Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
26
Favori
10.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xyz35

Renkler arasında özellik farkı var mıdır? kırmızı tuşlu olan gri rengin kordonu kullanışlı olur mu? yoksa diğer kordon mu iyidir?

Hocam ben kırmızı tuşlu gri naylon kayışlı kullanıyorum baya memnunum kırmızı tuşlu olanların NFC li olacağı söylenmişti bu özellik aktif değil şuan ilerde olurmu bilinmez
  • Son güncellemeden sonra benim saat bazen kendi kendine uyku kaydetmeye başladı. Koluma takmadığım halde dün gece 12 saat uyumuşum gösteriyor.
  • Saatten telefonu sessiz yada engel moduna alamamak bu saat için çok büyük bir eksiklik. Hala bununla ilgili bir güncelleme gelmedi. Önceki saatimde vardı, eksikliğini çok yaşıyorum.

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende cihazı yeni aldım iphone 15 ile kullanmaya başladım, hava durumu güncellemesi dışında karşılaşmadım senkronize olamama durumuyla. Ama en önemlisi neden kestirmelerden otomasyon eklemediniz ? İphone un otomasyonu nu kullanarak, cihaza bağlandığı veya koptuğu an health uygulamasını açacak şekilde ayarladım.

• Saati yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Apple watch'ı şarj etmekten bıktığım için geçmiştim. Genel olarak tasarım, donanım, görünüm açısından falan oldukça güzel ve bu açılardan eksiklik hissetmedim hiç. Sadece yazılımsal olarak huawei'nin saat üzerine biraz daha yoğunlaşması gerekiyor bence. Arayüz temaları sayıca fazla fakat çoğu yarım yamalak, ingilizce ve özelleştirmeler çok kısıtlı. Birkaç tane güzel ve kullanışlı tema harici gerisi maalesef bu şekilde. Gelen bildirim ekranı daha işlevsel ve görsel açıdan göze hoş gelecek şekilde düzenlenebilir. Özetle ufak tefek bazı yazılımsal ince dokunuşlar yapılsa gayet enfes bir saat. Umarım huawei bu konuda aksiyon alır en kısa sürede.
  • Cihazı iPhone ile birlikte kullanan var mı? Adım sayısında fark oluyor. Gerçi test ettim fit 3 doğru ölçüyor.
  • arkadaşlar,

huawei watch gt5 siparişi verdiğim için watch fit3 ümü satıyorum.

saat 3 aylık hiçbir sorunu yok.

gri hasır kordon + beyaz plastik kordon + şeffaf üst koruma (bunu ayrıca almıştım) vereceğim

kutu fatura olduğu gibi duruyor

ilgilenen özelden yazabilir

• 15Pm telefonla kullanmaya başladım.Apple watch'un her gün şarj olayını sevmedim bu yüzden yeni çıkan bir model tercih ettim. Ben sadece aksesuar olarak kullanıyorum, özellikleriyle çok ilgilenmedim. Yeni model olduğu için bir çok özellik vardır diye düşündüm. Ekran koruyucu taktım. Bir de farklı kordon aldım bu şekilde kullanıyorum. Bildirim vs konusunda sorun yaşamadım. Iphone ile uyumsuz durum göremedim, memnun kaldım.
    Huawei Watch Fit 3
    Huawei Watch Fit 3
    Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 24 Eylül 2024; 20:12:56 >

• İPhone kullanıcıları için, Huawei Health Europe isimli uygulama gelmiş. Bugün normal uygulamayı açtığımda beni artık bu uygulamaya yönlendirdi. Bunu kullanmanızı tavsiye ederiz şeklinde.
    Pek bi değişiklik yok ama ufak tefek şeyler gelmiş. Premium üyelik falan.
  • Huawei Watch Fit 3

saatin altındaki adım sayısı kayboldu. Bugün saate güncelleme yaptım belki ondan sonra gitmiş olabilir. Nasıl geri getirebilirim?

edit:halettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 25 Eylül 2024; 20:36:8 >
  • Başka yazışma uygulamalarından saate bildirim gelmiyor? uygulama ayarlarını kurcaladım ama bulamadım. Nasıl yapabilirim?

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Uygulamaya girince alttan Cihazlar sonra Cihaza girip Bildirimlerden istediğin mesajlaşma uygulamasını açığ kapatabilirsin.
  • gokhan68 G kullanıcısına yanıt

hocam oraya baktım ama orada görünmüyor. Diğer seçeneği var o da aktif ama yine de gelmiyor.

• ymndogan kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj ne kadar Gidiyor
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Son şarj ettiğimden itibaren 6 gün geçmiş ve %33 şarjı kalmış. Ortalama 7-8 gün şarjı gidiyor. Hep açık ekran aktif. Geceleri saati çıkarıp kenara koyuyorum. Apple watchtan sonra ilaç gibi geldi şarj konusunda :)
  • Kullanan arkadaşlar gt ler gibi custom saat arayüzleri cokmu acaba?
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt

yok gt serileri kadar fazla arayüz yok maalesef ama şu var gt5 kullanmadım nasıldır bilmiyorum ama gt4 e kadar kullandım onlardaki arayüzlerin çoğu daha basitti bunun arayüzleri daha fonksiyonel geldi bir de genel olarak bunda AOD arayüzleri saatin arayüzü ile daha uyumlu. diğer GT serilerinde çoğunun kendine özgü bir AOD arayüzü yoktu standart arayüzler var 3-4 tane onları seçiyordun.

• Geçen gün baktım gt5 lere güzel olmuş saatler. Özellikle yeni saat şekilleri çok güzel, görsel olarak çok gerçekçi duruyor, güncellemeyle bizim fit3 lere gelse keşke yeni saat şekilleri
  • KNTLG kullanıcısına yanıt

gelmez hocam. fit3 maliyet odaklı bir saat olmuş. fit 3 ü ilk çıktığında almama rağmen gt5 çıkar çıkmaz onu aldım. arada dağlar kadar fark var.

s23 ile s23 fe gibi birşey açıkçası

• ben gt serisinin neredeyse hepsini kullandım, bunun yanında farklı farklı akıllı bilekliklerden de kullandım, en son samsung watch classic 6 kullandım ama bu fit 3 hoşuma gitti fiyatı makul, hafif bileğinden fazla ağırlık yapmıyor hoşuma gitti. ama GT5 alır mıyım bilmiyorum şimdilik bu iyi gibi en azından kolumda varlığı yokluğu çok belli değil kullanıyoruz bakalım :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.