< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch Fit 3 (2. sayfa)
-
-
Görüştüm bende gri naylon kayış hediyesi alanlar 22 Mayıs dedi. 10 Haziran değilmiş.
Yarın bakarım gönderilmezse İptal edeceğim siparişi büyük ihtimalle …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi belirsizlik var bakalım. Yarın belli olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kayis icin insanlari 10 hazirana kadar bekletmezler umarim. Huawei'den beklerim gerci boyle bir sey ama kayis icin yapmalari cok sacma olur.
-
Huawei Fit 2'deki gibi nabız sensörünün modelini yazmamış. TruSeen modelini bilmiyoruz...
Huawei Fit modeline yeterince önem vermiyor...
-
naylona ekstra para niye verdim diye pişmanlık yaşıyordum ama nfc olacağını duyunca mutlu oldum :)
-
şu an naylon kayış hediye seçeneği bulunmuyor. siparişi iptal etmiştim. pişman oldum. Tüh.
-
NFC ülkemizde geçerli olacak mı? Genelde sadece Çin'de geçerli oluyor. Hala inceleme videosu beklediğim için sipariş geçmedim henüz, ancak geçen gün baktığımda artık gri kayışın hediye olarak seçilemediğini gördüm. Eğer ülkemizde nfc geçerli olacaksa bu bi tık üzer beni.
-
Siyah Kardonlu saat alanlar hediye olarak naylon aldı ise teslimatları 22 mayısata başlayacakmış öyle söyledi müşteri hizmetleri.
-
Ekstra kargo masrafi yapmamak icin beraber yollaymayi tercih ediyorlar. Bu mantikli ama arkadas sen bu kadar cihazi getirtiosun, hediye kayis secenegi de koyuyorsun bu kayislar daha gec teslim edilecek diyorsun. Bu nasil bir mantik? Alt tarafi naylon bir kayis. Nvidia'nin binlerce siparis edilmis bir ekran karti degil. Kayis yahu. Huawei tamam cok guzel cihazlar cikariyor, surekli yenilik yapiyor da musteri servisi memnuniyeti de baya kotu bir firma.
-
Ben müşteri hizmetlerine çözüm sunuyorum diyorum ki nalet gitsin krodonu vermeyin ben hakkımdan feragat ediyorum istemiyorum kordoj falan siz saati yollayın. Maalesef yapamıyoruz demekten başka bir şey bilmiyorlar. Hatta siparişi isterseniz iptal edin dediler hemde defalarca. Ben de bu iş bilmez tavırlarına gıcık olduğum için gittim iptal ettim. Hepsiburadadan aldım dün kargolandı bugün şehrime geldi şimdi dağıtımda. Hatta yedek kordonu de beyaz aldım o da bu sabah kargolanmış yarın teslim edilecekmiş. Yani Hepsiburada bile ayrı ayri kargolamayı akıl ediyorda bu huawei 50 60 tl kargo parası için mi insanları kendinden soğutuyor. Huawe Türkiye müşteri memnuniyeti sıfır bir fırmadır. Net.
geldiğinde göreceğiz.
-
Aynisi benim de basima geldi. Kredi kartinda sorun oldugu icin birkac kez siparis girmek zorunda kaldim. Son kabul edilen sipariste sectigim hediye kayisin rengi sifirlandigi icin yanlis kayis rengi secilmis, dikkat etmemisim. Online destekten yazdim. Yesil yerine gri renk olarak degistirin lutfen dedin. Yok yapamayiz siparisi iptal edin diyorlar. Kil bir musteriye denk gelecekler ve siparisi iptal edip bir daha sparis vermeyecekler. Musteri memnuniyeti hic yok Huawei'de.
Umarim aldigimiz saatlerde garanti bitene kadar sorun cikmaz da bu adamlarla yine ugrasmak zorunda kalmayiz.
-
Ürün çok şık ve güzel arkadaşlar, eşime aldım çok memnun.
Kırmızısı o kadar göze batıyor ki, o sebeple ben yeşil tercih edip yedek kordonu beyaz aldım. Ben beyazı sever diye düşünürken eşim yeşil rengine bayıldı çok soft çok güzel duruyor. Bu sebeple beyaz kordonu daha kullanmadık.
Fakat saat çok güzel, umarım koruyucu aksesuarlarda bir an önce çıkar. şu an için 4000 TL'ye gayet iyi tercih oldu.
-
Benim saatim kargoya verilmiş yolda. Yarın gelince ilk incelemelerimi yazarım.
-
Saatim geldi bugün. 14 gün içinde deneyip iade edebiliyormuşuz.
-
Hayırlı olsun hocam öncelikle. Sizden eğer kablosuz kulaklığınız varsa bir şey rica etmek istiyorum. Kulaklık telefona bağlı haldeyken, telefona gelen çağrıyı saatten yanıtladığınızda kulaklığa mı bağlanıyor yoksa saatten mi konuşmak zorunda kalıyorsunuz bunu bi deneyebilir misiniz? Fit2'de kulaklık sadece müzik dinlemek için kullanılabiliyordu. Gelen çağrıyı saatten açınca saat üzerinden konuşmak durumunda kalıyordunuz. Bu değişmiş mi onu merak ediyorum. Ayrıca spotify kontrolü var mı yoksa sadece saate indirdiğimiz müzikleri mi kontrol edebiliyoruz onu da merak ediyorum. Yeşil kordonun rengi çok iyiymiş bu arada.
-
Genel çektiğim görseller;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satürnlü06 -- 16 Mayıs 2024; 14:27:32 >
-
Hocam ilk aramaya başlayınca kulaklıktan geliyor ses. Bt simgesine tıklayıp telefon/saat/kulaklık arasında geçiş yapabiliyorum. Spotify kullanmıyorum. Yt music içinde geçiş yapılıyor müzikler arasında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X