Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
26
Favori
10.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok yardımcı oldunuz teşekkürler :) acaba gt4 modelinde de oluyor mu bilginiz var mı.

• Night King kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, o konuda bilgim yok maalesef.
  • Huawei Watch Fit 3 - Gri Naylon
    app.hb.biz
    Huawei Watch Fit 3 - Gri Naylon Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/GeTETaMl5WoO

Huawei Watch Fit 3 - Siyah
    app.hb.biz
    Huawei Watch Fit 3 - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/MY28kzv4TSUw

Şuan ikisi de aynı fiyat. Sormak istediğim şey gri naylon olanın kordonu o metal parça ile mi çıkıyor ? yani siyah olan modele o gri naylona ait metal bağlantılı kordonu takabiliyor musunuz ? Anlatabilmişimdir umarım

Ha bi de bi sorum daha var. Şuan fit2 kullanıyorum. Fakat şu senkronizasyon için uygulamayı açma olayı beni biraz ayar ediyor. Bu durum bütün huawei saatlerde aynı mı ? Yoksa ios kullandığımız için mi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 17 Temmuz 2024; 16:31:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Huawei Watch Fit 3 - Gri Naylon
    app.hb.biz
    Huawei Watch Fit 3 - Gri Naylon Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/GeTETaMl5WoO

Huawei Watch Fit 3 - Siyah
    app.hb.biz
    Huawei Watch Fit 3 - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/MY28kzv4TSUw

Şuan ikisi de aynı fiyat. Sormak istediğim şey gri naylon olanın kordonu o metal parça ile mi çıkıyor ? yani siyah olan modele o gri naylona ait metal bağlantılı kordonu takabiliyor musunuz ? Anlatabilmişimdir umarım

Ha bi de bi sorum daha var. Şuan fit2 kullanıyorum. Fakat şu senkronizasyon için uygulamayı açma olayı beni biraz ayar ediyor. Bu durum bütün huawei saatlerde aynı mı ? Yoksa ios kullandığımız için mi böyle
    Evet hocam metal ile birlikte çıkıyor ve diğer uyumlu kordonlar la kullanabiliyor sunuz

Evet hocam senkronizasyon için uygulamayı açmak gerekiyor

• Saate güncelleme gelmiş hesap makinesi eklenmiş, alarm sayısı arttırılmış. Bir de navigasyonla ilgili eklenti var.
    Güncelleyen var mı?
  • falcon86 kullanıcısına yanıt
    4.2.0.153 versiyonu var bende ,henüz güncelleme yok
  • Huawei Watch Fit 3
  • falcon86 kullanıcısına yanıt

bana da gelmedi

• frantic035 F kullanıcısına yanıt

Bu kordon muhabbetini bilmiyordum teşekkürler hocam.

• Bu arada amazonda mobilden girdiğimde kod çıktı. Kodun ne olduğunu hatırlamıyorum çok hızlı aldım   3500'e geldi almak isteyen var ise bi baksın.

• Saat geldi. cidden iyi ki geçmişim tasarımsal olarak dağlar kadar fark var bu çoooook daha iyi olmuş. Kordon önerisi yapabilecek var mı ? Şu naylon olan kordon tarzında belli bi yerden alıp deneyen önerebilecek varsa sevinirim. Bi sürü kordon var hepsiburada’da 200-300e ama hiş yorumları yok.
  • Saat inanılmaz sağlam arkadaşlar. Duvara falan vuruyorum çizilmedi onu geçtim ama geçen binadan çıkarken kapıya tak diye çaptım. Baktım sol üst köşede siyah toz var. Dedim galiba gitti ekran veya çerçeve meğer demir kapının demir tozuymuş :D. Yani saat ile kapıya hasar verdim ama ekranda veya kasada kılcal çizik bile yok.

• arkadaşlar bu saate hwt uzantılı dosya ile nasıl katran yükleniyor bilgisi olan var mı

• Değerli arkadaşlar bir sorum olacak.

Fit 3 "İçeride yapılan kürek aletiyle spor / indoor rowing"u destekliyor mu?

Destekliyorsa "Stroke / Kulaç sayısı" görme şansınız var mı?

Saygılar.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Siyah model zaten gümüş kasadan her zaman daha ucuza indirime giriyor

• bblokee B kullanıcısına yanıt

Aldığım dönemde hepsinde geçerli 500TL indirim vardı.

www.amazon.com.tr
    Amazon.com.tr: Prime Day fırsatı HUAWEIPD24 koduyla ₺500 indirim promosyon
    https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A3E21WZLSZNLWG?tag=web-desktop-anasayfa-21

iyi ki siyah almışım bu arada.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın hocam

size güncelleme geldi mi bana hala gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 21 Temmuz 2024; 21:38:56 >
  • Ben geçen hafta güncellemiştim, ama güncelleme öncesi de zaten hesap makinesini yükleyebiliyorduk? Huawei Watch Fit 3 Hatta ben saati ilk aldığımda appgalery'den ne indirebilirim diye baktığımda hesap makinesini görüp indirmiştim direkt. Güncelleme ile sadece petal haritalar uygulaması açıldı. Fena da değil bence, gayet güzel bir navigasyon. Uygulamayı indirdikten sonra telefondan açınca saate direkt yansıyor, dönüşlerde falan titriyor ya da direkt sesli şekilde söylüyor. Ben beğendim şahsen. Bisiklet sürenler ve aracında android auto, car play olmayanlar için kullanışlı olacaktır.

Gri naylon kayışlı olan modeli almıştım ben ön sipariş döneminde. 1-1,5 ay kullandıktan sonra terden ve tozdan dolayı biraz kirlendiğini fark ettim. Normal saat temizliği yapar gibi ılık sabunlu suda diş fırçasıyla temizledim, güzelce kuruladım. Yıkadıktan sonra cırt cırtı bozulabilir, eskisi gibi tutmayabilir diye düşünmüştüm ama değişen bir şey olmadı, hala canavar gibi kullanılıyor. Yani aklınızda bulunsun, gri kayışı da yıkayabilirsiniz. Ama yine de spor yaparken ve yüzerken silikon kayışı kullanmanızı öneririm. Şu sıcak yaz günlerinde silikon daha kullanışlı, kışın da gri kordona geçiş yaparım. Hem aliexpress hem hb üzerinde satılan örgü kordonlar var, onlar da fena durmaz aslında. Alıp denemek lazım. Yazın renkli renkli iyi gidebilir. Huawei Watch Fit 3 

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Hocam 2 farklı kürek egzersizi var saatte, ikisinin de adı "kürek" olarak geçiyor ama biri su sporlarında diğeri temel sporlarda bulunuyor. Temel sporlarda bulunan daha çok seated bench row makinesi gibi denebilir ki bence sizin kast ettiğinizde budur diye düşünüyorum. Her ikisini de denedim şimdi, temel sporlardaki kürek egzersizinde kulaç yerine "çekiş" sayısını gösteriyor, su sporlarındakinde ne kulaç var çekiş. Huawei Watch Fit 3 Sadece nabız verisi var.

Seated bench row benzeri olan kürek

Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3

Bu da normal kürek Huawei Watch Fit 3 

Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 22 Temmuz 2024; 10:3:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Hocam 2 farklı kürek egzersizi var saatte, ikisinin de adı "kürek" olarak geçiyor ama biri su sporlarında diğeri temel sporlarda bulunuyor. Temel sporlarda bulunan daha çok seated bench row makinesi gibi denebilir ki bence sizin kast ettiğinizde budur diye düşünüyorum. Her ikisini de denedim şimdi, temel sporlardaki kürek egzersizinde kulaç yerine "çekiş" sayısını gösteriyor, su sporlarındakinde ne kulaç var çekiş. Huawei Watch Fit 3 Sadece nabız verisi var.

Seated bench row benzeri olan kürek

Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3

Bu da normal kürek Huawei Watch Fit 3 

Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3

Detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro'da "Çekiş sayısı" diye bir şey yok. Sadece süre / kalori / nabız mevcut bu spor için.

Huawei bu konuda çok iyi..

Tekrardan teşekkür ederim. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.