Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
125.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla henüz android cephesinde bile arayüz işi tam netleşmemiş, ios kullanıcısı olarak şu an için hiç heveslenmemek en iyisi galiba yeni arayüzlere.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda herhangi bir antremana başladığınızda saati görebiliyor musunuz? Veya mesaj gelirse vs. bir video da gördüğüm kadarıyla multi işlem yok arka planda çalışmıyormuş. Samsung gear fit 2 bilekliğinde bile vardu bu antreman kaydı arkada devam ederken saate dönüp tekrar antreman moduna geçebiliyordunuz.
  • DaRK BLooD kullanıcısına yanıt
    Arkaplanda çalışma olayı yok ancak saati tabi ki de görebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

O 24 saat kadranı. Active modelinde bezel üzerinde 0 ile 24 arası saat bilgisi yazılı. Onun için konulmuş.
    Benimki de Active ama şu anda 35 üzerinde duruyor, lakin saat 14:55? Çözemedim bu işi ama şeklini beğeniyorum, kullanmaya devam
  • cenkoskay kullanıcısına yanıt
    Active modelinde bezelde 0-24 sayı aralığı var, sizinki ilk çıkan gt modellerinden olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei Watch GT1 [ANA KONU]
    Arkadaşlar şu ne anlama geliyor? Kullanım kılavuzunda bulamadım

• Bir saatten fazla oturduğunuzda saat sizi hareket etmeniz için uyarıyor. Sizi 4 defa uyarmış.
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    Bugün saat beni 2, 3 kere uyardı ama bende 11 gözüküyor.
    Sizin mantığınızda 11 kere 1 saat hareketsiz kalmışım demek oluyor ki bu imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi congman -- 17 Aralık 2019; 16:45:38 >
  • congman kullanıcısına yanıt
    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]
    Bende de bu özellik bayağıdır kapalı. Çünkü bir kere titreyerek beni uyandırdı. 1 saatten fazladır oturuyorsun diye halbuki uyuyordum

• gundar G kullanıcısına yanıt
    Beni bugün sadece 1 kere uyardı ama bende 9/12 yazıyor.

Sanırım onla alakalı değil, başka bir şey.

• Edit:problem çözüldü telefonunun battery saver özelliğiyle alakalı bir durum varmış gerekli izin verilince problem çözüldü

Dün 2.el bir watch GT edindim herşeyi güzel hoş ama sık sık telefonla bağlantısı kopuyor,dolayısıyla saatten uyarı alamıyorum çağrı ve mesajlarda.Gözden kaçırdığım bir nokta var mı acaba,program olarak health beta telefon olarak Xiaomi kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferaxu -- 23 Aralık 2019; 0:42:12 >
  • İngiltere mağazasına Noel temalı arayüz gelmiş...
  • Dostlar bu saatın ikinci model ile farkı nedir?

• YETISEN kullanıcısına yanıt
    İkinci modelde arama cevaplama yani saat üzerinden görüşme ve müzik kontrolü var bildiğim kadarıyla ve cihazın 4gb hafızası var.

• zaferaxu kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim telefondan oynatılan müzik için saatten kontrol yapılamıyor mu?
    bir de güneş ışıgı altında ekran yeterli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2 gündür uyku verilerini göremiyorum. Saati ve telefonu yeniden başlattım ama işe yaramadı

• Gençler Face olayını çözen birileri olmuş. Bunun için bu işlerden anlayan biri varsa şu işe el atsın.

videonun ekinde gerekli program ve ekipmanları vermiş eğer böyle birşey varsa kendi kendimize tasarım yapabiliriz. Veya İnternetten indirdiğimiz tasarımları ekleyebiliriz. Huawei beklemeden istediğimiz watch faceleri yapabiliriz.

Nuno Bessayoutube
    Huawei Watch Face Maker v0.6b
    https://www.youtube.com/watch?v=I6U7gPMGsS8

• quote:

Orijinalden alıntı: FameHooker

2 gündür uyku verilerini göremiyorum. Saati ve telefonu yeniden başlattım ama işe yaramadı
    aynısı bende de var, 2020 e geçtikten sonra senkronize etmiyor uyku verilerini

• pwrock P kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, GT2 kullanıcısıyım ben.

Zaten Face ler saatlere eklenebiliyordu, sadece Huawei Health Beta uygulamasını indirip ayar yapman gerekiyordu. Bende 40 a yakın face vardı.

Ancak dün şöyle bir şey oldu, Beta uygulamasına güncelleme geldi ve face yükleme ekranı gitti maalesef, yabancı forumlarda da dile getirmişler niye gitti diye.

buradan çözüm bulan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
    Yeni güncelleme geldi. Belki bu uyku verilerini görememe problemi düzelir

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.