Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Huawei Watch Buds Tr Garantili Satın Al 13 Temmuz 2023 18:18 1 1 Huawei Watch Buds Tr Garantili Merhaba,Cihazı HB üzerinden 8.3.23 tarihinde aldım. 1 kez şarj edildi ve kutusuna konuldu eşime hediye almıştım ancak tansiyon ölçebilen ürünü çıkınca onu almak durumunda kaldım. Cihaz gün yüzü görmedi kulaklık bir kez aramalarda nasıl diye test ettik beklentimizin çok üstünde harika bir kulaklığı var. Faturası kutusu her şey eksiksiz teslim edilecektir. Sıfırdan zerre farksızdır.Fiyat 8500TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Mayıs 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Samsung Oled G8 34" Gaming Ultrawide [SATILDI] MSI Mag 274UPF Gaming 4K 144HZ [SATILDI] Honor Magic V2 Deri 512 GB TR Garantili [SATILDI] Samsung S24 Ultra Gümüş 512 GB+ Bol Hediye