selamlar saatin ekranına 30 dk.da bir hava durumu raporu geliyor onu nasıl kapatabilirim uygulamada ki hava durumu nu kapatınca olmuyor o sağa çektiğimizde ki görsel hava durumunu kapatıyor anlamadım |
Huawei Watch Fit 3 (12. sayfa)
-
-
Fiyat nedir ?
-
arkadaşlar ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz? siyah çerçeveli ekranı tam kaplayan filmden aldım ama kavisli olduğu için baloncuk bırakıyor. Çerçevesiz 2 adet film satan üründen sipariş verdim o da ekranı tam kaplamadı. Başka film çeşidi bulamadım
-
4 bine bırakırım ustam.
-
😀😀😀😀😀😀 zaten sıfırı 3.900
-
Çok uygun olmuş rakam :) Aciliyeti var sanırım... -
tamam da arkadaşın sattığı hasır kordonlu olan o da 4700-5000 civarı bir de yanında silikon kordon da veriyor yani normalde 5000-5500 e geliyor.
-
Gri naylon hasır kayışlı olan model huawei kendi sitesinde 4999 TL. HB sitesinde 4799 TL.
Ayrıca şeffaf çerçeve ve ekran koruma aldım. O da 300 TL.
-
4999 a aldığım 2 aylık cihazı yanında beyaz kauçuk kordon + dış şeffaf koruma ile 3 bine vermemi mi bekliyorlar anlamadım?
-
merhaba konumu bir türlü ayarlayamadım alakasız yerler gösteriyor yardımcı oabilir misiniz?
-
Beyaz kauçuk kordon, kırmızı tuşlu 2 aylik full kutulu cihazı bugün 2800e aldım hocam
-
Store üstünde diğer modeller kadar geniş arayüz bulamadım. Ekstra 3.parti yazılım yada kisilerin yaptığı arayüzleri nerden bulabiliriz -
Modlu healt uygulaması yükleyerek hocamquote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
Store üstünde diğer modeller kadar geniş arayüz bulamadım. Ekstra 3.parti yazılım yada kisilerin yaptığı arayüzleri nerden bulabiliriz -
Bu fiyata kesinlikle alamazsın demedim hocam. En uygununu ben satıyorum diye bir iddiam da olmadı. Paraya sıkışan 500 TL ye de satar. Ciddi alıcı olsun yeter ki anlaşırız fiyatta
-
Yüklerizde telegram kanalında filanda çok bulamadım.
Gt serisinde sürü ile vardi bunda çok çıkmıyor -
eger pembe renk isteyen alirsa 2800 tl ye verecegim 2 aylik
-
Arkadaşlar merhaba.
2 renk arasında kaldım. gümüş ve siyah.
normalde, siyah daha şık görünüyor ama, boyası ne kadar kaliteli acaba? boya çizilince alttan aluminyum rengi çıkmazmı?
Kordonuda, değiştirip hasır kumaş alacağım, cırtlı olan. Kordon için de tavsiyeniz olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 14 Ekim 2024; 11:10:16 > -
Gümüş ama yeşil kordonlu olanı.
Kırmızı düğme olmuyor onda. -
Gümüş beyazı tavsiye ederim, kırmızı düğmeli olan. Ben huawei’den aldım. Extra da yeşil ve siyah silikon kordon aldım. Siyahı iş ve evde kullanıyorum. Diğer açık renk kordonları, spor yaptığımda ve hafta sonu dışarı çıktığımda takıyorum. Eğer tek renk alacaksanız, kalem ve kağıtla işiniz varsa açık renk tavsiye etmem, zamanla kirleniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X