Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
125.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gerçekten şu saat yüzü değiştirme olayı madem mümkün neden kardeşim neden herkese açık yapmıyorsun, bunun nedenini o kadar çok merak ediyorum ki mümkün olsa bir huawei yetkilisine bire bir sormak isterdim, zaten parasını vermişiz ürünü almışız beta ile saat yüzü değiştirme de mümkün,eee o zaman neden insanları zorluyorsun HUAWEİ ???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Valla benim için saatten müzik dinleme, telefon görüşmesi yapma, mesaj yazma v.s. gibi şeyler önemli değil.

Ama şu farklı saat yüzlerinin yüklenmesine izin vermezler ise napayım Huawei Watch'u. Yani istediğimiz çok basit bir şey yahu.

Alıntıları Göster
    Ben Spotify desteği gelsin diye çok bekledim ama Watch Gt2 çıkınca o da yalan oldu sanırım. Saat arayüzlerinin iOS için neden gelmediğini anlamış değili. Bir Spotify bir de Watch Face desteği istiyorum ama Huawei yazılım ekibi berbat çalışıyor bu saat konusunda.

• Valla kendileri bilir sürekli Apple telefon kullanan ama bir kere bile Apple Watch almaya niyetlenmemiş olan ben bile sıkılmaya başladım artık bu Huawei’nin Türk müşterileri tınlamamasından... Samsung Watch falan düşünmeye başladım artık...

Sırf tasarımını beğendim diye almıştım Huawei’yi ama bir saat yüzü bile değiştirtmeyecekse ne diye 1500 TL para vereyim!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Tabi herkesin beklentisi başka. Mesela ben de sırf şarjı 15 gün gidiyor diye aldım. Zaten telefonumu hergün şarja takıyorum bir de saatle uğraşmak istemedim. Tema ise benim için ikinci planda.

• quote:

Orijinalden alıntı: gundar

Tabi herkesin beklentisi başka. Mesela ben de sırf şarjı 15 gün gidiyor diye aldım. Zaten telefonumu hergün şarja takıyorum bir de saatle uğraşmak istemedim. Tema ise benim için ikinci planda.
    Saat yüzü konusu çok basit bir özellik. Çok rahat açabilirler bu opsiyonu, serzenişim o yüzden.

Şarjının 15 gün gitmesi saat dışında hiçbir özelliğini kullanmazsanız oluyor bildiğim kadarıyla değil mi?

Yani hiçbir bildirim gelmeyecek, nabız ölçümü, spor verileri v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 10 Aralık 2019; 23:57:37 >
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    Bende 9 gün gidiyor şarjı. Bildirimler çok pil tüketiyor galiba. Antremanı spor salonunda iç mekan ayarında yaptığım için GPS kapalı oluyor. Gene de 15 günü göremedim

• Selam arkadaşlar, dün öylesine health uygulamasına girdiğimde saat arayüzlerinin geldiğini gördüm. Çin ya da UK hesabı ve uygulamanın betasını kullanmıyorum. Deneme amaçlı olarak bir adet arayüz seçtim yükle dedim. Yükleme %50-70 gelince fail yazısı çıkıyor ve yükle yazısı geri geliyor. Boyutu düşük olan arayüzleri denedim, onlarda da aynısı oldu. Çözümü hakkında fikri olan var mı?

• Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    saati yeniden başlatıp yükleme yaparken kolunuzdan çıkartıp telefon yanında dener misiniz? Sorunsuz 3 adet arayüz yükledim
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    Örn. bluetooth kapatırsanız 25 günden bahsediyorlar,

Sürekli nabız ölçümü, 5 adet alarm, tüm sosyal medyalar bildirimi, whatsapp mail mesaj bildirimleri açık tam 1 hafta dayanıyor.
    Zaten uyku, sürekli nabız takibi bence açık olmalı, egzersiz anında gps açıldığı için pil daha hızlı tükeniyor.

Diğer markalarda gps hariç tüm özellikler açık 1 hafta pili dayanan ürün var mı bilmiyorum
  • aliens kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapınca oldu. Teşekkür ederim bende 3 adet arayüzü sorunsuz yükledim.

• Arkadaşlar selamlar, saati geçen hafta kapalı kutu olarak bir arkadaştan aldım, yorum yazmadan önce 45 sayfayı okudum, kendi yorumumu yapmak istedim.
    Öncelikle saati almadan önce iyi bir araştırma yaptım. GT2 ile bunun arasında kaldım ama sonradan saati aldığım 700 TL fiyat ile GT2'nin 1500 TL civarındaki fiyatını karşılaştırınca aradaki özellik farkının buna değmeyeceğini düşündüm. Samsung Watch'ların ise pil ömürleri nedeniyle hiç değerlendirmedim, gün ortasında bitebilecek, her akşam şarja takıp uyku takibimi aksatacak bir saat kullanmak istemedim açıkçası. Bu nedenle ne arayüz azlığına (sadece 2 adet ilave yükledim), ne konuşulmamasına ne de müzik geçişlerinin yapılamamasına takılmıyorum. Çoğu kişi normal saat zannediyor, aslında bu da tam aldığım amaca uygun, akılı az bir akıllı saat :)
  • Arkadaşlar, bu arayüzdeki işaretlediğim kadran ne işe yarıyor? Bir türlü çözemedim?Huawei Watch GT1 [ANA KONU]
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Benim saatte uyku takibi, 5 adet alarm, tüm sosyal ağ ve mesajlaşma uygulamalarının (bip,whatsapp,telegram vs.)bildirim mesajları, sürekli nabız adım sayar vs. ölçümü açık şekilde 15 gün kullanabiliyorum. Bu özelliklerde benim için yeterli sayılır.
  • cenkoskay kullanıcısına yanıt
    O 24 saat kadranı. Active modelinde bezel üzerinde 0 ile 24 arası saat bilgisi yazılı. Onun için konulmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda Huawei Sağlık uygulamasına gelen güncellemeyle ekstra saat arayüzleri geldi. Hala kendimiz dışarıdan arayüz ekleyemiyoruz ama zamanla gelir belki.
    Bu arada GT-2'de oaln stress özelliği ve nefes modları (uykuda nefesimi ölçerken neden normalde ölçtürmez anlamıyorum)yok, spor modlarında bir değişiklik görmedim.

Bir de o kadar veri paylaşlılıyor huawei ile, keşke attığımız adım, spor faaliyetleriyle ilgili dünyada, türkiye'de hatta yaşadığımız ilde kaçıncı sıradayız görebilsek ne güzel olurdu.
    Xiaomi'de benzer istatistikler vardı, en azından yüzdelik dilim olarak gösteriliyordu. Diğer kullanıcıların %75'inden daha fazla adım attınız gibi.
  • congman kullanıcısına yanıt
    Kaç tane arayüz geldi?

• Arayüz gelen arkadaşlar Android kullanıcısı değil mi?

Çünkü ios için hala gelen giden değişen hiçbir şey yok.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    12 adet.
    Özellikle 24 saat kadranına bayıldım.

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] Huawei Watch GT1 [ANA KONU] Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi congman -- 14 Aralık 2019; 2:24:15 >

• Şurası artık kesin ki Huawei, ios kullanıcılarını zerre kadar tınlamıyor.

ios kullanıcısı olup Huawei Watch alacak olanlar da iyi düşünsün, birçok özellik ios ile uyumlu falan değil. Senelerdir geliştirmiyorlar da... Hele anroid'e açıp ios'a uygulamamak olacak iş değil.

Zaten bende hata, bir ios kullanıcısı olarak ne işim olur Huawei Watch ile, yanlış yaptık.
  • 2 arkadaş bahsetmisti daha önce aynı şekilde yaptım ama Çin hesabı dışında boş iş bı telefonumda da ingiliz hesabı var içeriği bomboş. Telefonumda doğrulamak gerekiyor Çin hesabı açarken SMS ile. Ücretli muhteşem arayüzler var ücretsizdir başarılı arayüzler mevcut.
    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.