Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
114
Favori
113.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devamı ne 3 rakam 2GPTQ241 benim ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaglarSN

Eskiden google play de vardı Huawei Health kaldırmışlar sanrıım.

Güncelleme ile gelen özellikler neler peki? Şarjım %20 altında olduğu için yapamadım akşamı bekliyorum.

Görseller değişmiş daha modern olmuş. Arka planlar değişmiş. Klavye ve emoji kısımları gelmiş bu çok iyi oldu.

2 yeni saat kadranı var. Nefes egzersizi kısmı "denge" ve "stres azaltma" diye 2 yeni grup eklenmiş. Hesap makinesi dışarıdan yüklüyorduk şimdi otomatik geliyor kendi uygulaması. Screen shot özelliği gelmiş telefona otomatik görseli atıyor.

Şimdilik gözüme çarpanlar bunlar.

• Watch GT 4, HarmonyOS 5.0.0.36 sürümüyle yeni büyük yükseltmeyi alıyor . 328 Megabaytlık bir yazılım paketi boyutuna sahip. Güncelleme, kullanıcı deneyimini iyileştiren giyilebilir cihaz için 9 harika özellik ve 4 geliştirme içeriyor.

• Daha sezgisel ve çekici grafikler ve etkileşimlerle yenilikçi bir kullanıcı arayüzü sunar.
    • İki yeni önceden yüklenmiş saat yüzü sunuyor: Route Beam ve Eternal Moment.
    • Dört değiştirilebilir saat yüzüyle optimize edilmiş aktivite halkaları. Zaman kombo stili, özellikleri özelleştirmenize ve cihazınızı gerçekten kişiselleştirmenize olanak tanır.
    • Açık hava egzersizleri sırasında kesintisiz harita görüntüleme, gerçek zamanlı konumlandırma ve bilekten navigasyon için çevrimdışı harita indirme ve yönetim özellikleri eklendi.
    • Ekran içeriklerini yakalamayı, telefon galerisine kaydetmeyi ve kolaylıkla paylaşmayı kolaylaştıran bir saat ekran görüntüsü özelliği eklendi.
    • Gelişmiş ölçümleri, zeminle temas süresi, denge ve dikey salınım gibi takip eden ve formunuzu optimize etmenize ve sakatlanma riskini azaltmanıza yardımcı olacak ipuçları sağlayan bilek tabanlı koşu formu analizi desteği eklendi.
    • Saate, alarm adlarını düzenlemek ve SMS mesajlarına cevap vermek için kullanılabilecek bir giriş yöntemi eklendi.
    • Bisiklet modları için bir egzersiz bağlama özelliği eklendi. Giyilebilir cihazda bir bisiklet seansı başlattığınızda saatin telefonunuza otomatik olarak bağlanmasını sağlayarak her iki cihazda da gelişmiş gerçek zamanlı veri görüntülemesi elde etmenizi sağlar. (Bu özellik yalnızca bir Huawei telefonla eşleştirildiğinde kullanılabilir.)
    • Hesap makinesi uygulaması eklendi ve bileğinizde rahat hesaplamalar yapmanızı sağlıyor.
    • Hava durumu bilgileri, egzersiz tercihleri ​​ve kalori verilerine göre günlük egzersiz önerileri sunan Akıllı Öneriler özelliği eklendi.
    • Dengeli ve sağlıklı beslenmenize yardımcı olmak için Stay Fit uygulamasında bugünün tüketim verilerinin altına öğün kalorilerini hızlıca kaydetme özelliği eklendi.
    Optimizasyonlar
    • Ekran geçişlerini ve kaydırma deneyimini iyileştirerek sistemin daha akıcı ve kesintisiz çalışmasını sağlar.
    • Anlık bildirimleri optimize eder, böylece bildirim sayısını ve kaynaklarını daha kolay kontrol edebilirsiniz.
    • Daha fazla kolaylık için alarm ses seviyesinin bağımsız olarak ayarlanmasını ve aynı anda birden fazla alarmın temizlenmesini destekler.
    • Bazı sağlık ve zindelik verilerinin doğruluğunu artırır.

• Halen gelen giden yok, health güncelleme var mı diye de kontrol ediyorum o uygulamada güncel diyor, saat için kontrol ediyorum orada da henüz gelişme yok, ara ara kontrol edip bakıyorum.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Eski Huawei çalışanı Kaan Arlı ya twitter üzerinden sordum Huawei de güncellemeleri ayarlayan kişi bile bilmiyordur nasıl gönderildiğini dedi. tam bir muamma kafasına göre geliyor

• Acaba diyorum beta formu dolduran kişiler için bu yazılım güncellemesi devre dışı mı bırakıldı böyle bir saçmalık olabilir mi?

@Mertcan-39 o zaten bilemez. 2 gün önce Huawei desteğe yazdım cevap veren olmadı bilse bilse Çin ofisleri bilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

ben beta formu doldurmadım. benim seri no başlangıcıyla gelen de var gelmeyende.

• Cumartesi günü (11 ocak) fark ettim güncellemeyi. Şarjım %20 altına olduğu için yüklemedi. Dün akşam şarja koydum, sabah otomatik güncellenmişti. Bence seri no.ya göre geliyor fakat acele edilecek bir durum yok arkadaşlar, birkaç güne mutlaka herkes güncellenecektir.

Herhangi bir beta programına katılmadım, gelen giden yeni bir güncelleme yok.

• bu gelen güncellemenin gelecek olan beta yazılımı harmony next ile bir alakası yok galiba, yani harmony next bambaşka bir yazılım olacak galiba, doğrumu düşünüyorum acaba arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzhan2323 -- 14 Ocak 2025; 15:18:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme alan arkadaşlar içinizde telefon olarak Xiaomi kullanıp hassas içerik bildirim sorunu yaşayan var mı acaba? Bu güncelleme ile düzelmiş olabilir mi? benim saate güncelleme gelmediğinden soruyorum.

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Next harmonyos 5.0 oluyor

• Beklenen güncelleme nihayet geldi darısı bekleyen arkadaşlarımın başına

o zaman beta kaydı neden yapıyorlar şu an, 5.0 zaten geldi güncellemesi

Ben de hala yok 😅

• Bende de daha yok.

• Mixenon kullanıcısına yanıt

Yalnız değilsiniz merak etmeyin. Huawei watch gt 4 [ANA KONU] 

• Bana da gelmedi henüz bu hafta sonuna kadar herkese gelir

• Güncelleme az önce geldi.
    Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

• Güncelleme dağıtımını ölçekleyememeleri tuhaf yazılımamı guvenmiyorlar acaba

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.