Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 4 Prime 999 TL! Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
3
Favori
11.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4000 mah bataryası ve pil dostu işlemcisiyle şarjı dünyanın en uzun giden telefonlarından birisi. Telefonu bir süre kullandım, performansı son derece iyi hiç bir oyunda takılma kasılma yok. Ekran ve kasa son derece kaliteli. Artırılabilir hafıza da olması nedeniyle mi5 e güzel bir alternatif

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-4-prime-ithalatci-garantili-p-HBV000004JMG1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 6 Nisan 2017; 7:46:48 >

• Güzel gelişme, 5.5 olan 4X'i de isterük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerilen satış fiyatı 133 dolar bu telefonun seviyorum yahu ülkemi, 133 dolarlık telefonu indirimle 1029'a alıyoruz
  • özelliklerini yazayım da alacak olanlar araştırmasın.

- 4100 mah pil.
    - full hd ekran ( 1080 x 1920 )
    - 5" ekran büyüklüğü
    - ıps lcd
    - 13 mp arka kamera, 5 mp ön kamera 2si de flasha sahip.
    - qualcomm snapdragon 625 8953 octa-core, 2000 mhz, arm cortex-a53, 64-bit işlemci
    - 3 gb ram
    - çift sim
    - adreno 506 grafik işlemcisi
    - metal kasa
  • Bunu mu almalı xiami5i mi yoksa. VE sorun var mı diğer xiami 5 gibi güncellemede.

4ün pil gücü nasıl 5ten daha iyi ve daha ucuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 4 Nisan 2017; 9:32:10 >
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Selamünaleyküm mi5 daha güçlü ve daha iyi bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı ikinci el forumunda 800-850 TL'ye satmıyorlar mı? Hepsiburada'dan almanın tek avantajı garantili mi olması?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kristal_23

Bu cihazı ikinci el forumunda 800-850 TL'ye satmıyorlar mı? Hepsiburada'dan almanın tek avantajı garantili mi olması?

Garantiye sahte garanti bir halta yaramıyor

• Fazla pil dayanamı ve ortalama performans için 4 prime, yüksek perdormans ve ortalama pil dayanımı için mi5

Ben 4 prime ı seçerdim. Tabi burdan değil bireysel satıcılardan...

• global satış yapan bir çok sitede telefonu 150$ a alabiliyorsunuz yani kabaca 550 tl, ama sağolsun bizim ülkemiz vatandaşını pek düşünür bu yüzden telefonlar gümrükte takılır ve iade edilir. Nedeni de gayet açık aynı telefonu 1029 tl gibi cüzzi kar ve vergilerle vatandaşa ulaştırmak için değil mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

önerilen satış fiyatı 133 dolar bu telefonun seviyorum yahu ülkemi, 133 dolarlık telefonu indirimle 1029'a alıyoruz

O 2 gb ramli olan modelin fiyatı. 3 gb ramli modelin fiyatı genelde 165-170 dolar civarında.
  • Alıexpressden alıp avrupadaki akrabaya göndermeyi düşünüyorum

• ie36 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu ben de düşündüm ama oralarda da 30 euro üzeri gümruk yok mu. Bir de ulasmazsa ya da kırık dökük ulaşırsa nasıl bir yol izlenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Bunu mu almalı xiami5i mi yoksa. VE sorun var mı diğer xiami 5 gibi güncellemede.

4ün pil gücü nasıl 5ten daha iyi ve daha ucuz?

Bu redmi 4 diğer mi5 yani ikisi farklı seri. Redmi 4 Prime mi5 ten sonra çıktı. İşlemci mimarisi daha yeni yani daha küçük nm ile üretilmiş bu yüzden daha az pil tüketip daha az ısınıyor. Pratikte mi5 ten performans anlamında hiç bir farkı yok,aradaki farkı sadece yüksek grafikli oyunları full ayarda oynarsanız anlarsınız. Redmi 4 pil kullanımı olarak rahat 2 ye katlar mi5 i,ayrıca micro sd takılabilmesi + bir durum. Mi5 in kamerası biraz daha iyi. Bunun dışında bir üstünlük söylemek zor. İhtiyacınıza göre seçim yapabilirsiniz.
  • 150 dolarlık bir telefonda işlemci ekran pil iyiyse diğer parçalar kötüdür. Bu telefonların hoparlör ve kamerası çok kötü oluyor. Özellikle kamerası gerçekten çok kötü.

Redmi 4 prime 1000 lira etmez.

• 3 aydır kullanmaktayım. ekran çok kolay çiziliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

quote:

Bu cihazı ikinci el forumunda 800-850 TL'ye satmıyorlar mı? Hepsiburada'dan almanın tek avantajı garantili mi olması?

hepsiburada satiyor, tedarikcisi ise yaramasa bu sefer hepsiburadanin girtlagina cokulur, 2 yil icinde sorun cikartirsa soke soke yaptirir yada para iadesi alinir. sadece az sabir gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

quote:

hepsiburada satiyor, tedarikcisi ise yaramasa bu sefer hepsiburadanin girtlagina cokulur, 2 yil icinde sorun cikartirsa soke soke yaptirir yada para iadesi alinir. sadece az sabir gerekir.

bu Dediğiniz doğru bendede o sabır olmadığı için benim için gereksiz.

• Redmi 3 prodan Redmi4 prime a geçtim

İdare ediyoruz..

Seneye redmi5 alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

önerilen satış fiyatı 133 dolar bu telefonun seviyorum yahu ülkemi, 133 dolarlık telefonu indirimle 1029'a alıyoruz

hangi sitelerden alabiliriz hocam?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.