Şimdi Ara

Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.321
Cevap
230
Favori
380.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam fiyat konusunda tam bilgi sahibi değilim o yüzden buraya yazdım,piyasaya bakarız oluru neyde buluruz ortasını yardımcı olurum

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    3 ile 5 arasında ne fark var özellikle 3 pro ile 5 pro arasında?
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    çevrimdışı haritalar, uykuda uyku apnesi ve nefes ölçümü, tüm mesajlara klavye ile cevap verebilme ve yakında gelecek sesli asistan desteği
    Sesli asistan desteği watch 3 de geleceği söyleniyordu 5 çıktı hala yok
    6000 e gt3 pro alınır mı sence?
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    şu an geldi aslında huawei telefonlarda ingilizce olarak varmış, tüm androidlere destek gelecekmiş ve türkçe olarak
    alınmaz , güncelleme desteği bitti, en az normal gt5 e geçilir artık
    Teşekkür ederim umarım Türkçe asistanı çok bekletmezler
    Bu saate Güncelleme desteğinin bittiği nerede yazıyor ?? Neye dayanarak yazdınız ?

Resmi sitelerinde hala satışta ? Güncelleme desteği vermeyecekleri saati mi satıyor Huawei ?
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    iki büyük güncelleme veriyor Huawei, kaçla çıktı gt3, harmony 2, şu an kaçta harmony 4 te, ona istinaden yani hocam
    Yani bu konuda Huawei’nin açıkladığı resmi bilgi yok , kişisel tahminde bulunmuşsunuz ama bunu böyle yazmanız bence yanlış..

2025’te GT 3 Pro modelinin bir güncelleme daha alacağını düşünüyorum bende..
    Neden derseniz GT3 Pro modeli sevildi ve çok tutuldu, daha da önemlisi hala daha resmi sitede satışta..

Resmi sitede, güncelleme vermeyecekleri bir modeli satışa sunmazlar…. Kaldırırlar…
    temennimiz o yönde, inşallah verir hocam
    GT 3 modeli ile GT 3 Pro modelleri arasında tam bir yıl fark var. Arkadaş 3 Pro alınır mı diye sormuş.

Yazdığınız GT3 için güncelleme desteği bitmiş olabilir Onda da resmi açıklanması yok sadece sizin gibi tahminde bulunabilirim ama destek vermeyecekleri bir ürünü de resmi sitelerinde satamazlar değil mi ? ...

Satıştaysa , 3 Pro modeli en azından , bir sene daha güncelleme alır bence..

İyi forumlar..
    1300 e aldığım redmi watch 5 lite var. Aslında yeni aldım ama o da hoşuma gitti. 5.999 a huawei görünce de dayanamadım. Şekli şemali çok hoşuma gidiyor. Kararsız kaldım açıkçası.
  • Herkese selamlar. Gt3 pro kullanıyorum. Soğuk havalarda üst tuş sert bir şekilde dönmeye başlıyor. Özellikle sabahları Ancak hava ısınınca gün içinde normale dönüyor. Bu durumu yaşayan var mı? Cihaz daha yeni.

• Merhaba. Huawei Watch GT3 Active Saatimi Satıyorum, Çok Temiz Kullandım Hiç Bir Sorunu Yoktur:

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-huawei-watch-gt3-active-46mm-1210111805/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuaGy -- 26 Kasım 2024; 9:20:15 >
    Redmi watch 5 dahil tüm modeller için farklı şarz kablosu listeleniyor, huawei ler için de öyle mi durum ? Misal redmi 5 için olan magnetic kablo diğerleriyle uyumsuz gibi..
  • Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt
    Farklı ikisi.
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.