Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HUAWEİ WATCH GT-///SATILMIŞTIR/// Satın Al 25 Kasım 2018 15:04 1 1 HUAWEİ WATCH GT-///SATILMIŞTIR/// Arkadaşlar selamlar elimde huawei watch gt bulunmakta.. yurtdışından dün hediye olarak geldi bana fiyatı 1800 tl dir. Cihazda de toz tanesi bile yoktur kutusunda duruyor. Ankara dışına kargo ücretini ben karşılayabilirim dert değil. Sadece kapalı kutu samsung watch 46 mm ile takas olabilir .. soruları dm den bekliyorum teşekkürlerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anker Soundcare R50i NC ( son model) 10 günlük İlk sahibinden tertemiz Oppo A54 - PAZARLIK VARDIR SATILDI/REGAL 55R7020U 4K SMART TV / SATILDI Bullcaptain Cüzdan