benimle aynı ben de hala yok gelen giden bir şey teşekkürler |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (91. sayfa)
-
-
Huawei sağlık uygulamasını güncelleyin önce. Sonrasında orada güncellemeleri kontrol edin. Benim saatten önce uygulamada uyarı verdi güncelleme geldi diye.
-
Dün komple silip yeniden yükledim uygulamayı hocam fayda etmedi uygulama da güncel diyor saatte güncel diyor
-
uygulama slilinmesi, yeni hesap yada bölge seçimiyle ilgili değil bana kalırsa kendi içlerinde seri numarasına göre başka bir takvim ve trafikleri var
-
Bana da öyle gelmeye başladı :)
-
siz Huawei sağlık uygulamasını Galaxy Store'dan mı indiriniz yoksa Huawei app ten mi aslında bu sorum diğer güncelleme gelen arkadaşlara da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direk google play store'dan indirmiştim
-
Google play Store'da yok ki şuan ben mesela Galaxy Store'dan indirdim ve güncelleme Gelmedi
ben Huawei app dan indirdim.
silmeden önce huawei den apk indirmiştim sildikten sonra galaxy app ten indirdim ben
-
size gelmişti güncelleme herhalde
acaba sağlık uygulamasının indirildiği yerden kaynaklı olabilir mi önce sağlık uygulamasına güncelleme geldi sonra saate geldi dediler bunu diyen arkadaş Google Play'den indirmiş beyin jimnastiği yapıyoruz resmen bir güncelleme için
Uygulama sürümünden olamaz çünkü kardeşimin lg telefonunda eski bir unofficial sürüm vardı ona güncelleme geldi
-
o zaman bekleyip göreceğiz benim için en önemli şey mesajlara saatten klavye ile cevap vermekti ama onda da sesi metne dönüştürme olmadığına göre o küçük klavyede yazmakta zor olacağı için çok anlami kalmadı bence
Eskiden google play de vardı Huawei Health kaldırmışlar sanrıım.
Güncelleme ile gelen özellikler neler peki? Şarjım %20 altında olduğu için yapamadım akşamı bekliyorum.
-
Güncelleme benim saate de gelmiş bugün, temassız ödeme yine yok
Saatin seri numarası ne ile başlıyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
2GPTQ ile başlıyor
İsmi Multifaceted
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X