Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
126.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, Telegram Huawei Gt Russia da vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hwt uzantılı dosyayı benim gibi download klasörüne indirirseniz artıya tıkladıktan sonra download klasörüne ulaşmanız yeterli ben öyle yapıyorum oluyor.

Çin hesabı ile giriş yaptınız ilk kabul ediyorum ekranı geldi o ekranda wifi kapatın uygulama içerisine girin güncelleme bulmasını engelleyin ben öyle yapıyorum oluyor.

• Sonunda başardım ama her hwt dosyasını kabul etmiyor... unable to add this watch face. Change the file locatin and try again mesajı veriyor bütün hwtler download klasörümde... bazılarını yüklüyor bazılarına bu mesajı veriyor sebebi nedir acaba
  • Tamam. Dosya işini de hallettim, HuaweiSystem/com.huawei.healt/com.huawei.healt klasörüne atınca oldu... Tek sıkıntı stok yüzler harici sadece 1 adet yeni yüz yükleyebiliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: congman

Bunu ben de merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    Note 9'dan Note 10 Plus'a geçtim. Sağlık uygulamasını kurunca sadece yaklaşık 10-15 günlük bilgiler yükleniyor. Zannederim o anda saatte yüklü olan bilgileri telefona aktarıyor.
  • bende öyle düşünüyorum saat belli bir süreyi hafızasında tutuyor uygulamaya silip kursak bile bu bilgiler geri geliyor. Ben bilgilerim kaybolmasın diye evdeki ikinci telefona Çin hesabını kurdum.

@doziz

hocam şu anda stock harici 3 arayüz yüklü bende. olay şu, diyelim ki saatte 500kb boş hafıza var yükleme için 100kb boyutlu 5 dosya atabiliriz diye düşünüyorum. çünkü 4. arayüz yüklemeye çalışınca yer yok uyarısı alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 24 Eylül 2019; 17:50:4 >
  • doziz kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle..
  • Yakın zamanda huawei watch gt almayı düşünüyorum. Kullandığım telefon Galaxy S7. Saati önerir misiniz acaba? 1000tl verip almaya değer mi ?
  • Daha önce akıllı bileklik kullandıysanız aynısının saat görünümlü olanı. Gayet şık ama yetersiz. Sadece bildirim görmek bir zaman sonra yetmiyebilir. Bir kaç kez sporda denedim ama nabızı yanlış ölçütüğünü düşünüyorum. Agir spor yaparken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu ama saat hala dusuk gosteriyordu nabzımı. Bunun aksine uyku takibi çok başarılı. Yüksek nabızlarda şaşıyor olabilir. Benim önerim gelen bildirimlere cevap verebilen, uygulama desteği olan apple veya samsung un iyi bir saatini alman. Bu saatin ederi 300-400 lira olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FALCREB

Yakın zamanda huawei watch gt almayı düşünüyorum. Kullandığım telefon Galaxy S7. Saati önerir misiniz acaba? 1000tl verip almaya değer mi ?
    Satabilirim :) yurtdışı saat var elimde kutulu

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

bende öyle düşünüyorum saat belli bir süreyi hafızasında tutuyor uygulamaya silip kursak bile bu bilgiler geri geliyor. Ben bilgilerim kaybolmasın diye evdeki ikinci telefona Çin hesabını kurdum.

@doziz

hocam şu anda stock harici 3 arayüz yüklü bende. olay şu, diyelim ki saatte 500kb boş hafıza var yükleme için 100kb boyutlu 5 dosya atabiliriz diye düşünüyorum. çünkü 4. arayüz yüklemeye çalışınca yer yok uyarısı alıyorum
    Evet dediğiniz gibi, şatafatlı saat yüzlerinin boyutları da çok olduğundan 1 tane anca yüklenebiliyor, olsun saat şimdi daha keyifli oldu, bilgiler için herkese teşekkürler...
  • amazfit gtr da da bildiğim kadarıyla saate yüklü sadece 3 adet saat yüzü gelirken diğer yüzleri tek tek atabiliyorsunuz sevdiklerinizi saatte tutma gibi bir olay yok her seferinde yükleme yapmak gerekiyor ve uzun süren bir işlem o saatte de... ayrıca gps i baya kötü diyorlar watch gt ye kıyasla

yeni watch gt 2 yazılımı ve donanımı ile watch gt ile son derece benzer dolayısıyla işlemci / çağrı yapma / saatten müzik dinleme (?) hariç aynı saat arkadaşlar dolayısıyla nefes alma egzersizleri stres seviyesi ekstra iki adet spor modu dışında da yazılımsal fazlası yok ki bunlar watch gt ye rahatlıkla eklenebilecek şeyler eğer huawei bunları eklemezse bir daha huawei markalı bir ürün alacağımı sanmıyorum...

ki eklenmesi gerekenler haftalık hava durumu, takvim vs gibi şeyler bunlar watch gt 2 de de yok yine...

watch gt donanım olarak hala sağlam hala alınabilir bir saat özellikle şıklığı ile.. ancak yazılımla desteklenmezse dediğim gibi huawei anca avcunu yalar zaten uk forumunda baya bi topa tutulmuş vaziyette olay sadece yazılıma bakıyor ve aynı/benzer yazılım olduğu için o özelliklerin watch gt ye gelmemesi sadece huawei ye zarar verir...

kısacası watch gt nin yeni saatten "mikrofon/hoparlör/yeni işlemci-ram(46mm)/müzik depolama için dahili hafıza" dışında eksiği yok ekranı yüzeyde olmadığı için artısı bile var bana göre

• Sağlık uygulaması adımları hem telefondan, hem saatten alıyor. Böylece saat ile sağlık uygulamasında farklı adım rakamları çıkıyor. Sağlık uygulamasında telefon sensörlerinin takibi kapalı durumda. Bu neden oluyor dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

amazfit gtr da da bildiğim kadarıyla saate yüklü sadece 3 adet saat yüzü gelirken diğer yüzleri tek tek atabiliyorsunuz sevdiklerinizi saatte tutma gibi bir olay yok her seferinde yükleme yapmak gerekiyor ve uzun süren bir işlem o saatte de... ayrıca gps i baya kötü diyorlar watch gt ye kıyasla

yeni watch gt 2 yazılımı ve donanımı ile watch gt ile son derece benzer dolayısıyla işlemci / çağrı yapma / saatten müzik dinleme (?) hariç aynı saat arkadaşlar dolayısıyla nefes alma egzersizleri stres seviyesi ekstra iki adet spor modu dışında da yazılımsal fazlası yok ki bunlar watch gt ye rahatlıkla eklenebilecek şeyler eğer huawei bunları eklemezse bir daha huawei markalı bir ürün alacağımı sanmıyorum...

ki eklenmesi gerekenler haftalık hava durumu, takvim vs gibi şeyler bunlar watch gt 2 de de yok yine...

watch gt donanım olarak hala sağlam hala alınabilir bir saat özellikle şıklığı ile.. ancak yazılımla desteklenmezse dediğim gibi huawei anca avcunu yalar zaten uk forumunda baya bi topa tutulmuş vaziyette olay sadece yazılıma bakıyor ve aynı/benzer yazılım olduğu için o özelliklerin watch gt ye gelmemesi sadece huawei ye zarar verir...

kısacası watch gt nin yeni saatten "mikrofon/hoparlör/yeni işlemci-ram(46mm)/müzik depolama için dahili hafıza" dışında eksiği yok ekranı yüzeyde olmadığı için artısı bile var bana göre
    Saate benzer saatim olsun bildirimleri düzgün alayım kafasında huawei gt 2 yi bekliyordum. 1500den aşağı girmez piyasaya.
    Yazdıklarınızdan sonra bundan da caydım bak şimdi. Ne etcez gari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: derser1

Daha önce akıllı bileklik kullandıysanız aynısının saat görünümlü olanı. Gayet şık ama yetersiz. Sadece bildirim görmek bir zaman sonra yetmiyebilir. Bir kaç kez sporda denedim ama nabızı yanlış ölçütüğünü düşünüyorum. Agir spor yaparken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu ama saat hala dusuk gosteriyordu nabzımı. Bunun aksine uyku takibi çok başarılı. Yüksek nabızlarda şaşıyor olabilir. Benim önerim gelen bildirimlere cevap verebilen, uygulama desteği olan apple veya samsung un iyi bir saatini alman. Bu saatin ederi 300-400 lira olmalıydı.
    Nabız konusunda söylediklerinize katılmıyorum, polar göğüs bandı ile test ettim, hatta VO2 Max testine girdim metabolik sistem ile, şaşırtıcı derece yakın ölçümleri var.

• Arkadaşlar saatte yüklü gelen saat yüzlerini (özellikle dijital olanlar) nerden bulabilirim, yenisini yüklemekle uğraşmak istemediğim için hazır gelenlere göre alıp almamaya karar vereceğim.

Bir de anladığım kadarıyla hazır olanlarda da istediğimiz özelleştirmeleri yapamıyoruz, örneğin adım sayısı göstergesi yerine kalori göstergesi koymak gibi, doğru mudur?
  • keremg kullanıcısına yanıt
    Ağırlık antrenmanlarını kesinlikle yanlış ölçüyor. Güncellemeyle ağırlık antrenmanı düzeltilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: cngblmr

Ağırlık antrenmanlarını kesinlikle yanlış ölçüyor. Güncellemeyle ağırlık antrenmanı düzeltilebilir
    34. sayfaya bir youtube videosu eklemiştim, bir Amerikalı kullanıcı da farketmiş bu sorunu, iphone ile karşılaştırma yaparak. Ancak aynı problem Samsung Gear serisinde de var, sadece Huawei'ye özgü değil.

Lakin hangi saatin doğru ölçtüğünü anlamak için önce karşılaştırmayı Garmin Fenix ile yapmak daha doğru olabilir.

Eğer sorun sensörün okuma aralığı ile ilgili ise yazılımla sonucu düzeltmek kolay olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 30 Eylül 2019; 17:8:29 >
  • Saati dün satın aldım. Baya bir araştırdım da aldım. Dün yatarken kolumdaydı, uyku takibine hayran kaldım zaten. Onun dışında oldukça kaliteli duruyor, ekranı zaten çok memnun etti. Direk şarja takmıştım çıkardıktan sonra tam 24 saat geçti, sürekli kalp ritmi olayı açık konum GPS vs açık saatin pili yüzde 95e indi.

Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim

• Selamlar,

Saatin wi-fi özelliği var mıdır? Yoksa sadece bt ile mi bağlanabiliyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.