Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Oled G8 34" Gaming Ultrawide Satın Al 26 Kasım 2024 13:48 1 1 Samsung Oled G8 34" Gaming Ultrawide Merhaba Dostlarım,Elimde 34" Ultrawide ve OLED olan harika bir monitör var. Modeli itibariyle her türlü bilgiyi netten bulabileceğiniz için sizin için ekstra yazmıyorum.Ben 5 Ağustos 2023 tarihinde Vatan Topkapı'dan satın aldım. Ancak mecburi sebeple yeni eve geçtiğimden ve evin aşırı küçük olması nedeni ile çok az saat açık kalmıştır. Kusursuz ve aşk bir monitördür. Tüm kutu içeriği belgeleri faturası aparatları eksiksizdir. Mağazadan sıfır almış gibi düşünün. Elimde 55 lik bir olde TV vardı konsol ve PC yi ona aktarmak durumunda kaldım. Bu güzelliği de ihtiyacı olana kusursuz biçimde vermek istiyorum.Sorunsuz yanık vs asla olmayan hiç garantiye gitmemiştir. Piksel bakımı düzenli olarak yapılmıştır.Fiyat:20.000.-TL Kargo istenirse MNG Kargo ile gönderimi mümküdür ancak öncelikle ödemeyi alırım 1 saat içinde de kargosu hazır olur.Kargo masrafını da ben karşılıyorum.Elden istenirse tüm testleri yaparak teslim alabilir veya bir kahvemi içmiş ve tanışmış oluruz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Oled G8 34" Gaming Ultrawide [SATILDI] MSI Mag 274UPF Gaming 4K 144HZ [SATILDI] Honor Magic V2 Deri 512 GB TR Garantili [SATILDI] Samsung S24 Ultra Gümüş 512 GB+ Bol Hediye