Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.940
Cevap
113
Favori
113.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• saatini garantiye gönderen oldumu ? benim konuşurken karşıdakinin sesi çızırtılı geliyoır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearuq -- 29 Ekim 2024; 15:55:14 >
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    Ben gönderdim. Saatin kasası hariç iç mekanizması değiştirilerek gönderildi. Ama tam 1 ay sürdü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkeskin52 A kullanıcısına yanıt
    Sizinde mi hoparlör sorunuydu ? Apple şarj genelde direk değişim yapıyordu bunlar tamir mi yapıyorlar ? İçi açılıp kapanınca havuz da sorun çıkarmaz mı

Evet hoparlör patlak gibi cızırtı yapıyordu. Servisi aradım gönder dediler. Saatin dediğim gibi iç mekanizmayı komple değiştiler. Ama su vs geçirmiyor. Demekki iyi yapmışlar 😂

:))) ben belki değişirse üstüne para verip gt5 e geçerim diye düşünüyordum :) :) bi deneyelim. Bakalım ne olacak

Valla ben üstelik alalı 2 hafta olmuştu sorun çıkalı. Servise sordum. Tamir edilebilecek bir arıza için değişim yapmıyoruz dediler. Tamir istemezsem geri iade edeceklerdi. Bende yapın madem dedim.

Ben yüzüyorum en az hafta 1 benimki havuzda oldu bence websitesinde adres vermiş Mng kargo anlaşmalı direk oraya mı yolladınız ?

Yok Huawei bana arayınca kargo kodu gönderdi. Genpa idi sanırım. Yurtiçi kargo ile gönderdim.

Şöyle yollasam sıkıntı çıkar mı ki .

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

Sorun olmaz. Ama cihazınızın arızasını,Seri numarasını Adres bilgilerini. Ad soyad ve telefon numaranızı içeren bir kağıt doldurup öyle vermeniz gerekiyor servise. Huaweiyi arayın o size bilgi verecek.

• Arkadaşlar, Huawei Health vip kullanan var mı? Değer mi 60 küsür lira heralde aylık.

Hangi karı? Kadınların sesi telefonda olduğundan biraz daha tiz çıkıyor, ilk defa bir kadınla konuştuysanız.

• Ankaradaysanız Kızılaydaki KVK'ya direk elden verebilirsiniz çok da hızlı ve güzel çalışıyorlar

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Güzel espiri 🤌🏻

saat ellerine geçirince seni aradılar mı ? nasıl bilgi veriyorlar biz nasıl takip ediyoruz sürecei ? ben saati yolladım cuma günü

Servis işlemleri başladığına dair sms yolluyorlar. Saatin seri numarası ve cep telefonu numarası üzerinden servis işlemleri takip edilebiliyor.

Teşekkürler 🙏

• Mixenon kullanıcısına yanıt

nasıl birşey ? vip olunca hangi özellikler açılıyor.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Bazı kurslar var. Zayıflama programı, antrenman programı, yoga vs. Hazır programlar bunlar. Onlara erişim için vip üyelik istiyor. Bence hiç gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.