Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
26
Favori
10.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Watch fit 3 4499TL fiyatı ile satışa çıkmış. Kendi sitesinde ön siparişe özel 700tl değerinde kordon hediye ediyor ve sepette 4049TL'ye geliyor. Ben 1 adet sipariş geçtim. Benle beraber alanların yorumunu merakla bekliyorum. Saat 22 Mayıs'da Kargolanacak.

Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3consumer.huawei.com
    HUAWEI WATCH FIT 3 - HUAWEI Türkiye
    https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-fit3/
    Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3
    Huawei Watch Fit 3
    Huawei Watch Fit 3
    Huawei Watch Fit 3
    Huawei Watch Fit 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satürnlü06 -- 16 Mayıs 2024; 0:1:6 >

• Gw7 vs Huawei Fit 3

Spor = Indoor Rowing (Kürek makinesi)

Antrenman süresi = 16dk

Ortalama bazında iki cihaz da benzer sonuçlar üretti.

Maksimum nabız verilerini ikisi de aynı şekilde yakaladı.

Huawei Fit 3 nabız sensörü konusunda müthiş bir cihaz. Özellikle nabız yükselmelerini ve düşüşlerini Huawei daha iyi yakaladı diyebilirim. Samsung GW7 2-3 saniye geriden geliyor.

Olimpiyatlara hazırlanmadığımız için iki cihazın da nabız sensörüne de "Aferin" diyorum.

Eğer "Anlık nabız değeri" önemseniyorsa ve 2-3-4 saniyenin önemi büyükse Huawei Fit 3 iyiymiş.

Sağlık / Nabız takibi için Fit 3 almayı düşünen arkadaşlarımın gözü asla geride kalmasın. Cihazınız müthiş.

• Ben de satın aldım bakalım. Özellikleri akıllı saatlere göre az geldi bana. Kare saat sevdiğimden ve huawei pil denkleminden ötürü aldım. Huawei gt 3 modelini de ön siparişle almıştım gününden önce kargolanmıştı bu seferde bir sürpriz olur inşallah

• bende naylon kordon ve beyaz kordonla beraber sipariş geçtim.

ama bunun ekran ölçüsü 41 mm mi 45 mm denk geliyor acaba ?

• Satın almaya niyetliyim aslında, mevcutta huawei band 8 kullanıyorum, fit 3 çok daha iyi olacak buna göre. Ön siparişi de kaçırmak istemiyorum ama bir yandan da inceleme videolarını merak ediyorum. Bu ön sipariş ne zamana kadar sürer bilgisi olan var mı?

• 18 mayıs 2020 yılında (tam 4 yıl olmuş vay be) almış olduğum Xiaomi Amazfit GTS saatimi değiştirme düşüncesindeydim. bu saati gördüm HB sitesinde. kordon hediyeli vs. baktım özellikleri de güzel.

ilk siparişe özel 300 tl indirim ve kordon hediyeli diyordu. saati ve kordonu sepete ekledim ama kordonu sepette ayrıca ücretlendirdi. (300 kişi ile sınırlıdır diyordu muhtemelen kota doldu)

bende huawei kendi sitesinden sipariş verdim. 3 taksit 4699 tl ye geldi.

Naylon kordon gri olanı çok güzel duruyordu. bir de beyaz kordon ekledim.

hayırlısı bakalım merakla bekliyorum.

(emektar GTS satılıktır ilgilenenlere duyrulur) :)

AFIT3PR kodu ile 300 tl daha indirim alabilirsiniz arkadaşlar @fatih.fb.78 arkadaşımıza teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bradley Cooper -- 10 Mayıs 2024; 11:49:17 >
  • aliakguun kullanıcısına yanıt

Yani ben de ekstra bişeyler beklerdim ama hem tasarımı hem pili hem de 1500nit parlaklığı olması dikkatimi çekti.

• Heyea kullanıcısına yanıt

22'sinde resmen çıkıyor o zamana kadar kalır ama kordon stoğu vardır bitince kaldırırlar.

• Satürnlü06 S kullanıcısına yanıt

Tamamdır, teşekkür ederim. Huawei Watch Fit 3 

• Merhaba arkadaşlar eşim içni almayı düşünüyorum.

Kasayı ne renk tercih etmek lazım, kadına ne gider? Ayrıca yedek kordon hangi renk tercih edeyim?

Daha önce saat kullanmadım bilgim yok.

Teşekkürler.

Beyaz kordon olanın taç tuşu KIRMIZI olması sebebi ile çok dikkat çekici ve gereksiz saati bastırıyor gibi geldi.

Yeşil saat seçip TAÇ tuşu gri... buna ek beyan kordon almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 9 Mayıs 2024; 15:57:51 >
  • Bende Beyaz renk + Gri Naylon Kayış Hediyesi ile ön sipariş verdim... 3.999 TL 'ye geldi. Güzel fiyat gibi...

Normal kayışlı saatler 14 Mayıs , Gri Naylon olanlar 22 Mayıs 'ta gönderilecek diyor.

Önce saatimi , sonra da hediye kayışı mı gönderecekler ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 9 Mayıs 2024; 20:20:46 >
  • Saatler 14 Mayıs'ta teslimata başlayacakmış. Naylon kayış alan varsa o da 22 mayısantan sonra ya da 10 hazirandan sonra teslim edilecekmiş.
    Huawei Watch Fit 3
    Yanlış sordum galiba .
    Teslimat tarihleri farlı ya,
    Saat ve kayış aynı kargo ile aynı anda mı gelecek , Yoksa saat gelip , daha sonra farklı kargo ile kayışı mı yollayacaklar demek istemiştim
  • ilk kez huawei siparişi verdim az kaldı 700 lira kazıklanıyorduk hayatımda böyle saçma iş görmedim.

ilk kez alırken naylon kayış + beyaz kordonla aldım. 150 tl indirim yaptı 4549 tlye geldi.

sonra başka bir konuda AFIT3PR koduyla 300 tl indirim olduğunu gördüm. bu sefer 4399 tlye geldi.

sonra siparişin şeklini beyaz kordon + yanında naylon kayış hediyesiyle beraber alınca birde AFIT3PR kodu kullanınca 3899 tl ye geldi. baktığınızda siparişin hepsi aynı. böyle saçma politikamı olur arkadaş. neyseki kazıklanmadan işi çözdüm.

• Aldık bakalım nasıl olacak. iyi indirim oldu eksra gri kayış ve siyah modeli aldım.

• fatih.fb.78 kullanıcısına yanıt

bu forumu bu yüzden seviyorum.

toplam 4699 tl ye aldığım saatin siparişini iptal edip tekrar sipariş verdim. kupon ile 300 tl daha uyguna geldi.

teşekkür ederim hocam.

• lionheart1907 kullanıcısına yanıt

3899 a geldi. Umarım güzel çıkar.

• fatih.fb.78 kullanıcısına yanıt

Ucuz olan modellerde NFC yok diyor Huawei Destek;

Huawei Watch Fit 3
  • Bugün huawe müşteri hizmetleri ile konuştum Siyah veya Beyaz saat alanlar 14 mayısta başlayacak gönderimi fakat Siyah veya beyaz saatlerle birlikte naylon hediye alanlar yada deri kordon hediye alanlar 10 Haziranda başlayacakmış gönderimi. Müşteri hizmetleri öyle dedi. Ben de dedim naylon kayış hediyesi istemiyorum lanet gitsin benim sadece Siyah saatimi gönderin dedim maalesef öyle yapamıyoruz dedi. Hiç yoktan taa 10 Hazirana kadar bekletecek manyaklar.
    Bende hediye olarak naylon kayış almıştım, Hazirana mı kaldık şimdi 😃😃😃

Bence saati yollarlar, kayışlar hazirana gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 13 Mayıs 2024; 13:39:13 >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt

Özellikle bugün sordum onu bu cevabı verdiler. İki kere kargo vermek istemezler bence. Gözgöre göre hazirana kalıyor gibi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.