Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
126.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Krizalit_

Bir de bir sorum olacak :

Açık hava koşu ya da bisiklet modunda otomatik dırdurma var mı? Yani bisiklet sürerken durduğumuzda antrenman da duruyor mu?
    O olay şöyle oluyor durdurmaya gerek yok yada istersen sağ üst tuş ile durdırabiliyorsunız . Durmanız sadece fitness olayını etkiliyor yani mesela aerobik ten fitnees a düşüyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • congman kullanıcısına yanıt
    Ben telefon ayarlarında. Bluetooth sürekli görünür olarak ayarladım ve tekrar bağlanması sürekli olarak sıkıntısız olmaya başladı. Fakat bağlantı mesafesi çok kısa (ev inde 6m falan) belkide venim telefonumdan kaynaklıdır

• Arkadaşlar merhaba... su anda amazfit bip kullanıyorum watch gt düşünüyorum şarj süresi sürekli Bluetooth bağlı bildirimler aktif ve adim sayar vs özellikleri ile ne kadar gider ? Kronik bir sorunu var mi ? iPhone 7 ile kullanmayı planlıyorum...konuyu fırsat bulunca okuyacağım...

• s_kokcu S kullanıcısına yanıt
    Samsung note fe ile bağlantı mesafesi çok iyi. Başka odalardan bile çekiyor.

• bsliali kullanıcısına yanıt
    Ekran sürekli açık modunda 9-10 gün, ekran kapalı ilen 15 gün civarında gidiyor. Bu kullanım içinde nabız ölçer sürekli aktif ve her uykuda olmasa da saati uyku takibi için kullanıyorum.

• bsliali kullanıcısına yanıt
    iphone 7 plus ile kullanıyorum. hiç bir kopma sıkıntısı olmadı. aygıtın pili kalp ve uyku açık 2 haftadan fazla gidiyor.
  • s_kokcu S kullanıcısına yanıt
    Bu ayar bende mevcut değil maalesef. Telefon Xioami Mi5s.
  • yeni gelen saat arayüzlerinde lacivert renk olan çok zarif ve kibar duruyor. Sadece bu arayüzü yüklemek için de UK üzerinden giriş yapmak istemiyorum. Başka yolu yokmudur? Aylar oldu tr ye niye güncelleme gelmedi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

yeni gelen saat arayüzlerinde lacivert renk olan çok zarif ve kibar duruyor. Sadece bu arayüzü yüklemek için de UK üzerinden giriş yapmak istemiyorum. Başka yolu yokmudur? Aylar oldu tr ye niye güncelleme gelmedi acaba?
    Uk nasıl bağlanıyoruz lütfen yazarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ekmek

Bu mesaj silindi.
    İyi yapmışsın. İphone kullanıyorsan watch 3 seri al süper. Haber okumak tüm bildirmleri almak ve anımda sesli cevaplamak harika bişey. Bi yeri bulamadıgım zaman hey siri beni şuraya götür diye sesli komut veriyorum anında saat navigasyonu açıyor götürüo. Her seyi saatten yapıom nerdeyse çok memnunnum.

gt watch yeni pro ve mate modellerini millet alsın die yanına bedava verilen saaatten öte değil. nabız ve uyku takibi ve koşu yüzmeden öteye asla gitmez

• merhabalar, classic modelinin kasasını beğendim. sport modelinse kordonunu. classic model alacağım. kordon değişebiliyormuş ancak internette kordon satışı bulamadım. sport modelin kordununu da almam lazım. nereden bulabilirim?
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    aliexpress ustunden alabilirsin. Bende de active var, petrol yesili kordon ile.

3-4 tane farkli renk alacagim.
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Ürünün ne işe yaradığını, özelliklerini bilmiyorsanız, almamanız lazım zaten. Yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.

Bilinçli tüketici olmak buna deniyor.

Bedava verilen saatten öte olmayan Huawei Watch GT, Garmin de olan baz spor ile ilgili fonksiyonları sunabiliyor.. uyku ve kalp nabız takibi çok profesyonel... İçinde 2 işlemci var... o yüzden uzun şarj süreleri sunuyor...

Saatten beklentiniz uygulama kurmak, bir şeyler okumak, telefon gibi kullanmak ise, kesinlikle almayın.
  • campos67 kullanıcısına yanıt
    Evet ben alırken biliyordum belki güncelleme gelir diye düşündüm ama huaweinin bırak saate güncelleme gelmeyi müzik değiştirme fonksyonunu bile getirmediler. 300 liralık mi band 4 te bile varken bu özellik. Şuan bu saati kullanıp satan kişi sayısı çok. 1000 liraya değmez bu saat. watch active alın daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Saati alalı 2 hafta olmadı. Ben de 2. el olarak aldım.

Malum sitelerden baktığım çoğu ürün telefon yanında hediye olarak verilmiş ve insanlar ihtiyaçları olmadığından satıyor. Kullanıp memnun olmayanlar da olabilir tabi ki.

En büyük eksiği bence müzik değiştirme fonksiyonu ve Strava, vs uygulamalara veri aktarılamaması... Güncelleme ile gelecek mi bilmiyorum. herkes bu özelliğin gelmesini istiyor.

Aslında Galaxy Watch, Apple Watch vs bu saatin rakipleri değil. Fiyat olarak da en az 2-3 katı zaten.

Bu ürün çok güzel bir saat gibi görünen, Garmin tarzı üst seviye ürünlerin bazı kilit fonksiyonlarını güvenilir şekilde içeren,yarı Akıllı saat ama daha çok fitness tracker.

firstbeat sitesinden özelliklere bakabilirsiniz.

Dediğim gibi biraz beklentiler ile alakalı.
  • campos67 kullanıcısına yanıt
    şuan apple watch 3 seri kullanıom. Aklına gelebilcek hersey saaatte var. Kaça aldım? 1100 e aldım ikinci el. Sonra kendim yazılım benim kusurumdan yanlıs bi ayar yaptım yazılım hatası yaptım gittim garantiye verdim bana sıfırını verdiler. Translate ses kaydı bildirimlere anında cevap gibi dolu uygulama ile bazen telefonun yuzune bakmıom.

Sıfır takıntınız yoksa böle temiz ikinci el akıllı saat bulun alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir şekilde sırbistandan bağlanıp eski sürümle saate tema indirmeyi başardım . Ama ilginçtir ki 5 adetten gazlasını yükleyemedim hafıza doldu☹️. Biraz hayal kırıklığı oldu tabiki ...

• bu saati gözüme kestirdim araştırıyorum ama net karar veremedim ikinci el de güzel fiyatlar var amazfit bip modelini satıp geçmeyi düşünüyorum aradaki fiyat farkına değer fark varmı diye düşünüyorum bip ile herşeyi yapabiliyorum tek sıkıntısı ekran çözünürlüğü ve malzeme görüntüsü biraz kötü watch gt daha premium duruyor ama fiyatıda 2 katı tabi

watch gt cihazında bildirimler nasıl görünüyor acaba sorunsuz içerikleri okuyabiliyormuyuz
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.