var mı? Bölge olarak honkong seçili bu arada. Adamlar küçük diye bizim adımları fazla sayıyor olabilir mi :)

• anchorman34 A kullanıcısına yanıt

Bu saatlerin hiçbiri tam olarak doğru ölçemiyor zaten. Oturduğunuz yerde kolunuzu kaldırıp ileri geri sallayın, yine adım atmış kabul ediyor. "Tam olarak şu kadar adım atmışım" yerine "aşağı yukarı şu kadar adım atmışım" şeklinde düşünün.  

• Heyea kullanıcısına yanıt

araba ile bozuk yolda giderken tebrikler uyarısı veriyor bana   

• Herkese merhaba,
    Yaklaşık bir yıldır watch gt4 kullanıyorum.
    Telefonum bir ay evvel android idi yaklaşık 1 aydır da iPhone 15 pro ile birlikte kullanıyorum.
    SORUNUM ; telefonumla birlikte airpods pro 2 de var ve saatim telefonuma bağlı olduğunda kulaklığımı kullanamıyorum bağlantı düşüyor sürekli.
    Bununla ilgili benzer sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan dostlardan acil yardım talep ediyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycastro -- 30 Kasım 2024; 5:5:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

• temassız ödeme özelliğini bölge değiştirerek veya başka bir şekilde kullanabilmek mümkün mü?

• bycastro kullanıcısına yanıt
    14 pro Max, Sony link buds s ve gt4 kullanıyorum bende böyle bir sıkıntı yaşamadım.

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt

mümkün görünmüyor huawei cüzdanın bu desteği sağlaması ve ödeme aracı kurumlarla işbirliği yapması gerekiyor. bu da huawei'nin umrunda olan bir şey değil. bende çok uğraşmıştım ama apple pay de çalışan yurtdışı kartlarıda kabul etmiyor çin ve bir kaç asya bankası harici desteklediği kartta yoktu. sanırım ambargolarla ilgili bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptopanda -- 4 Aralık 2024; 20:44:15 >
    Huawei'yi tercih etme sebeplerimden birisi şarjının uzun süre gitmesi ve belki güncelleme ile temassız ödemenin gelmesi idi. En azından saate huawei wallet uygulaması gelse de kapı felan açabilsek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Denemediiğim yol kalmadı neredeyse veya ben beceremiyorum çünkü airpods pro ile birlikte kullanamıyorum.

• Saatte veya uygulamada su hatırlatıcı var m7

• 3 gündür gece uykusunu eksik ölçüyor. 3-3,5 saat ölçüyor ama 7-8 saat arası toplam uykum var ve diğer günlerde gece bebek için uyanırken bu hafta hiç uyanmadım mesela.

Bu gece de %10 şarjı varken kapanmış, şarjı bitmiş anlamadım.

Manuel uyku da eklenmiyor uygulamaya.

Üstten açılır menüye kısayol olarak keşke sessize alabilme gelse.

• amazfit balance modelini bir incele derim orda yag kas özelliği mevcut

huawei nin ne umrnda ki zaten. uzun pil süresi için aldım ama böyle devam ederse bir daha huawei almayacağım.

• ben yeniden apple watcha döndüm saat üzerindeki borsa crypto tuya tesla vs. uygulamalar şarj süresinden daha cazip gelmeye başladı. huaweide uygulama tarafında pek bişey göremeyeceğiz anlaşılan.

bunlara saatten erişemeyen de bu devirde ne bileyim yani skandal ğibi bişey olsa gerek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.