Oyyy. Bu kotu oldu. Aod hicbir zaman kullanmam. Umarim ilerde bir update ile gelir bu ozellik. Yoksa satar Fit 2 ye donerim. |
Huawei Watch Fit 3 (4. sayfa)
-
-
Band 8 modelinde de vardı bu dokunarak uyandırma. Ekstra bir özellik değil, bunda neden kaldırmışlar onu da anlamadım. Muhtemelen güncelleme ile yine gelecektir.
-
Band 8'i gectim Fit 2 modelinde de zaten var bu ozellik. Fit 2'den cok memnunum. Sirf kare tasarimi icin Fit 3 siparisi verdim ama bu dokunarak uyandirma ozelligi benim icin onemli. Artik aliskanlik mi bilmiyorum ama ben gun icerisinde cok defa saati kontrol ederim. Sporda da surekli bakarim kalp atisi, adim ve muzik degistirmek icin. Bisiklete binerken de kontrol ederim arada sirada. Kolu kaldirarak ekrani uyandirmak hic de kullanisli degil. GT2 yi boyle kullandim ve hic de memnun degildim.
-
Fit 2 yi ilk çıktığı zamanlarda almıştım , onda da dokunarak uyandırma başta yoktu , Daha sonra güncelleme ile verdiler. Buna da güncelleme ile gelir büyük ihtimalle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçinden yalnızca şarj kablosu çıkıyor, adaptör çıkmıyor. Kaç w, amper bir adaptör ile sarj etmeliyiz?
-
Arkadaslar 3.899 a alamıyorum ben nasıl yapacağız ? Sepette ürün 4.699 oluyor kodla beraber
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarim dediginiz gibi olur. Fit 2 de olan bir ozelligi neden Fit 3 de direk vermiyorlar anlamiyorum. Raise to wake ozelligini GT2 de 2-3 sene kullandim. Hic memnun degildim. Uzanirken falan cok ugrastiriyordu aktif etmek.
-
-
5dk filan sürer normalde ama Android telefonda 😊 iPhone olunca kafayı yiyiyor aletler maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen gün 4.2.0.150 güncellemesi gelmişti. Onu normal güncellme menüsünden yaptım.
Bu, uygulamayı açınca kendi kendine indirmeye başladı başka bişey heralde. Belki iphone uyumlu yama falandır. Normal güncelllme gibi gelmedi çünkü. 1 saat bekledim iptal ettim valla 😀
bayanlar için amazfit active modeline bakabilirsin çok şık saatleri var 14 gün pil ömrü sunuyor konuşma bildirim alma whatsaap resim açma özelliği (sadece android telefonlar için) bayan kordon lu modeller var gayet şık
-
Hocam teşekkürler görüş ve öneri için. Eşime fit 3'ü aldım ben hatta ilk alanlardan neredeyse çok memnun bir şekilde kullanıyor. Alacak olan herkese tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tema çok demişsiniz ama ben uygulamada 15-20 tane dışında seçenek göremedim. Farklı bir yolu mu var yoksa bu kadar mı kadran sayısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huawei sağlık uygulaması - cihazlar - saat kadranları (diğer) tıklayıp sağ üst köşeden "free" yazan yere tıklayın. Ücretsiz olarak 103 tane kadran var, şimdi saydım. Ha bunların içinden eli yüzü düzgün olan sayısı daha az tabii ama şu aşamada bile yeterince kadran var bence. Zaten zaman geçtikçe yenileri eklenecektir, hem ücretli hem ücretsiz.
-
Watch GT4 düşünüyordum. Bunun tasarımınıda beğendim ama şu ekranın kenarlarında ki siyahlıklar itici geldi
-
Saatle alakalı şöyle bir şey fark ettim: Yürüyüş başlatırken gps arıyor başlangıçta, gps bulmasını beklemeden "başla" deseniz bile o arka planda arayıp bulduktan sonra titreyerek haber veriyor. Telefon yanımdayken ve değilken 2-3 defa denedim bunu, yürürken gps araması ile zaman kaybetmek istemediğim için egzersizi başlattım, arka planda kendisi çalıştırdı buldu konumu. Güzel, beğendim.
20 mayısta teslim aldığımda şarjı %70 civarındaydı, dün gece %10 kaldığı için tekrar şarja taktım. 4 günde %60 küsür şarj yemiş yani, üstelik yeni aldığım için bayağı kurcaladım. Saatin özelliğinde ne varsa hepsi açık bu arada, sadece aod kapalı.
Band 8'de bu kullanımla 9 gün görüyordum, bakalım bunda kaç gün çıkacak. Yine en kötü 1 haftayı devirecek, bu da bana yeter de artar bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 24 Mayıs 2024; 11:52:48 >
-
Adımları fazla sayıyor gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonunuz modeli ne hocam?
iPhone ise sorun yaşadınız mı uygulama da?
Samsung S23. Uzaktan deklanşör ios ve huawei telefonlarda çalışıyor. Onun dışında android telefonlarla çalışmayan, sıkıntı olan herhangi bir yeri yok.
-
Beklenen video geldi. Rob'un yaptığı testlerde fit3 fit2'nin hemen gerisinden geliyor. Band 9 da band 8'den daha kötü ölçüm yapıyor bu arada. Yani huawei sensör doğruluğu konusunda ileri değil, geri gitmiş yeni cihazlarla. Fit3 ile fit2 arasındaki fark band serisinde olduğu kadar çok değil ancak yine de hoş değil yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X