Şimdi Ara

Huawei Watch GT 2 Pro ECG ve Band 6 Pro duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Watch GT 2 Pro ECG ve Band 6 Pro duyuruldu

Giyilebilir cihazların daha fazla sağlık odaklı olarak geliştiğini gördüğümüz bu dönemde üreticiler de yenilikler yapmaya devam ediyor. Huawei elektro kardiyo destekli yeni akıllı saatini tanıttı. 

Huawei Watch GT 2 Pro ECG özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch GT 2 Pro ECG asıl olarak Huawei Watch GT 2 Pro modelini temel alıyor. 1.39 inçlik AMOLED ekran, safir koruma, nabız ölçer, kandaki oksijen, uyku ve stres takibi aynen korunuyor. Kullanım süresi ise senaryoya bağlı olarak 8-12 gün arasında değişiyor. 

Ayrıca Bkz.iPhone 13 mini'nin ilk canlı fotoğrafı ortaya çıktı

Huawei Lite OS işletim sistemini kullanan akıllı saatin en önemli farkı elektro kardiyografi ölçümü sunabilmesi. Apple Watch modellerinde de gördüğümüz bu hassas ölçüm son dönemde öne çıkmaya başlamıştı. Huawei Watch GT 2 Pro ECG için 478$ fiyat etiketi belirlenmiş.

Huawei Watch GT 2 Pro ECG ve Band 6 Pro duyuruldu

Huawei Band 6 Pro özellikleri ve fiyatı

Huawei Band 6 Pro modeli de sağlık takibine yoğunlaşan bir akıllı bileklik olarak karşımıza çıkıyor. Nabız ölçer, kandaki oksijen oranı, uyku ve stres takibi yanında vücut sıcaklığını da takip edebiliyor. 

1.47 inçlik AMOLED ekrana sahip olan bileklik standart kullanımda iki haftaya kadar idare edebiliyor. Huawei Band 6 Pro için de 70$ fiyat etiketi söz konusu. İki model de gelecek ay piyasada olacak. 

Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_watch_gt_2_pro_ecg_and_band_6_pro_announced-news-50299.php

• Huawei band 6 baya güzel gözüküyor ya xiaomi de göstersin ürünlerini ikisinden birini alcam inş bu sene

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşe yarar çocuk saati neden yapmıyorlar? Yani sadece gps, ip 68 ve arama yapıp cevap alabilme özelliği olan bir çocuk saati istiyorum ama bir tane bile işe yarar cihaz bulamadım! Bulduklarım da aşırı fahiş fiyatlı , neden kimse bu işe girmiyor çok mu zor? Yani zibilyon tane özellik istemiyorum ki Nokia ve Xiaomi'den en azından bu işe girmesini beklerdim onla bile girmiyor.

Ayrıca mesela ben koşu yaparken telefon taşımak istemiyorum. Ama arama olursa da bilgi almak isterim, E-sim olayı işe yaramadı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 31 Temmuz 2021; 12:06:00 >
  • bu akıllı saatler seiko longines casio gibi klasik kaliteli saatlerin yaninda kalitesiz oyuncak gibi görünüyorlar. bu bileklikleri ve saatleri takınca sert iken yumuşak olmuş gibi his oluşturabiliyor. bu akıllı saatleri ve bileklikleri ben kendime yakıştıramadım açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.