< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (79. sayfa)
-
-
Saat üzerinden konuşma ve telefonu evde bırakabilme çok güzeller bir özellik ama lte modeller çok pahalı ve malesef şarjı su gibi iciyor. Yoksa ben de bazen imrenmiyo degilim lte saatlere.
Aslinda GT4 yerine Watch 4 Pro almanız daha mantıklı olurdu. Hem coook güzel bir saat hem de LTE ile konuşma özelliği var. Sarji da Samsung ve Apple a gore cok daha iyi gidiyor.
Ben bir ara Watch 4'u almak niyetlendim de bütçemin çok üstünde olduğu icin alamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 3 Ekim 2024; 20:27:41 > -
Bu bakış açısıyla, akıllı saate de gerek yok; sonuçta telefonunuzda saat var. NFC ile ödeme ise konforu artıran bir özellik. Alışveriş sonrası poşetler ve ürünlerle uğraşırken cüzdanla veya kartla uğraşmak yerine tek hareketle ödeme yapmak benim için rahatlık demek konfor demek. Gösteriş açısından bakarsak, Migros kasiyerine peynir, süt, bebek beziyle sırada bekleyen vatandaşa hava atmak pek umrumda olan bir şey değil.
Şortumun ya da pantolonumun arka cebinde iki telefon kalınlığında cüzdan taşımamak da benim için ciddi bir konfor. Hatta NFC sadece ödeme için değil, nfc tag ile açtığmız kapı kilitlerinde de çalışsa keşke bu da büyük bir konfor ve kolaylık olurdu. Ayrıca cüzdan unutma kart kaybolma veya çalınma gibi endişeleride azalma potansiyeline sahip.
-
GT 5 Pro Kullanıyorum. Başka test edebileceğim akıllı saat yok, ilk akıllı saatim. Bu bilgiler ışığında test yapılmasını istediğiniz bir husus varsa yardımcı olayım.
-
7999₺ ye düşmüş mavi gt5 şeytan dürtüyor al diye 😇 gt4 kaca gider acaba sıfır gibi daha 4 aylık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 2.el akıllı saat piyasası ölü ucuza gider ben olsam gt5 pro bakardım gt4 ile gt5 aynı saat..
ya saatler özellikle keşke bir üstüyle değişim kampanyası olsa ....
-
Aynen gittim vatan bilgisayarda inceledim bire bir aynı tasarım. işlemci ve sensör değişmiş o kadar. Gt4 den 5 e geçmek saçmalık olur kanımca. Pro da bir kaç extra özellik var 100 metre dalış su geçirmezlik ve titanyum malzeme gibi. Kasım indirimlerini kovalamak lazım. 10k altına yakalanırsa alınası duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 4 Ekim 2024; 15:31:26 >
Var ama değmez, ölü fiyatına paha biçiyorlar.
-
Bahsettiğiniz özellikler için geçilmez, titanyum olması da bir şeyi değiştirmiyor bence. Saatle o kadar çok yere çarptım, sert yerlere vurdum kolumla beraber ama hiç çizik yok. Şaşırtıcı derecede sağlammış.
Üst model saat alacak olsam gt değil de watch serisine bakardım. Yoksa değişmeye değmez.
-
GT4'den en aşağı GT5 Pro'ya geçilir bence de düz GT5'e geçmek için neden yok
Yazım hatamdan dolayı kusura bakmayın Gt eklemeyi ihmal etmişim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
a-ritmi özelliiğini kullananlar verilere bakıyor mu hiç ?* bende arada erken vuru riski falan çıkıyor normal mi doktora görünmek lazım mı ?
-
aritmi ekg olmadan olmaz zaten. tek başına ekg yi yorumlamak profesyonellik ister . şu şeker ölçmeyide çıkarsa huawei...
-
Hocam o erken vuru şüphesi riski gibi olanlardan sanırım sarı ve turuncu nokta olanlar 'bunun olmuş olma ihtimali var' gibi yalnızca şüpheye işaret ediyor. Bende de bazen sabah erken uyanma saatlerinde gösteriyor tek tük. Alttaki bilgilerde de her zaman bir sağlık sıkıntısına işaret etmediğini anlatmış. Ama daha kırmızı gibi olan şüphe değil de risk olanlar sanırım biraz daha ciddi bir ihtimale işaret. Bence gidip bir görünün EKG efor holter bunların zararı olmaz bakarsınız erkenden bir şey bulur yakalarlar
Yaş kilo cinsiyet stres alkol sigara genetik her şey etkiliyor özellikle son dönemde çok arttı kalp damar hastalıkları tedbir tedbirdir ben baktırın derim illa akıllı saatin göstermesi sebebiyle değil normal kontrolü zaten lazım bu işlerin o vesilesi gibi olur
-
Hocam android içinde huawei avrupa gelirmi sizce ?
androidde yokmuymuş ?? şaşırdım hocam neden olmasın ki orda da çünkü bu uygulamada sürekli bişiler satmak istiyorlar :)
-
Çıkmamış hocam baktım :D
Ayakta uyuyosun da haberin yok.
ŞAKA İÇERİR...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X