Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 4 Prime 999 TL! Hepsiburada (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
11.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu telefona uygun fiyatli idarelik kilif bilen varsa mesaj bu mesaji alintilayabilir mi 10 tl civari veya da ucuza. Tesekkurler simdiden. Bir de lityum polimer mi iyon pile mi sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'da satılan model ebbg ekranlı mı yoksa tianma ekranlımı? Ona göre alacağım. Tianma ekranlı satan bir mağaza var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

Bu telefona uygun fiyatli idarelik kilif bilen varsa mesaj bu mesaji alintilayabilir mi 10 tl civari veya da ucuza. Tesekkurler simdiden. Bir de lityum polimer mi iyon pile mi sahip.

Kılıf mevcut

PM lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sar değeri belirsiz galiba hiçbiryerde göremedım :)
  • Telefonu delta garantili olarak gittigidiyordan alan var mı?Bu ekran kenarındaki siyah çerceve belli oluyor mu.Ekran rengi sarımtırak denmiş bu doğrumu?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-4-prime-32gb-3gb-ram-cep-telefonu-275493071
  • Delta garantili kesinlikle almayın tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxlsoft

Delta garantili kesinlikle almayın tavsiye etmiyorum.

neden.?Nedenini de açıklarsanız sevinirim.
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Batarya için aldım her yönden memnunum. aynı markanın Redmi 3S modelini de eşim kullanıyor. Ben burda bahsedilen den daha ucuza almıştım.

Delta garantili vs bu ürünün distribütörü zaten yok. Satan şahıslar nasıl getiriyorsa oda aynı şekilde getiriyor ve kayıt altına alıp satıyor. Servis olayı zaten yok. Biri malum yoldan kayıtlı diğeri resmi olarak kayıtlı aradaki fark bu.

Garanti vs geçin bunları nerde ucuz alın geçin. Ortada resmi olarak yetkili servis yok. Xiaomi bu ülkeye resmi olarak geldi de bizimmi haberimiz yok. Telefonun başına bişey gelse emin olun Delta dan çok daha uyguna çok daha iyi hizmet alacağınız şahıslar mevcut.

İsim isteyen PM ile iletişime geçsin yardımcı olayım.
  • Gittigidiyor'da %5 indirim uygulanıyor bu telefona (Kazananlar Kulübü). İsteyen arkadaşlara hesabı kullandırabilirim ücretsiz. 949 liraya geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.