< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch Fit 3 (14. sayfa)
-
-
Wp güncellemesi gelmiş olabilir mi acaba? Ben de üstteki arkadaş gibi s23 ile kullanıyorum, herhangi bir problem yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WP silip tekrar yükleyince düzeldi.
-
HB whatch fit 3 , 2900 tl civarı şimdi kampanyada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3.900 olmasın hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bu cihazı aldım adımları fazla fazla sayıyor bilek hareketined bile sayıyor diş fırçalarken sayıyor? bunun bir çözümü var mı adım sayması pek iyi değil gibi sanki?
-
Selamlar,
Ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar güncelleme gelmiş. HarmonyOS 5 gelmiş yeni bir saat arayüzü gelmiş , saatten ekran görüntüsü alma özelliği gelmiş vb...
-
Henüz bende gözükmüyor, birkaç güne gelir herhalde.
Ben gt5 deki analog kadranların gelmesini istiyordum, onlar gelmemiş galiba öylemi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu kadran gelmiş değişiklik olarak da pek bir şey fark edemedim arayüz falan aynı kalmış. bu ekran görüntüsü alma işi gelmiş bugüne kadar hiç ihtiyaç duymamıştım siz sorunca ekran görüntüsü aldım burada gerek oldu :D
-
Arkadaşlar, ekren koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz. link varsa paylaşırmısınz
-
Kullanmıyorum. İlk aldığımda biraz bakmıştım ne alabilirim diye. Piyasadaki ekran koruyucular direkt kasayı kaplıyor, ekran koruyucudan ziyade komple kasayı sarıyor. Plastik olması sebebiyle sararma ihtimali var ayrıca el yıkarken falan araya giren suyun görüntüyü bozduğu fotoğraflar gördüm. İnce katmanla saat arasında nem kalıyor, hem kabarcık yapıyor hem saatin dokunmatiğine sıkıntı.
-
Saat fabrikasyon ekran koruma uygulanmış olarak mı geliyor?
Son dönemde alan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.
Genel olarak kullanmadan önce ekran koruma yapılması tavsiye edilmiş ama ekranın yanlarında parmağınızla hissedebileceğiniz bir çıkıntı var.
Bir başkası da ekran koruma uygulanmış deyince emin olamadım.
-
Ben 30 KASIM'da vatandan aldim ekran koruyuculu geldi👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır, çok teşekkür ederim cevap için.
Demek ki son partilerde ekran koruyucu uygulanmış olarak geliyor.
-
Her zaman açık ekran: Açık.
Kaldırınca: Her zaman açık ekranı göster.
Uyuma: Otomatik.
Ayarlarında kullanıyorum ancak saat aod'ye geçtikten sonra uyku moduna geçmesi çok uzun sürüyor.
Örneğin Huawei Band 8'de bu süre 5-6 saniye gibi ama saatte 10 dakikayı buluyor.
Saati kaldırınca da ayar ne olursa olsun aod'yi göstermek yerine saat arayüzüyle uyanıyor.
Ayrıca Huawei Health uygulaması Samsung marka telefonda kullanılırken, örneğin tema güncellerken güncelleme bitene kadar belki 20 defa bildirim sesi veriyor ya da adım sayısı için Samsun Health değil de Huawei Health kalıcı bildirim açarsanız neredeyse 10 adımda bir sesli bildirim veriyor.
Sizde de bu şekilde mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 17 Ocak 2025; 12:15:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X