Satın alımda herhangi bir sorun yok. Farklı bir hesap tanımlayıp tekrar deneyin derim. |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (97. sayfa)
-
-
Cevaplar için teşekkür ederim ancak olmadı, olmuyor.
Ne sanal kredi kartı ne de sanal banka kartı, hiçbir şekilde satın alım yapamıyorum.
Ya bahsettiğim hatayı ya da kart red edildi hatası alıyorum.
Bu arada satın alma işlemini Samsung telefondan yapmaya çalışıyorum ve sadece Huawei Sağlık uygulaması kurulu.
Acaba Huawei Mobil Servisleri ya da Huawei Uygulama Market'i gibi ekstra bir şey kurmaya gerek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 23 Ocak 2025; 13:47:50 > -
benim TLF da Samsung sadece sağlık uygulaması yüklü exktra bir seçim yaptırmadan direk Turkcell faturama yansıtti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Kendim de samsung s21 fe kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Kartınız ile ilgili online alışveriş yada mail order gibi bir kısıt mevcut olabilir...
Papara gibi ön ödemeli bir kart ile alışveriş yapmayı deneyin yalnız 25 ocaktan itibaren ininal papara gibi kartlar için uygulamaları üzerinden hesap doğrulaması şartı getirildi bu işlemi yapmazsanız alışveriş yapamazsınız bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 23 Ocak 2025; 15:3:9 > -
Huawei appgallery uygulamasını kurun. Onun içinden de HMS core uygulamasını kurun.
Öncelikle ilginiz için tekrar teşekkürler.
Hesabım Huawei telefon kullandığım günlerden kalma eski bir hesaptı.
Benim hesabıma özel bir sorun mu oluştu bilmiyorum ama hesabı tümden silip aynı mail adresi ile yeni bir hesap oluşturunca ödemeyi yapabildim.
Huawei mağazası ya da Hms Core kurulumuna da gerek kalmadı.
Ancak dediğiniz gibi forumlar aynı hatayı alan kullanıcılarla dolu.
Aynı problemle karşılaşabilecek arkadaşlar için de bir çözüm olur belki ama eski hesabınızdaki satın alımları kaybediyorsunuz bu durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 25 Ocak 2025; 11:18:13 > -
Benim tek hesabım var hiç hesap değiştirmedim. O yüzden bir sıkıntı yaşamadım. Önceki telefonum Huawei mate 10 du. Onunla birlikte kullandığım ilk saatim olan Huawei watch GT1 için daha önce kullandığım hesabımla aldığım kadranları yeni saatim GT4 ile sorunsuz kullanmaktayım. Satın almaları da Xiaomi telefonumda tanımlı Kredi kartı ile yapmaktayım.
Benim de hesabım Mate 10 zamanında ilk açtığım hesaptı.
Neyse ki hesapta satın alım geçmişi çok dolu değildi yani benim için büyük problem olmadı.
Ama hesap satın alım geçmişi çok dolu olursa büyük sıkıntı.
-
-
Huawei nin sadece Çindeki tasarımcılara saat arayüzü tasarımına izin verdiğini öğrendim böyle bir aptallık olamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Android 15 e güncelleme gelmesi lazım yoksa kod içeren hiçbir mesajı göremiyorum saatten.
-
Adım sayısı ile ilgili problem yaşayan var mı? Çok fazla sayıyor. Yapmam gereken bir ayar vs. var mıdır yoksa cihazı garantiye göndermeyi düşünüyorum.
apple da uygulamadakiyle sağlıktaki sayıda tutmuyor birbirini.
-
ben android kullanıyorum da çok saçma sayıyor. mi band 5 ve 6 vardı daha önce. aynı rutinde onlar 4 5 bin sayıyordu şimdi her gün 10 bin adımı geçiyor istisnasız. çok rahatsız edici.
-
Gt 4 ün yanına watch 6 classic satın aldım 100 adım attığımda samsung 97 adım gösterdi arada önemsenecek bir fark bulunmuyor, kendi saatimde durum bu şekil
Telefonunuzun Uygulama izinlerinden Huawei Sağlık'ın fiziksel aktiviteye ulaşma yetkisini kapatın daha sağlıklı adım sayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 29 Ocak 2025; 18:20:21 > -
onu da denedim hocam ancak rutinim için aradaki fark hala çok yüksek kaldı.
-
Anlıyorum, bu durumda saati sıfırlayıp yeniden denemek ya da dediğiniz gibi garantiye göndermekten başka çare kalmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X