Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
126.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba teşekkür ederim samsung note 8 kullanıyorum aynı şekilde sürekli bağlantı kopuyor
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar kolu kaldırınca ekranı uyandırma seçeneğini aktif ederek deniyor musunuz? Ben bi kaç gün bu seçenek aktifken kullandım ve mesajlar direkt gözüktü. bir kaç gündür de kapalı kullanıyorum. sadece titriyor, dokunduğumda gösteriyor
  • Benim cihazda mesaj geldiğinde ekran titriyor. Kolumu çevirince gelen mesaj otomatik olarak görünür hale geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli bağlantı kopmasının en büyük sebebi konumu kapalı tutmak konum açıkken hiçbir şekilde bağlantı kopmuyor bunuda çözmüş oldum :)
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Denedim
    +kolumu kaldırınca,
    +sol üstte tuşa basınca
    uyanıyor ekran sadece
    Saati sıfırladım
    Sağlık uygulamasını sıfırladım
    Kullandığım telefon Mate10 Pro
    yinede mesaj geldiğinde uyanmıyor sadece titriyor. yok mu pro biri çare bulabilcek 😆 haftaya servise götüreceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ayar o şekilde zaten, bildirim gelince ekranın uyanması için bileğimi çeviriyorum ve otomatik görünüyor. Keşke saat masa üstündeyken de bildirim alınca ekranı açsa
  • uyku takibini kullanan var mı?

ben bi haftadır kullanıyorum pekte sağlıklı değil gibi. geceleri uyanıp yataktan kalkmayınca uyanma olarak saymıyor. ancak yataktan kalkarsam uyanma sayıyor. ayrıca bi sabah kalkıp saati kolumdan çıkarıp masaya koydum. masada durduğu süreyi de hafif uykudan saymış. bu sabahta uyanıp lavaboya girip 15 dk daha uyudum, o 15 dk yı saymamış.

Diğer yandan sabah kalkıp rüya gördüğümü hatırladığım zaman REM yüzdem ortalamamdan yüksek çıkarken, hiç rüya görmediğimi düşündüğüm zaman da REM yüzdem düşük çıkıyor. yatağa giriş saatlerimi hep doğru saptıyor. gym e gittiğim günün akşamı uyku puanım yükselirken, gitmediğim gün azaldığını görmem de makül.

Diğer kullananlar ne düşünüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 19 Temmuz 2019; 10:1:37 >
  • caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Benim böyle bir sorunum yok ancak, bahsettiğiniz konum saatin konumunun sürekli açık kalması ise; nasıl yapılıyor bulamadım.
    Sizin problemlerinizi yaşamadım. 1 ay aralıksız takipte kullandım ve bir mantıksız durum da yaşamadım. Uyurken bileğinizin biraz gerisine takıyor musunuz?

• @immortal @ kullanıcısına yanıt
    evet dikkat ediyorum buna. ama bileğimden 1 parmak yukarı kaydırınca kayış iyice kavrıyor kolumu. acaba sıkı durması mı sorun yaratıyor.

gece uyanma sayınız dahi doğru mu? çünkü bende bu çok bariz yanlış sayıyor yataktan kalkmazsam.
    Evet, bilekten 2cm kadar yukarıda olması nabız doğruluğunu arttırıyor. Hatta, antrenman modlarında da bu pozisyona getirilmesini istiyor. Uyanma ve uyanık kalma süreleri doğru, bununla ilgili bir sorunla karşılaşmadım. Hatta, kısa süreli şekerlemeleri bile iyi yakalıyor. Bu arada rem döneminin uzunluğu ve sizin rüya hatırlamanız arasında bir ilişki yok diyebilirim. Sonuçta herkes bu dönemi yaşıyor ama bazı kişiler hiç bir şey hatırlamıyor ya da çok nadir rüyalarını hatırlıyor.
  • fusion35 kullanıcısına yanıt
    saatin değil telefondaki konum ayrıca malesef konum dahil herşey ama herşey açık olmasına rağmen yine bağlantı kopuyor ben artık normal saat gibi kullanyorum :)
  • daha önce bir arkadaş saat için yeni yüzleri eklemeyi anlatmak için rehber oluşturacağım demişti bir gelişme yok mu?
  • seyido S kullanıcısına yanıt
    Telegram üzerinden linki kim veriyor hocam biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz acaba?
  • apple watch 3 42mm satılıktır sıfır değişim cihazı nike serisi ilgilenenlere duyrulur

• seyido hocam konuyu biraz daha ayrıntılı olarak anlatır mısınız rica etsek. teşekkürler..
  • Hi everyone,

NEW PROCEDURE to have custom watch face on your watch.

Kindly follow below steps.

1) Download the Huawei Health Beta from
    bit.ly/HuaweiHealthBeta

2) Sign out from your current account in Health app.

3) Get your health QR code (can be found at the top right corner of your Health login screen) and pass the screenshot in this Telegram group.

4) We will scan the given QR code and you will automatically logged in afterward.

REMARKS:
    Only supported up to 10 concurrent connection only. Oldest connection will get logged out automatically and require rescan of QR code to login the account.

👇👇👇

Telegram grubundaki açıklama böyle tabi biraz ingilizce gerekli. Öncelikle Facebook üzerindeki dediğim yere üye olun ve takip edin gelişmelerden haberiniz olsun . Telegrmdan
    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

Üye olun gerisi zaten size yardım edecekler . Takıldığınoz yer olursa bende o gruptayım . Biraz işlerim yoğun o yüzden yazamadım kusura bakmayın

• Always on özelliği geldimi

• Ya bu adamları anlamak zor.niye millete eziyet ediyorsun.ne var yani saat yüzü yüklemekte.oraya var buraya yok.resmen sizin almanıza gerek yok der gibi.
    90 dolarlık Kw88,Zeblaze,Lenfo,Kosbet gibi saatlere bile binlerce saat yüzü yuklenebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.