Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
112
Favori
110.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saçma bir dağıtım programları var ama 1 2 gün içinde muhakkak gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Orasını hiç anlamadım...

• Şimdi kontrol ettiğimde benim saat de güncelleme aldı, muhtemelen artık herkese gelmiştir. Huawei watch gt 4 [ANA KONU] 

• Benim seri nosunu atladılar galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptopanda -- 15 Ocak 2025; 0:26:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    O sırada benim gariban saat
    Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gundar G kullanıcısına yanıt

Xiaomi 14 kullanıyorum hocam, Android 15 güncellemesinden beri banka doğrulama kodları gibi OTP ler hassas içerik diye gösterilmiyor saat tarafından. Bunun asıl nedeni Android 15 güvenlik zımbırtıları tamamen, saatle alakası yok. Android bir güncelleme yayınlarsa 15 kullanan her marka akıllı saat kullanıcıları rahat edecek.

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Biz harranlıyız sanırım bize gelen bir şey yok hala

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben telefonun bildirim ayarlarından birkaç yeri kurcalayarak değiştirmiştim ve düzelmişti. Sonra pil bitip telefon kapanınca mecburen yeniden başlatmak durumunda kaldım ve ayar eski haline döndü. Tabi bildirimler de eskisi gibi gizli oldu. O an hangi ayarı değiştirdim dikkat etmediğinden hatırlamıyorum. Sonra çok deneme yaptım ama düzeltemedim.

• Güncelleme bana da dün akşam geldi. İphone 14pm ile kullanıyorum. Hesap makinesi ve klavye gelmiş saate. Whatsapp mesajlarını cevaplayamıyorum yine. Sms denemedim. Ayrıca çevrimdışı haritalar gelmiş. Antrenman yaparken ekranda haritada anlık görüntüler alınıyor. Ne kadar kullanılır bilinmez ama ekran görüntüsü alma özelliği de eklenmiş. Ama keşke kısa yol olarak sessize alma butonu da eklenseymiş.

• Arkadaş ankamakta zorluk çekiyorum dokunarak uyandır özelliğini neden getirmiyotlar. Üstelik defaatle de yazdım Huawei'ye.

• arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz özellikler içerisinde bence de sessize almanın kısayolu olmalı. Alt tuşa menüden ziyade işlev atama özelliği olsa o zaman daha verimli kullanım olur ya da dokunarak ekran uyandırma gibi.

• Birde şu hava durumunu sabit bölge seçme gelmeli xiamio bilekliklerde var konum açık olmadan hava durumu gözükmüyor yoksa.

• hanibene H kullanıcısına yanıt

Al benden de o kadar. Her platform dan kac kere yazdim. Dandik plastik Huawei Fit2'imde bile vardi. Cok kullanisli bir ozellik. Belki 5.0 ile gelir dedim ama getirmemisler.

Bu sabah bana da guncelleme geldi. Degisen olumlu hicbir sey goremedim ben. Aksine ayarlar ve bildirimler ekranlari siyah yerine gri olmus. Cok kotu duruyor

• Samsung galaxy watch 5 ten fazlasıyla sıkıldığım için watch GT4 Siyah alarak aranıza katılmış bulunuyorum.

amazon
    HUAWEI Watch GT 4 46mm Akıllı Saat, 2 Haftaya Kadar Pil Ömrü, Çift Bant Beş Sistemli GNSS, Gelişmiş Kalori Yönetimi, Nabız Dalgası Aritmi Analizi, Sağlık Takibi, Android ve iOS ile Uyumluluk, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFP8QTXY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 15 Ocak 2025; 16:55:11 >
  • Master KENOBI kullanıcısına yanıt
    Huawei çok sıkıcı bende Apple watchla dönüşümlü kullanıyorum. Huaweide bayadır takmiyordum bu ara güncelleme heyecanı geldi diye takayım dedim oda bana gelmedi

• Banada hala gelmedi

• Master KENOBI kullanıcısına yanıt

Hoşgeldin Huawei watch gt 4 [ANA KONU] bende watch 6 classic düşünüyorum ama watch gt4 ü de satmaktan vazgeçtim dönüşümlü kullanmak daha manıklı olacak çünkü tek başına olursa samsung un şarjıyla uğraşılmaz

• kriptopanda kullanıcısına yanıt
    Sıkıcı diyen varsa bunu kullansın

https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-4-series/buy/

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Kazığın yağlısıda çok can sıkıcı

• Gt4’ü ilk çıktığından beri Android bir cihazla senkronize bir şekilde kullanıyordum. İki gün önce Iphone’a geçtim cihaz aynı verimliliğini kaybetti maalesef. Pil yönünden bu kadar uzun sürelere de alışmışken Apple watch’a da geçmek istemiyorum, ne yapıcam bilemedim? 🤔Gt4’ü de çok seviyorum aslında.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.