Nfc özelliği hiçbirinde yok hocam. Gri naylon kayışlı kırmızı tuşlu olandan almıştım. Başta nfc ayarlarda gözüküyordu, sonra peşine hemen güncelleme yapınca kalktı, artık gözükmüyor. Yani nfc yok. Olsa bile ülkemizde geçerli değil, sadece Çin'de geçerli. Nfc vardır diye ya da nolur nolmaz ilerde belki aktif ederler diye ön sipariş döneminde daha fazla para verip gri naylon kayışlı modeli almıştım. Aynı şeyi düşünüyorsanız hiç düşünmeyin derim. @volkan_aysen hocam aod açık halde 10 gün şarj imkansız gibi. Yanlış ifade ettiniz sanırım. Normal kullanımda 9-10 günü görüyorum ben de ama aod açık olduğunda maksimum 4 gün gidiyor. |
Huawei Watch Fit 3 (10. sayfa)
-
-
evet ; NFC özelliğinden dolayı tercih edecektim.
-
3 aylık zaman, diliminde fikriniz ne oldu?
Değişiklik var mı? -
Ama ben her akşam eve gelınce saatı uyku moduna alıyorum. Sabah 8 gıbı acıyorum. Tabıkı bu durum pil konusunda pozitif etki yaratıyor :)
Birde sorum var sızlere..
Akbank ile temassız ödeme varmış ama Huawei fit 3 de olmuyor sanırım. Oluyorsada nasıl Akbank yukluyoruz. Bulamadım..
-
Hocam fit 3 tam olarak bir akıllı saat değil. İşletim sistemi yok, dolayısıyla apple ya da samsung saatlerdeki gibi 3. parti uygulamalar yüklenmiyor. Yalnızca appgalery kısmındaki sınırlı sayıdaki uygulamaları yükleyebiliyoruz. Nfc ödeme de yok zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: metehan_bera
3 aylık zaman, diliminde fikriniz ne oldu?
Değişiklik var mı?*Çok nadir güncelleme geliyor. 1 tane geldi sanırım, onda da hiçbir gelişme yoktu diye hatırlıyorum.
*Watchface mağazası maalesef komple çöp, çoğu paintten çizilmiş gibi, always on displaylerin nerdeyse çoğunun ana watchface ile alakası yok. Zaten huawei'in stratejisi yeni bir akıllı saat çıkardığında onu sattırmak için o saate özgü güzel bir watchface yapıyor.. sonrasında salıyor piyasaya.. sonrası bırakıyor yeni düzgün watchface'ler çıkarmayı... nerdeyse tüm yeni modellerde böyle oldu..
*Appstore'u zaten huawei'in komple çöp.. doğru düzgün uygulama yok, gelmiyor da.. gelişme yok yani..
*Saat hafif, uyurken rahatsız etmiyor, Gri Naylon modeli bence en şık modeli bendeki, tasarımı fazla kibar bence daha çok kadınlara hitap eden bir tasarımı var gibi ama yine de beğendim..
*Uyku takibi iyi ancak adımları her seferinde fazla saydığından eminim..
*Akıllı saat gibi gözüksün diye, telefon etme gibi özellikler eklenmiş ancak temelinde akıllı bileklikten hallice bir saat ancak fiyatı 4k seviyesinde..
Pilinin iyi gitme sebeplerinden birisi de akıllı bilekliğe daha yakın olması.. ancak giriş seviyesindeki kullanıcıları memnun edecek onları bu akıllı saat kardeşim çokta kafaya takma sen mantığıyla bence piyasaya sürülmüş bir model olduğunu düşünüyorum.
bende 5 tane akıllı saat var, ancak tek akıllı saat kullanacak kişiler için 4k'ya bunun yerine sahte değil gerçek manâ'da akıllı bir saat almasını önerirdim doğrusu..
-
Siz daha çok akıllı özelliklerin yoksunluğundan dem vurmuşsunuz ama Fit3 alan arkadaş genel anlamda sağlık takibi için bu cihazı alıyorsa aklı asla geride kalmamalı.
Huawei Fit 3 adı üstünde fit/sağlıklı yaşam hedefleyenler için hafif ama etkili bir donanım.
Galaxy Watch 7 ile nabız sensörü karşılaştırması yaptım. Mübarek Garmin gibi. Müthiş tepkisel.
-
Teşekkürler dostum..
-
Bende yazdıklarına ek yapmak ıstıyorum diğer arkadaslara yardımcı olması adına;
*Çok nadir güncelleme geliyor. 1 tane geldi sanırım, onda da hiçbir gelişme yoktu diye hatırlıyorum.
Bana 2-3 guncelleme geldı 2 ayda ama öyle Majör bir update almadı henuz
*Watchface mağazası maalesef komple çöp, çoğu paintten çizilmiş gibi, always on displaylerin nerdeyse çoğunun ana watchface ile alakası yok. Zaten huawei'in stratejisi yeni bir akıllı saat çıkardığında onu sattırmak için o saate özgü güzel bir watchface yapıyor.. sonrasında salıyor piyasaya.. sonrası bırakıyor yeni düzgün watchface'ler çıkarmayı... nerdeyse tüm yeni modellerde böyle oldu..
Buna katılmıyorum malesef. Çok güzel watchface'ler var. Her hafta neredeyse 3-5 tanede yeni yuklenıyor. Ayrıca kendi wallpaper'ınız ıle arka plan yapabılmekte guzel oluyor :)
*Appstore'u zaten huawei'in komple çöp.. doğru düzgün uygulama yok, gelmiyor da.. gelişme yok yani..
Aynen katılıyorum..
*Saat hafif, uyurken rahatsız etmiyor, Gri Naylon modeli bence en şık modeli bendeki, tasarımı fazla kibar bence daha çok kadınlara hitap eden bir tasarımı var gibi ama yine de beğendim..
Aynen, çok hafıf, kadınlar ıcınde kibar duruyor. Tasarımı ve ekran kalitesi gayet yeterli
*Uyku takibi iyi ancak adımları her seferinde fazla saydığından eminim..
Uyku takıbı iyi. Adım konusunda 2-3 kez başlatıp içimden adımlarımı saydım. gayet başarılı. Benım saydıgımla birebir aynı saydı. (Açıkhavada denedım)
-
Ben normalde bu konuya yorum yazmayacaktım, arkadaş beni mention'layıp sorduğu için aslında cevap yazdım.
Watchface konusunda maalesef beklentileriniz çok düşük olmalı ki kendi wallpaper'ınızı arka plan yapabilmeyi güzel özellik olarak belirtmişsiniz.. bu zaten akıllı bileklerde bile olan en basit özellik..
Watchface'ler maalesef komple çöp, şöyle bir huawei store'a baktım tekrar; ios, android watchface mağazalarının yanında huawei watchface store'a çöp demek çöpe bile hakaret olabilir.. Bu saat özelindeki neredeyse tüm watchface'lerin always on display arayüzü ile normal arayüzü arasında uçurum var.. Maalesef aşırı kalitesizler.
Adım sayısı konusunda da öyle sayarak aradaki farkı anlayamazsınız.. daha bilimsel cihazlarla birlikte 2-3 gün takıp aradaki farka bakmanız lazım.. sol koluma bu saati sağ koluma çok daha gelişmiş saatleri takarak test ettiğimde bu saatte çok ciddi anlamda adım sayısı sapması var gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 14 Ağustos 2024; 19:16:52 >
-
ekran koruyucu olarak tavsiye edebileceğiniz ürün varmı film olarak
-
Kendi fotoğraflarımızdan yükleyerek yaptığımız saat kadranını artık daha fazla özelleştirebiliyoruz. Önceden sadece saat ve gün oluyordu, artık pil yüzdesi, adım sayısı, hava durumu, nabız, gün doğumu-batımı, uyku süresi vs vs gibi şeyleri de ekleyebiliyoruz. Ayrıca 20 taneye kadar fotoğraf eklenebiliyor, saat bunları rastgele seçerek değiştiriyor her uyandırdığınızda. Güzel bir güncelleme olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 21 Ağustos 2024; 16:18:20 > -
Dostlar hiç karşı taraftan gelen arama esnasında saatin titreyip sesli bildirim vermediği oldu mu sizde?
Telefon çalarken saat titriyor, ekranda arayan kişi görünüyor ama saat ses çıkartmıyor bende. Güncelleme sonrası oldu galiba. -
bu saatin iosta çalışmayan kısımları neler?
-
Hazır cevapları kullanarak/emojilerle gelen mesajları cevaplama kısmı kullanılmıyor. Onun dışında çalışmayan kısmı yok sanırım.
-
Arkadaşlar bende dün sipariş verdim benim merak ettiğim konu ürünü nasıl şarj edeceğim?
Elimde sadece samsung'un 25 Wattlık şarj adaptörü var sıkıntı olurmu? -
Normal girişli bi şarj kafası iş görecektir hocam.
-
Hepsiburada üzerinde hepsiburada satıcılı gri naylon kordonlu model 3.800 TL'ye geliyor. Bence iyi fiyat.
-
Kırmızı tuşu sevmediğim için yeşil olan rengini huawei sitesinden sipariş verdim. Kordonunu kullanmayacağım. Trendyol'dan çok güzel siyah füme kordonlar var onları alacağım. -
Renkler arasında özellik farkı var mıdır? kırmızı tuşlu olan gri rengin kordonu kullanışlı olur mu? yoksa diğer kordon mu iyidir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X