Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
26
Favori
10.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkürler hocam. Hayırlı olsun tekrardan. Huawei Watch Fit 3 

• Selamlar, Pazartesi gibi Deri kordonlu modeli tarafıma ulaştı. İlk kullanımdan ve kurulumdan önce%100 şarj ettim. Bugün pazar %28 şarjım var bir hafta oluyor. AOD kapalı ama diğer her şey açık. Kaldırınca uyandır, SpO2, Kalp Ritmi, Uyku vb
    Naylon dedikleri hasır kordonu da sipariş verdim ama hala kargoya verilmedi sanırım 2 gün oldu..
    Bence ekrana tek veya çift dokunuşla uyandırma olmalıydı.
    Henüz yürüme egzersizlerini kendisinin tespit ettiğini görmedim. Koşmadığım için denemedim egzersiz tespit olayını. Saat arayüzleri fazla değil. Güzel olanlarda en fazla 10 tane o kadar da yetiyor aslında
    Huawei Health uygulamasında diyet bölümüne yiyecek girişi yapılamıyor. Dolayısıyla kalori takibi hikaye şu an. Uygulamanın acilen güncellenmesi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt

Saatte ekrana cift tiklama ile uyandirma yok mu? Bu benim icin buyuk bir eksi. Fit 2 kullaniyorum ve bu ozellik var. Ekrana tiklama ozelligi olmadigini bilsem siparis vermezdim heralde. Zaten dizayn disinda yeni bir ozellik gelmiyor, bare bu kadar kullanisli bir ozelligi iptal etmeselerdi.

• Saatin ana ekranında günler ingilizce yazıyor (mon, fri vs) buna güncelleme gelecek mi yoksa önceki serilerden beri bu durum böyle mi?

• Saat ve uygulama bende ingilizce nasıl Türkçe yapabilirim bilen var mı? Telefon dilini değiştirince Türkçe oluyormuş ama benim telefonumda Türkçe dil seçeneği yok.

• Hepsiburadadan gri renk sipariş verdim yarın teslim edilecek. Konuyu takipteyim

• Satürnlü06 S kullanıcısına yanıt
    Telefon modelinizin forum sayfası varsa takip edin , oradaki kullanıcılar Türkçe yapmanıza yardım edebilir.
    Bu arada telefonda nasıl Türkçe dil yok . Şaşırdım açıkcası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cemark C kullanıcısına yanıt
    Dokunuşla uyandırma var. Merak etme. Diğer arkadaş yanlış bilgi vermiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • azeroth_ A kullanıcısına yanıt

Aod açık olduğunda var evet, ama aod kapalı durumdayken dokunarak uyandırma yok maalesef.

• KNTLG kullanıcısına yanıt

Zte nubia çin versiyonu. İngilizce ve çince var sadece :D

• gt4 ile watch fit3 arasından hangisini önerirsiniz gt4'e 2bin lira daha vermeye değer mi sizce? bir de kırmızı crown çok göze batıyor mu erkek için ona göre siyah sipariş mi vermek lazım sizce

• Justinian J kullanıcısına yanıt

Kare ekranların bildirim okunması açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gt4ler de çok yakışıklı ancak benim için güncel olan her zaman bir adım önde. Daha yeni çıkmış ürün varken onu tercih etmek daha mantıklı geldi bana.

Kırmızı düğme farklılık bile katıyor bence, feminen bir görüntüsü falan da yok, gayet hoş. Huawei Watch Fit 3 

Huawei Watch Fit 3

• Heyea kullanıcısına yanıt

hocam kadran olarak güzel bir şey nereden bulabiliriz.

• netmaster1903 N kullanıcısına yanıt

Uygulama üzerinden tercih etmek lazım. Ücretli ücretsiz birçok tema var aslında. Ben bundan önce 6 ay kadar huawei band 8 kullandım, onda da kullandığım tema buydu. Çoğu şeyi tek bakışta görebiliyorum, ihtiyacım olan kısayollara tek dokunuşla ulaşabiliyorum. Kullanışlı olduğu için bunu tercih ediyorum. İlerleyen günlerde yeni temalar da gelecektir ayrıca.

Huawei Watch Fit 3

• azeroth_ A kullanıcısına yanıt

O arkadas oyle deyince bir tane de inceleme videosu izledim, orda da goremedim. Icim rahatladi bunu soylediginizde. En sevdigim ozelliklerinden biri dokunarak ekrani aktif ettirmek. GT2 kullaniyordum, onda bu ozellik yoktu, surekli garip bir kol hareketi yapak zorunda kaliyordum. Artik gelsin de kullanmaya basliyim. Naylon kayis yuzunden ayin 22sine kadar bekletiyorlar.

• cemark C kullanıcısına yanıt

Hocam aklınızda bulunsun, aod açıkken dokunarak uyandırma aktif sadece. Aod kapalı konumda kullanacaksanız dokunarak uyandıramazsınız.

• Heyea kullanıcısına yanıt

bu hangi tema hocam

• Bende gt3 pro da var. Fit 3 aod ekranı çok daha güzel olmuş. Gt3 pro da aod ışığı belli belirsiz. Ama fit 3 çok canlı. Bence çok güzel bir saat olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • netmaster1903 N kullanıcısına yanıt

Superwatch

Ücretsiz temalardan biri.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.