Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
126.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nohackmove

hangi konu olduğunu söylerseniz ben yazabilirim isteğinizi.
    Hocam

uk.community.huawei.com
    Watch GT | Official Huawei Community UK
    https://uk.community.huawei.com/watch-gt-50

bu ana konu. Buraya konu da açabilirsiniz. Ya da;

uk.community.huawei.com
    Huawei Watch GT (LiteOS)/Huawei Health Bugs and suggestions | Official Huawei Community UK
    https://uk.community.huawei.com/watch-gt-50/huawei-watch-gt-liteos-huawei-health-bugs-and-suggestions-869

Ve

uk.community.huawei.com
    Questions re Watch GT's "must have" features - PLEASE READ | Official Huawei Community UK
    https://uk.community.huawei.com/watch-gt-50/questions-re-watch-gt-s-must-have-features-please-read-3701

konuya yazarsanız dikkate alıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuraya yazmıştım cevap bile gelmiş.
    Huawei Watch GT (LiteOS)/Huawei Health Bugs and suggestions
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Şuraya yazmıştım cevap bile gelmiş.
    Huawei Watch GT (LiteOS)/Huawei Health Bugs and suggestions
    Hocam çok teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar tüm mesajları tek tek okudum. Bende şu an bu saati alma arefesindeyim.
    Sormak istediğim 2 tane soru var;

1)Nabız uygulaması sürekli anlık olarak açık mı? Yoksa arada bir ölçüm yapıp günlük istatistik falan mı tutuyor?
    Çünkü bildiğim kadarıyla nabız ölçme işlemi pile oldukça yük bindiren bir işlem. Bu nabız ölçme işlemiyle ilgili
    detaylı bilgisi olan var mı?

2)Bu saatin 50mt su geçirmediği söyleniyor. Dalış için de içerisinde bir mod mevcut mu?
    Kaç metreye inildi, ne kadar süre su altında kalındı gibi? Saati serbest dalışlarda da kullanabilir miyim acaba?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Arayanın ismini göstermenin bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt/

buradaki linkte baktığınızda 50 metreye kadar kulaçlarınızı tanyabilir, geliştirebilir. yüzmeyi tamamladığınızda swolf skoru sağlayabilirsiniz demiş.. ayrıca deri kordon yüzmeye uygun değildir diyor....

biraz tezat oldu buradaki bilgilere göre...bir bakın .. kaldı ki saatte açık deniz ve kapalı yüzme modu var.. bu saatle yüzebiliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy59 -- 15 Nisan 2019; 21:32:14 >
  • Cevap için teşekkür ederim. Ancak ATM basınç birimidir. 5 ATM basıncı duş alma ile açıklamak yanlış olur.
    Her 10 metrede bir ATM basınç artar. 50 metre derinliğe kadar sorun olmayacağını kendi sayfalarında belirtmişler zaten.

Benim merak ettiğim nokta barometre var ise inilen derinliği de hesaplaması lazım bu aletin.
    Bu dediğim hesapları genellikle Garmin, Suunto gibi saatler yapıyor. Serbest dalış ve scubacılarda bu saatler oluyor genelde.
  • Selamlar tekrardan. Dün daha ayrıntılı araştırdım. Bu saatin özelliği water resist 5 ATM değil, waterproof 5 ATM imiş. 5 ATM waterproof için de güzel bir resime denk geldim.

Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

Dalışa da izin veriyormuş. Ben yanlış biliyormuşum. Waterproof ile water resist aynı şey zannediyordum.

• Merhaba,

Açık alan koşu modunda iken saat ekranında harita görüntülenebiliyor mu?
  • ben bu olayı anlamadım. IOS kullanıcıları ile Watch face yüklemek için ANdroid cihaza bağlayın diyor. Az önce denedim saatin bağlantısını kopraın ilk önce diyor. Peki nasıl olacak her seferinde ben reset mi atacağım saate, tüm verilerim silinmeyecek mi bu şekilde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: englishman22

ben bu olayı anlamadım. IOS kullanıcıları ile Watch face yüklemek için ANdroid cihaza bağlayın diyor. Az önce denedim saatin bağlantısını kopraın ilk önce diyor. Peki nasıl olacak her seferinde ben reset mi atacağım saate, tüm verilerim silinmeyecek mi bu şekilde ?
    ios telefonunuzun bluetoothunu kapatınca eşleşme moduna girmesi lazım.

• Arkadaşlar watch face den haberi olan kendisi ile tanışan varmı acaba... gelen giden birşey yok nisan ortası gibi gelecek densede başka ülkelere geldi...biz mahrum kaldık ....yok bir hareket...
  • arkadaşlar saat sürümü güncel telefondaki uygulama sürümü de güncel, neden hala yeni saat yüzlerini uygulamada göremiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozy59

Arkadaşlar watch face den haberi olan kendisi ile tanışan varmı acaba... gelen giden birşey yok nisan ortası gibi gelecek densede başka ülkelere geldi...biz mahrum kaldık ....yok bir hareket...
    hepimiz beklemedeyiz. bende hergün kontrol ediyorum ingilteredeki forumu ama maalesef hala yok. Bi süre gelmeyecek gibi görünüyor. Bisan ayı bitmeden gelse ne ala
  • englishman22 kullanıcısına yanıt
    İngiltere forumunda da paylaşılan görseller ve kullanıcı yorumları ile face marketten ziyade yeni modeller ile gelen sayılı yeni tasarımdan ibaret. Gelişime açık gibi durmuyor henüz ve bir sürü lag bug vs var yeni arayüzlerde.
  • Sevgili arkadaşlar, ben huawei watch gt kullanıcısıyım. Samsung note 5 ile sorunsuz kullaniyorum.

Ancak telefon degistirecegim ve soyle bir problem yasadim.

Pocophone F1 ve Xiaomi mi 8 telefonlarinda bağlantı sorunsuz sekilde oluyor, ancak saat uzerinden reddetme fonksiyonu çalışmıyor. Çözümünü bilen varsa yardimci olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden üzerinden akıllı saat ilanlarına sürekli bakıyorum. Şuanda Watch GT ile Apple Watch serisinde inanılmaz "ilan koyma sıklığı" var. Apple Watch'u az çok biliyoruz. Talep var. Acaba insanların Watch GT talebi de yüksek mi yoksa insanlar ellerinden çıkarmaya mı çalışıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.