Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
26
Favori
10.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adımları da fazla sayıyor gibi. Güncellemeler ile düzelebilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu videodaki özellik (ve NFC) Türkiye'de varsa gayet güzel saat aslında. Toplu ulaşım kartları gibi kartları bilekliğe ekleyip bileklikle ödeme yapabilmek güzel olur.

https://www.youtube.com/watch?v=0IZPpyL4lHw

Ayrıca Akbank bazı Huawei saatler için ödeme özelliği de sunuyor. Bu saat de dahil midir acaba?

https://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/akbank-akilli-saat-temassiz.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 26 Mayıs 2024; 17:43:12 >

• netmaster1903 N kullanıcısına yanıt

Adım konusunda birebir veriyi beklemek zaten çok zor. Neticede bileğin sallanması ile adım attığınızı varsayıyor saat. Yani oturduğunuz yerden güçlü bir şekilde bir kaç defa bileğinizi savurduğunuzda bile adım atmış sayıyor. Bunu çoğu saat yapıyor bu arada. Kimisi otomobilde az hızlarda giderken bile yürüyormuş gibi sayıyor. Adımlarınızı sayarak 100 adım atın, bir de saate bakın kaç adım saymış. Genelde yakın bir sayı çıkıyor. 101-102 gibi.

• 22 mayısdan beri kullanıyorum.
    Telefon Kilit ekranımda bildirimler gizli, sadece simge olarak görünürken aynı bildirim saatte açık şekilde görünüyor.
    Saat arayüzleri İngilizce
    Otomatik egzersiz algılama çalıştığını hiç göremedim. Galaxy fit 3 bilekliğimde yürümeye devam edersem , onu algılayıp ortalama kaç km kaç hızda kaç adım vs gösteriyor.
    Mikrofonu ve hoparlörü var ama wp sesli mesajları dinleyemiyoruz.
    Saatin hiç bir yerinden hızlıca titreşime sesi kısma kısayolu yok veya bulamadım.
    Telefonum s23 ultra bundan önce galaxy fit 3 kullanıyordum.
    Ama genel olarak çok beğendim saati. İleride güncellemeler ile düzelebilecek şeyler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 26 Mayıs 2024; 21:15:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben huawei sitesinden aldım. Yorum kampanyası vardı. Bu hafta soracağım ne oldu diye. Kablosuz kulaklık kazanma şansımız var.

• Yaklaşık 1 hafta oldu ben de kullanmaya başlayalı.

Diğer saatlerim; Apple Watch Ultra 2, Samsung Watch 6, Huawei gt3 Pro, Xiaomi Redmi Watch 4

Saat arayüzü yok denecek kadar az. Always on display'i kendine özel watchface'leri kaliteli sadece 2-3 tane watchface var.. zamanla gelişir mi pek sanmıyorum.. Yıllar gösterdi ki huawei yeni saat çıkarmadan doğru düzgün yeni watchface çıkarmıyor.. Saatleri sattırmak için. Güya watchface marketleri var, ancak orada da sanki 12-13 yaşında çocukların paintten yaptıkları ÇÖP watchface'ler var.

Adımları çok fazla sayıyor.. yani diğer saatlerde de bazen bu tarz durumlar yaşanabiliyor ama bunda aşırı gibi geldi bana sapma oranı.

Huawei akıllı bilekliğim de var ve fonksiyon ve watchface olarak nerdeyse onun üzerine anlamlı ölçüde birşey koymuş diyemem.

Saatin kordonunu tamamen apple'dan çalıp kopyalamışlar. (Gri Naylon) ama onu da tam becerememişler.. Malzemesi aşırı kalitesiz geldi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 27 Mayıs 2024; 10:30:58 >

• Ekran koruyucu bulan varmı? Amazon'da var ama tr ye göndermiyorlar.

• gri naylon + hediye beyaz kordonu 10 mayısta sipariş verdim. 22 mayısta teslim edildi.

gri kordon güzel ama çabuk kirlenebilir. beyaz kayışla değişmeli kullanacağım.

önceki saatim Amazfit GTS e göre biraz ağır ve büyük ama alışırım.

amazfit bataryası 1 ay gidiyordu. fit3 biraz zayıf o konuda çabuk bitiyor. ama şarj hızı çok iyi. kısa sürede şarj oluyor. ekran tepkimesi hızı da fena değil.

bazı saat tasarımlarının yan çevirme tuşu ile tepkimesi sonucu güzel animasyonlar çıkartıyor. beğendim.

saatin hoparlörü güzel. sürekli saatten müzik dinleyecek değilim ama saatten kısa telefon görüşmesi yapmak için ideal. yaptığım testlerde karşı taraf saatten konuştuğumu anlamadı. netliği iyi yani.

nefes egzersizi stres testi egzersiz planları gibi güzel uygulamaları var.

merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.

• Günleri Türkçe gösteren arayüz var mı

• boraa28 B kullanıcısına yanıt
    Mesela bu arayüz türkçe
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/539152/6bbe927f-a319-4cea-b23d-7f704eebb6d7.jpeg[simage]
    Huawei Watch Fit 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 28 Mayıs 2024; 18:36:42 >
  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Egzersiz algıladı mı hiç sende ?

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt

ayarlardan otomatik egzersiz algılamayı açarsanız algıyalacaktır. bende algılıyor.

• Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Açık ama algılanıyor bende. O kadar yürüyorum ama aktif olmuyor.

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt

tempolu yürüyüşü deneyin bi. ayarlarda aktivite yoğunluğunda değişiklik algılandığında devreye girer yazıyor çünkü. bende algılıyor.

• Saati kurcalarken rastgele fark ettim, yuvarlak tuşa 2 kez basınca, telefonlardaki gibi uygulamalar arası geçiş yapılıyor, yada kapatılabiliyor 🙃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saatten telefonu sessize nasıl alıyoruz? Samsung Fit2 de oldukça kolaydı. Bunu karıştırdım göremedim arkadaşlar. Telefon Samsung.

• bupepe B kullanıcısına yanıt

Öyle bir özellik yok hocam.

• Heyea kullanıcısına yanıt

Hayret verici bir durum. Dandik Samsung Band saatte tek dokunma ile saat ve telefonu komple engel moduna alıyordum. İnşallah güncelleme ile çözülür. Büyük kolaylıllıktı.

• bupepe B kullanıcısına yanıt
    Evet şaka gibi titreşime al sessize al gibi bir seçenek şuanda yok ama inşallah getirirler. Ayarlara girip oradan ses ayarlarına girecen anca oradan sessize alabiliyorsun

• Bu rengi ve kayışı isteyenler için iyi fiyat. Keşke bu kayışla farklı renk de yapsalardı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.