< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch Fit 2 (4. sayfa)
-
-
Apple Watch 5in camı kırılınca fit 2’ye bi şans vereyim dedim. Siparişi geçtim. Classic modelini aldım. Sms ve whatsapp cevaplayamama bi tık üzecek gibi duruyor. Güncellemeyle filan çözülemez mi ya?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çözülmez. Gt2 de hazır cevap bile verme yoktu. Şuan sadece emoji ve hazır cevaplar verebiliyorsun. Gerçek akıllı saat istiyorsan samsung veya apple dan şaşmayacaksın.
Saate göre şöyle tempered glass camlı ekran koruyucu bulabilen var mı? Hep nano adı altında incecik koruyucular satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 17 Şubat 2023; 13:52:11 > -
Bunu aldım, çok memnunum. tam kapatıyor ve neredeyse belli bile olmuyor ekranda koruyucu olduğu. malzemesi ne bilmiyorum ama. ppma gibi bişey yazıyor ürün açıklamasında
https://www.hepsiburada.com/nezih-case-huawei-watch-fit-2-uyumlu-ppma-ekran-koruyucu-p-HBCV00002UD7DM?magaza=Nezih%20Teknoloji
-
Hazır mesaj olsa ona da razıyım ya, pazartesi elimde olacak. Denerim beğenmezsem cayma hakkını kullanıp watch 5in camını yaptırırım. Bakalım.
Ben ipg aldım nano diye geçiyor naylon gibi olanlardan. Bu da öyledir büyük ihtimalle. Ben telefonlara takılan kırılmaz cam diye olanlardan istiyordum bulamayınca gittim kılıf aldım saate :)
-
Kılıf dokunmatiği etkiliyor mu? kılıfın linkini paylaşır mısınız?
-
Link paylaşmayım çünkü farklı satıcılar var. Benimki Huawei Watch Fit 2 Kasa Koruyuculu Ekran Koruyucu diye geçiyor. Ben şeffafını aldım çünkü boya atıyormuş diyorlar diğerleri için. Dokunmatiği etkiliyor çünkü ekranı kapatıyor kılıf. Tuş da çok sert oldu basması zorlaştı ama yapacak bir şey yok. Korumak için başka çare yok maalesef kolumu sağa sola çarpıyorum sürekli ben bunu çizer kırarım :)
-
Neden kimse iOSta appgallery olmamasından bahsetmemiş ki? Harita yok, hesap makinesi yok, yüklemek istersen appgallery de yok.
Appgalery de Camera Opus var cihaza yükledim ama nasıl kullanılıyor programı telefondan açınca cihazın ekranı açılıyor sadece normal kadran gözüküyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Camera Opusu bende yükledim ama çalışmıyor.
-
Hocam aldım gayet iyi
Sanırım sadece huawei telefonlarda çalışıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gecen güncelleme geldi paso optimization. artık harmonyOS 3 major update'i gelsinnnn
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harmony 3 gelecek mi fit 2 lere
Geçen gün saatlere geldi ama fitler için duymamıştım.
Umarım gelir ama
bence gelir çünkü fit 2 daha güncel cihaz arada 8-9 ay var, donanım olarak da gt3'ten aşağı değil
arkadaşlar saat ile arama yapmak istediğimde "çok fazla bluetooth cihazı bağlantı" diye uyarı veriyor saati sıfırladım programı sıfırladım olmadı telefonun markası samsung a33 neden böyle bir hata veriyor nasıl sorunu giderebilirim teşekkürederim
-
Bende fit 2 ile gt2 arasında kaldım hangisini önerirsiniz
tarz olarak kişisel tercih; biri yuvarlak bir dikdörtgen. teknoloji olarak kesinlikle fit 2. gt2 akıcı değil geçişler vs
fit2 ve gt2 pro var bende. ikisini de kullanıyorum. gt2 pro yu taşımak boyutundan dolayı biraz sıkıntılı. bileğiniz inceyse gt2 biraz yoruyor. teknoloji olarak çok fark yok bence. biraz tarz işi. neden aynı özellikteki saatin 2 versiyonunu aldın dersen tamamen şekil. ikisinin tarzını da çok beğeniyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X