Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
26
Favori
10.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden iade ettiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba araştırmam ve öneriler sonucu fit 3 almaya karar verdim. Sensörleri doğru çalışıyor mu saatin(nabız mesafe adım uyku gibi). Bir de bu saat ile denizde yüzülür mü? Yüzme modu doğru sonuçlar veriyor mu? Aydınlatırsanız sevinirim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan ve mediamarkt
    Da 3699 tl

• camoncan C kullanıcısına yanıt

bugün bakındım 3950 den düşük fiyat yoktu. Sizden görünce sipariş verdim siyah olanı vatandan. Hayırlısı bakalım umarım deniz ölçümleri ve su dayanıklılığı iyidir.

• ahmtyldz0120 A kullanıcısına yanıt
    Hocam 4-5 mesaj yukarıda detaylı yazdım

iPhone kullanıyorum biraz bağlantı sorunu var. Sağlık uygulaması kapanınca bağlantı kopuyor

• Arayüz için 3.parti uygulamalar var mıdır?

• Vatanda siyah renk 3699 tl, bugün son gün sanırım. Bilginize.

• Huawei Watch Fit 3

Gw7 vs Huawei Fit 3

Spor = Indoor Rowing (Kürek makinesi)

Antrenman süresi = 16dk

Ortalama bazında iki cihaz da benzer sonuçlar üretti.

Maksimum nabız verilerini ikisi de aynı şekilde yakaladı.

Huawei Fit 3 nabız sensörü konusunda müthiş bir cihaz. Özellikle nabız yükselmelerini ve düşüşlerini Huawei daha iyi yakaladı diyebilirim. Samsung GW7 2-3 saniye geriden geliyor.

Olimpiyatlara hazırlanmadığımız için iki cihazın da nabız sensörüne de "Aferin" diyorum.

Eğer "Anlık nabız değeri" önemseniyorsa ve 2-3-4 saniyenin önemi büyükse Huawei Fit 3 iyiymiş.

Sağlık / Nabız takibi için Fit 3 almayı düşünen arkadaşlarımın gözü asla geride kalmasın. Cihazınız müthiş.

• Arkadaşlar sensörler yönünden watch fit3 ile watch gt4 arasında fark var mı
    Spor için almak istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de HUAWEI fit 3 aldım 4 gündür kullanıyorum aldığım günden beri denizde kullandım rota olarak doğru gösteriyor ama katedilen mesafe bence fazla gösteriyor. Bir de batarya %70 ile geldi aod kapalı Bluetooth bağlı 3.5 gün anca gitti bu da biraz az geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 4 Ağustos 2024; 22:16:13 >
  • adana01_689 kullanıcısına yanıt

HUAWEI segmentasyonu çok seven bir marka. GT4 saatlerinde TruSeen™ 5.5+ kullanıyor ama Fit 3'te tam olarak ne kullandığı belli değil.

Ben ciddi sporcu olsam GT4 alırdım ama GT4'e mp3 ekleme özelliği var mı bakmak lazım.

• Yanlış bilgi malesef... Huawei kendi sitesine bakarsan iki saatinde TruSeen™ 5.5kullandığını görürsün. Ciddi sporcu konusuna gelirsek zaten huawei saatin yanına bile uğramazsın sırf spor için üretilmiş. polar, sunto gibi markalar varken huawei mi. Bana sorarsan biraz daha akıllı saat olsun bunu yaparken sağlık ve spor verilerini tutsun diye bu saatler var. Ben polar saatte kullandım huawei ve polar arasında dağlar var net...

• ahmtyldz0120 A kullanıcısına yanıt

Öncelikle kare formda bir saat mi istiyorsunuz yoksa yuvarlak mı bunu kararlaştırın. Yuvarlak formda istiyorsanız watch gt2 yada 3 bile sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Şayet kare formda istiyorsanız huawei tarafında başka alternatif yok. Ben hiç kare formda saat kullanmamıştım daha dikdörtgen olan akıllı bileklik ve akıllı saat arasında boyutu olan watch fit 2 kullanmıştım ve başka yuvarlak akıllı saatler kullanmıştım. İlk başlarda kare saat biraz değişik geldi ama alışınca pili bitene kadar kolumdan çıkarmıyorum. Bana sorarsanız bu fiyatlara alınabilecek en iyi kare formda akıllı saat kumaş kordonlu olanı kullanıyorum yanına 2 tanede plastik orjinal kordon aldım sanırım yeni serisi çıkana kadar yada iyice eskiyene kadar kullanmaya devam ederim. Özellikleri zaten çoğu akıllı saatle aynı özellikle xiaomi gibi rakiplerinden çok daha iyi ve premium duruyor. Alırsanız pişman olmazsınız.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

keşke bu beyaz deri ve gri naylon kayış ayrı satılsa idi sonuçta mekanizma aynı her rengine olacaktır.

• seyyah666 S kullanıcısına yanıt

Nerede gördünüz acaba?

Mesela kutusunda yazıyor mu?

• seyyah666 S kullanıcısına yanıt
    Acaba bulabilir miyim diye baktım ama o gri naylon kayışın yan sanayisini falan bulamadım hocam. ben de gidip düz renk ucuz kordonlar aldım
    Bu arada hava durumu falan açık genel kullanımda cidden 10 gün gidiyor saatin şarjı. Fakat şu dokunup erken açma özelliğini eklemeycek mi bunlar ? Yani olmaması çok saçma güncellemeyle eklerler belki diyorum ama geldiği yok gibi..

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Dokunarak ekran uyandırma olması gereken bi özellik, fit2'de vardı, band 8'de vardı. Bunda neden yok onu anlamıyorum. Güncelleme ile gelecektir diye düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla çıkalı neredeyse 1 sene olan gt4'te de yok bu özellik. Yani çok zor bir şey değil, basit ama kullanışlı bir özellik. Önceki seride veya band serilerinde olup da bunlarda neden olmaz onu anlamadım.

• Epey sitesinden baktığımda, sadece iki modelde gri - naylon kayışı ve deri kayışlı da Nfc özelliği aktif gözüküyor.
    Gerçekten diğer modellerde yok mu?
    Bunlarda mı, var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 gün önce Mediamarkt'tan 3500 cıvarına almıstım sıyah olanını. 3 tane kordon aldım Trendyoldan. Gayet kalıtelı çıktılar. Fiyatlarıda iyiydi açıkcası. Saat yüzleri çok fazla, kendi arkaplanınızıda yapabılıyorsunuz. Bunun dısında dokunmatık hassasıyetı ıyı, ekran kalıtesı ve parlaklık super. Ekran sureklı açık modu açık sekılde yaklasık 10 gun şarjı dayandı. Sadece aksamları 10:00 dan sonra uyku moduna alıyorum sabah 07:00 ye kadar. bence pil performansı çok çok iyi. Saate 10 kişiye kadar favorilerinizi ekleyıp arama yapabılırsınız. Neredeyse tum uygulamalardan bıldırım alabılıyorsunuz. ben sadece telefon aramaları ve whatsup açık bıraktım. Yoksa sureklı bıldırım gelır :) Titreşim gayet guzel. Kordon takıp çıkartmak kolay. Handfree olarak saatten konuşma kalıtesı sessız ortamlard gayet iyi sayılır. Büyük kolaylık oluyor kısa görüşmeler için.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.