Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
126.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jimmy77

bu yöntemle ilgili bir şey sormak istiyorum, huawei telefonum olduğu için zaten gmail adresimle bir tane huawei kimliğim var, birleşik krallık için açacağımız yeni üyeliği açmak için başka mail adresimi kullanmamız gerekiyor. burada kafam karıştı biraz??? biraz ayrıntılı yardımcı olur musunuz?
    hocam bende seninle aynı durumdayım. Huawei telefonum var ve doğal olarak hesabımvardı ve uygulamalar yüklü idi. Var olan hesabımın bölgesini değiştirip denedim ancak olmuyor. Burdaki adımları aynen uyguladım yani hesap hesap açarak yaptım ve oldu.
  • keremg kullanıcısına yanıt
    Hocam birde tüm face'ler yüklenmiyor mu? yarısını yükledim gerisini yüklemiyor. Yer yok diye hata veriyor.
  • englishman22 kullanıcısına yanıt
    kusura bakma ama tam olarak anlamaya çalışıyorum, yeni hesabı açarken daha önce kullandığın mail adresini mi kullandın peki. bende akşam eve gidince deneyeceğim. eski hesabı kaldırmak gerekiyor mu?
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    evet hocam yeni hesap açarken yeni mail adresi kullandım. Eski hesabı kaldırmak gerekiyor.
    başka mail adresim yok o zaman önce yeni bir mail adresi açmak gerekiyor işte ??? eski hesabı kaldırınca telefonda problem olmuyor mu, telefona gelen güncellemeler falan etkilenir mi acaba?
  • İşleyiş için teşekkürler. Daha önce UK tanımlı huawei hesabı açmıştım. İşlemleri sıralı şekilde uyguladım ve bende de açıldı, teşekkürler. İşe yarar 2 adet yüz var bana göre. Bunlardan biri 24-hour time, diğeri colorful, diğerleri çöp. Bu arada saat üzerinde 4 tanesi yüklü kalabiliyor. Bu 4 yüzden istediğinizi seçip kullanabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar sorularınızı sorup kendi içinizde cevaplara ulasmissiniz, ekleyecek bir şeyim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar kalp atışı daimi ölçmesini istemiyorum kapatıyorum.Ama kendim ölçmesini istediğimde maalesef olmuyor.Acaba yokmu benmi bulamadım
  • eLroS kullanıcısına yanıt
    o şekilde yok hocam. Devamlı ölçmeyi kapatırsanız ancak spor aktivitesi yaptığınızda tekrar ölçer.
    Valla hocam Classic model saatim dün Doğum günü hediyesi olarak geldi. Gece 3 farklı güncellemeyi 45'er dk sürdü bekledim watch faces gelmemiş hala.
    Şimdi P20 Lite telefonumda dediklerinizi tek tek uyguluyorum. Cloud hesabı bölge UK seçince açıldı. app galery giriş yapınca bölge UK dedi. Services ve Health adımlarını uygulucam birazdan. İşe yaramasada canın sağolsun denemişiz derim. Aksi halde onay mesajımıda yazarım.
    Valla hocam ellerine sağlık.
    Oldu. Biraz zaman aldı ama şuanda yeni saat arayüzlerini görebiliyorum. bir iki tanesini saate aktarıyorum. 4-5mb dosya aktarımı bluetooth ile yavaş oluyor ancak heralde telefonun dandikliğindendir.

Haftasonu İstanbul İstinye Park AVM Huawei deneyim merkezindeydik. Oradaki çalışanlar bile ok bilgili olsalarda bu yöntemden bi haberlerdi.
    Umarım daha fazla gerçek saate benzeyen ve göstergeleri ayarlanabilir faces gelir markete.
    Mesaja cevap ve müzik değiştirme hala pek önemli değil benim için.

Benim merak ettiğim mevcut yüklü faces ları saatten kaldırabiliyormuyuz? Sağlık uygulamasında mevcutları görebileceğim sayfada sil kaldır gibi bir komut gelmiyor
    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 30 Nisan 2019; 11:6:7 >

Hocam biraz kurcaladim menuye dokununca oluyormus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Kendi yüklediklerinizi gorselin üzerine tıklayıp silebilirsiniz, default gelenleri silemezsiniz.
    Hayırlı olsun

• arkdaşlar saati bugün aldım active modeli benim gps ile işim yok nasıl kapatırım şarjı uzun gitsin baktım bulamadım
  • Gps dışarda egzersiz yapmaya başladığınızda aktif oluyor, ayrı bir açma kapama ayarı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremg

Gps dışarda egzersiz yapmaya başladığınızda aktif oluyor, ayrı bir açma kapama ayarı yok.
    Aynen
    Outdoor aktivite seçmediğiniz sürece gps açılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: keremg

Toplanın yukarıdaki arkadaşın verdiği linkteki yöntemin nasıl uygulanacağını uzun uğraşlar sonucu buldum bu sayede hem yeni kadranlara sahip olacaksınız hem de egzersiz menüsünde HIIT gibi birçok koşu kurslarına sahip olacaksınız.

Telefonunuzdaki Huawei Sağlık uygulamasını kaldırın.

1. İlk önce aşağıdaki linkten Huawei Clouda üye oluyoruz fakat ülke olarak United Kingdoms - Birleşik Krallık olarak kayıt oluyoruz.
    https://cloud.huawei.com/

2. Telefonu Huawei marka olanlar bu noktada yeni üyelikleriyle telefon içinden oturum açabilirler. Diğer marka telefonlar bu linkten Huawei App Gallery ugulamasını yüklüyoruz.
    https://huaweimobileservices.com/appgallery_9.0.0.303.apk

3. Uygulamayı açıp Huawei Mobile Services app'ı telefonumuza yüklüyoruz.

4. Huawei Mobile Services app'i açıp Huawei Cloud kullanıcı adı ve şifremiz ile giriş yapıyoruz.

5. Burası çokomelli Telefonu uçak moduna alıyoruz, Wifi'ye bağlanın bu noktada.

6. Yine Huawei App Gallery içinden Huawei Health uygulamasını indiriyouruz.

7. Eğer bir hata yapmadıysanız Sağlık uygulamasını açtığınızda bir kaç şeyi kabul etmenizi isteyecek ardından normalde görmediğiniz bir bölge seçme menüsü karşınıza çıkacak. Burada bölgeyi United Kingdoms olarak seçiyoruz.

8. Uçak modundan çıkabilirsiniz.

Uygulama mağazasını ve diğer özellikleri artık kullanabilirsiniz, hayırlı olsun.
    Daha önceki datalar kayboluyor mu bu yöntem de? adım,uyku kayıtları vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• volkie kullanıcısına yanıt
    evet
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.