Şimdi Ara

Huawei Watch Fit normal saat kullanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, uzun bir süredir akıllı saat arayışı içindeyim ve normal saatler yerine kare olanları tercih edeceğim Huawei Watch fit bu yüzden biraz daha cazip geldi her ne kadar yakından görmemiş olsam da. Sormak istediğim 2 soru var ;

Huawei Watch Fit ve Amazfit Gts arasında çok gidip geliyorum amazfit için yeni uygulaması ile iyice çöp olduğu söyleniyor ve ikinci soru olarak Watch Fit'i normal saat olarak kullanabiliyor muyum yani telefonu bağlamadan normal saat olarak kullanabilir miyim uzun süredir bakıyorum ama bununla ilgili bilgi bulamadım. Bu önemli bir özellik benim için şu anki saatimi de öyle kullanıyorum fakat şarj süresi yüzünden yeni arayış içindeyim.

• Saati telefona bağlamadan kullanacaksanız ne anlamı var anlayamadım ama herhangi bir saati bağladıktan sonra telefonun BT bağlantısını kesersiniz, olur biter...

Amazfit GTS artık eski model. GTS 2 tanıtıldı. Eğer 1-2 ay beklerseniz TR piyasasına gelir sanıyorum. Ekranı çok güzel. Yeni nesil kalp sensörü var. Ekran ayarları falan hoş.

Huawei Fit yeni bir saat. GT2 PRO'nun kare hali ama işlemcisi daha yavaş ve local müzik ve telefona yanıt verme olayı yok. Ben GT2 Pro kullandım. Bilekten döndürerek açma olayı bana çok zayıf geldi. Cihaz bildiğin ekranı açıp açmamakta tereddüt ediyor... O yüzden biraz soğumuştum.

Şuan için Huawei fit daha mutlu eder ancak dediğim gibi GTS 2'yi beklerseniz kazançlı çıkabilirsiniz.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Hocam Gt2 pronun sensörleri nasıl. Daha profesyonel cihazlarla karşılaştırma yapabildiniz mi? Adımsayar, nabız, uyku takibi vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam selamlar. Gt2pro benim sanırım 6. Akıllı saatim oldu. Ben forerunner 945 de kullandım. Adımsayar, uyku ölçümü, nabız ölçümü huawei'nin çok başarılı. Forerunner 945'ten daha iyi hatta. Huawei'nin en büyük problemi o saatin hissedilecek kadar hantal çalışması. Mesela bayır çıkıyorsunuz. Çıktıktan sonra nabzınıza bakıyorsunuz 90 gösteriyor. 10 saniye tekrar bakıyorsunuz nabzınız 130'a çıkmış. Anlık değil. Geç işlense de genel olarak ölçümleri çok iyiydi. Adımsayarın yanında "aktif dakika sayacı" da var. Açıkçası ben gt2 pro'ya dönmeyi düşünüyorum.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için, Bluetooth bağlantısı olmadan kullanmak istememin sebebi arada telefonun şarjı bitince kapatabilmek için yoksa tabii ki bir anlamı kalmıyor,
    İki gün önce aldım saati teknik ekiple konuştuktan sonra ve şu anda tek sıkıntım WhatsApp grup bildirimlerinde isimleri göstermeyip sadece grup ismi ve mesajı göstermesi fakat bütün Huawei ve Xiaomi saatlerde öyleymiş galiba o yüzden alışılir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMamba97

Teşekkürler cevap için, Bluetooth bağlantısı olmadan kullanmak istememin sebebi arada telefonun şarjı bitince kapatabilmek için yoksa tabii ki bir anlamı kalmıyor,
    İki gün önce aldım saati teknik ekiple konuştuktan sonra ve şu anda tek sıkıntım WhatsApp grup bildirimlerinde isimleri göstermeyip sadece grup ismi ve mesajı göstermesi fakat bütün Huawei ve Xiaomi saatlerde öyleymiş galiba o yüzden alışılir diye düşünüyorum.

Grup ismi : Kullanıcı adı : mesaj

şeklinde hepsi gözüküyor.

Not: GT2 Pro benim saatim, ama eşimde Watch Fit var akşama onda da kontrol eder yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbitmach -- 10 Kasım 2020; 10:26:8 >
  • orbitmach kullanıcısına yanıt
    Bende asla öyle görünmüyor ayarlarla mi ilgili yoksa telefonun android sürümü falan mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BlackMamba97 B kullanıcısına yanıt

Sizin saatinizin modeli nedir?

Bende Huawei Watch fit var muhtemelen bunda gözükmüyor fakat proda gözüküyordur ama kontrol ederseniz sevinirim

• quote:

Bende Huawei Watch fit var muhtemelen bunda gözükmüyor fakat proda gözüküyordur ama kontrol ederseniz sevinirim

Öğlen kontrol ederim.

• quote:

Baktım. Gözükmüyor, aslında çıkıyor ama watch Fit te bildirim fontu çok büyük sığmıyor. Pro da font daha küçük.

Teşekkürler bakalım belki guncelleme ile duzelebilir

• quote:

Teşekkürler bakalım belki guncelleme ile duzelebilir

Aslında bildirim font büyüklüğü ayarı koyabilirler.

• BlackMamba97 B kullanıcısına yanıt

WhatsApp grup mesajlarının kimden geldiğini görmek için aşağıdaki yöntemi uygulayabilirsiniz. Emojiler de noktalama işaretleri şeklinde görünür.

1-Play store'dan "Emoji fix in notifications" uygulamasını yüklemelisiniz.

2- Uygulamaya girip whatsapp bildirimlerini aktif etmelisiniz.

3-Huawei sağlık uygulamasına girip whatsapp bildirimlerini kapatmalı, "Emoji fix in notifications" bildirimlerini açmalısınız.

Grup bildirimleri aşağıdaki resimdeki gibi görünür.

Huawei Watch Fit normal saat kullanımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.