Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
126.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Youtube'da bi video izledim, güncelleme ile kısıtlı da olsa değişik saat yüzleri gelmiş gibi gördüm, doğru mudur?
  • Yeni guncelleme gelmecekmi bu saate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rawcu R kullanıcısına yanıt
    Bugün güncelleme geldi ama yeni saat yüzleri yok.
  • Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Saati almayı düşünüyorum fakat merak ettiğim bir konu bisiklet turlarımda kullandığım strava programıyla senkronize olarak çalışabiliyor mu?

• mgencer05 kullanıcısına yanıt
    Strava senkronizasyonu yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Strava senkronizasyonu yok diye biliyorum.
    Ben de aynı şekilde biliyorum, zannediyorum Amazfit'de var ama.
  • Huawei kadar gerizekalı bir firma görmedim ben. Saat arayüzlerini aylardır bekliyoruz kırk takla atmak gerekiyor ulaşabilmek için çok mu zor şu arayüz marketini ülkemizde de kullanıma sunmak. Sonra Apple niye bu kadar övgü alıyor diye sızlanıyorlar. Yaptığınız işi adam gibi yapmadığınız millete Çin hesabı açtırıp bir sürü boktan işle uğraştırdığınız için olmasın ? Arayüz mağazası bu gidişle yıl sonuna kadar gelmez.
  • Saatin vadettiklerini (düşük donanım, saatten mesaj yazma, konuşma olmaması vs.) bilerek aldım.
    Süper ekran, çok çok iyi şarj süresi, spor ölçümleri olması benim için yeterliydi. Fiyatı da vadettiklerine göre uygundu.
    Yazılım desteğinin yavaş olduğunu fark etmiştim ama zamanla düzelir düşünüyordum.

Hiç umduğum gibi olmadı. Yazılım desteği ve güncelleme eksikliği yüzünden aldığıma pişman oldum maalesef.
    Ara yüz desteği, UK forumlarda talep edilen spor ölçümleriyle ilgili onlarca talep, stres ölçümü...
    Hiçbiri donanımsal değil, hepsi Çin versiyonunda mevcut ama ne hikmetse bizde yok.
    Ki sadece biz değiliz, UK forumumda herkes kan ağlıyor. Herkes pişman.

Bu saati alacak varsa UK forumuna bir göz atın derim.
    Hele 2. versiyonu da geliyor ki tamamen destek kesilir büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi congman -- 23 Ekim 2019; 11:42:47 >
  • Böyle aptal bir firma görmedim. Küfür eder gibi Çinlilere her zaman güncelleme bize aptal aptal güncellemeler veriyor. O da ayda yılda bir. Bir daha tövbe bu firmaya bulasmam

• Siyah orijinal kordon satmak isteyen varsa talibim arkadaşlar.
  • Arkadaslar hawei watch gt sport aldim ama watsapp mesajlari telefonuma gelmiyor. Sms heliyor ancak watsapp gelmiyor. Bunun sebebi nedir? Ios da yok mudur bu ozellik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris43544354 -- 27 Ekim 2019; 22:41:25 >
  • baris43544354 B kullanıcısına yanıt
    Uygulaması üzerinden hangi bildirimleri alabileceğinizi ayarlayabiliyorsunuz. En azından Android'te böyle. Bence uygulamayı kurcalayın biraz.
  • Gerçekten rezil bir firma. Ağırlık antrenmanlarını berbat ölçüyor,hatta ölçemiyor. Kalbim yerinde duramıyor nabzım en az 160 atıyor ama saatim bana 75 nabzın atıyor diyor. Koşu bandında koşarken bandın manyetik kontrolünden nabız kontrolü yapıyorum 145-150 gösterirken benim havai saatim 20 saniye sonra 115nabzın atıyor derken birden 150ye çıkıyor. Sensörleri ciddi kalitesiz. Arayüzlerine gelince biz üvey evlat apple kullanıcılarına sunulmuyor bile. Apple uygulaması 3. Sınıf berbat ötesi. Yani spor yaparken aktif kullanım için aldım ama asla memnun kalmadım. Sadece öyle kolumda ışıkları yanan şık görünümlü bir saatim olsun diyorsanız eyvallah. Haa bu saatin iyi yanı uyku takibi mükemmel. Kusursuz neredeyse. Şarj kullanımıda aktif sporla beraber 1hafta gidiyor güzel bir süre. Ben önermiyorum arkadaşlar. İşlevsellik için ihtiyacınız varsa ölçüm için gidin uygun fiyata xioami band 4 alın paranız cebinize kalsın. Bu saatten fazlasını yapıyor. İyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• cngblmr C kullanıcısına yanıt
    Ben de saatten memnun değilim ama mi band 4 ve diğer akıllı bilekliklerden en büyük farkı dahili GPS'nin olması.
    Özellikle açık hava koşu ve bisiklet için dahili GPS olmazsa olmaz bir özellik.
    Halı sahada, bisiklette, koşu ve hızlı tempo yürüyüşlerde ara ara kullanıyorum ve her etkinlik sonrasında uygulamadan istatistiklere vs bakarım. Şu ana kadar anlamsız bir nabız durumu ile karşılaşmadım ama bu konu ile ilgili birkaç noktaya değinmek gerekir. Saati bileğinizden 2cm civarında geride konumlandırmak ve kordonu gevşek bırakmamak bırakmamak. Bu koşullar sağlanmasına karşın sorun oluşuyor ise, bilek bölgesindeki kıllar vs de etkileyebiliyor :).
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Yok üstadım kullanım koşullarıyla alakalı değil. Bu saat ağırlık antrenmanlarını yanlış ölçümlüyor. Yabancı forumlarda da bundan yakınılmış. Yazılım güncellemesiyle belki düzelir lakin güncelleme huawei firmasının ilgilendiği bir konu değil

• bu saate para verecegınızı apple seri 3 alın. Daha mutlu olursunuz çünkü ben öyle yapmıstım

Yaptığım testlerde nabzı çok doğru ölçüyor. Sizin saatin sensörlerinde bir problem olabilir mi

• FullHD kullanıcısına yanıt
    YouTube da bir video paylaşmıştı burdan bir arkadaş. Karşılaştırma videosu. Ordaki durumla aynı. Çok net ağırlık antrenmanlarında sapmalar mevcut. Koşu yürüyüş vs bunlarda problem yok. Problem ağırlık programında

• Arkadaşlar merhaba. Bende watch gt classic alarak aranıza katıldım. benimde bir sorum olacak. Samsung note 3 kullanıyorum. arama geldiğinde saatteki tuşlara bastım ama sessize almıyor aramayı. fakat ıphonelar da tuşa basınca sessize alıyor. aynı durumu yaşayan samsung kullanıcıları var mı aranızda? çözümü nedir?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.