Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT3 Pro 43mm Seramik 4000TL indirim kuponu + Avantajix para iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10.999 TL

+1.000 TL Sepet İndirimi!

+Hediye FreeBuds SE 2

+Hediye 999 TL değerinde Ekstra 1 Yıl Garanti

+Üyelere Özel Kupon Fırsatı!

+Peşin Fiyatına 3 Taksit İmkanı

+Ücretsiz Kargo!

+A450AVANTAJIX kupon koduyla 450TL indirim

+ %2,8 Avantajix para iadesi

Avantajix:

https://www.avantajix.com/tr/huawei

https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt3-pro-ceramic/buy/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 6 Kasım 2024; 19:10:18 >

• Dün Amazondan peşin fiyatına 6 taksit 7200 e aldım.

Trendyolda titaniumu 6999 :

HUAWEI WATCH GT3 Pro 43mm Seramik 4000TL indirim kuponu + Avantajix para iadesitrendyol.com
    Huawei Huaweı Watch Gt3 Pro 46mm (TİTANYUM KASA - SİYAH SİLİKON KAYIŞ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/huawei/huawei-watch-gt3-pro-46mm-titanyum-kasa-siyah-silikon-kayis-p-302784299?boutiqueId=638145&merchantId=968

Başlığı görünce üzülmüştüm ama 4binle zaten aynı fiyata geldiği gibi 4000 kuponu veya indirimi de göremedim hiç bir yerde.

Düzeltme: Hepsi birleşince oluyormuş o indirim, ben uğraşamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runelgna -- 6 Kasım 2024; 19:27:40 >

• runelgna kullanıcısına yanıt
    Seramik bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, kampanya kapsamında ürün kaç liraya gelmiş oluyor ? 4000 tl indirim kuponu nasıl işliyor ? teşekkürler

• NFC ile ödemesi çalışmayan, adımları ve nabzı yanlış ölçen, sadece görüntüden ibaret bir saate bu kadar para vermeyin. Ayrıca bu saatleri cep telefonuyla kullanmak için saçma huawei programlarına bir sürü izin vermeniz gerekmekte.

• MSC Elektronik kullanıcısına yanıt

Hocam bana adımsayar ve tansiyon vs. adam gibi ölçecek bir saat lazım. Hangisine bakmak lazım.

Araştırdıkça kafam daha da çorba oldu. Apple kullanmıyorum sadece android.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 9 Ocak 2025; 8:32:53 >
  • mcake± kullanıcısına yanıt

samsunglara bakın, arkadaşımda var, aynı paraya almadığıma çok pişmanım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1,5 yıldır kullanıyorum. Ödemede kullanılamıyor, wifi'a bağlanamıyor, sesli asistan kullanılamıyor. Avantajları şarjı diğer saatkere nazaran oldukça uzun gidiyor, bir haftadan uzun süre kullanmak mümkün. aramalardır bildirimlerdir bu gibi şeylerde işe yarıyor. ekstra app kurulduğunda navigasyonda basit bi yol tarifi de yapıyor ama tabi apple watchlardaki gibi değil. az özellik uzun şarj ömrü mü çok özellik her gün şarj etmek mi buna karar vermek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.