Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 4 Prime 999 TL! Hepsiburada (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
11.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön ödemeli satışlarda bu fiyat üzerinden %10 indirim yapıldığını da ekleyelim, gayet uygun oluyor, bir sene de garanti veriyorlar, arıza olursa çin'e gönderip yaptırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Ön ödemeli satışlarda bu fiyat üzerinden %10 indirim yapıldığını da ekleyelim, gayet uygun oluyor, bir sene de garanti veriyorlar, arıza olursa çin'e gönderip yaptırılıyor.

Tamam da hocam

Ornegin gold suanki dolar kuru ile 836 tl

%10 dus 750

N11de 1000 den satilsa

Cek puan derken 810-850 civarı na mal edilir

En fazla 100 tl ye imei kayitli tr cihazı almis olursun ki garantiyi dandik olsa bile tuk hak heyetine basvurursun.

Bu adamlar yarin ortadan kaybolsa denilen garantiyi yok demektir. Ki verdikleri garanti şu. Urunu gondermek icin senden 50 tl civarinda para alıyorlar.

Bence fiyati gayet makul

Riske girmeye degmez

Fark 200 300 degilken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MedicuS_ -- 8 Nisan 2017; 19:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin gibi düşünen varsa sizin dediğiniz şekilde alsın zaten. Birincisi Redmi 4 Prime için siyahtan başka renk tercih etmem, ikincisi o kadar para verdikten sonra Redmi Note 4x international sürümünü alırım, band20-800mhz desteği olur, istediğim renk olur, içime sine sine kullanırım.
  • quote:

Sizin gibi düşünen varsa sizin dediğiniz şekilde alsın zaten. Birincisi Redmi 4 Prime için siyahtan başka renk tercih etmem, ikincisi o kadar para verdikten sonra Redmi Note 4x international sürümünü alırım, band20-800mhz desteği olur, istediğim renk olur, içime sine sine kullanırım.

Çin pazarında siyah renk 50-60 tl daha pahalı zaten
    Garantisiz ürünü garantili fiyattan pahalı almaya döner neredeyse.

İkincisi o paraya o mu bu mu alınır değil mevzu.

Konu Çin pazarından almanın artık mantıksız oluşu bu ÜRÜN için
  • Kendi fikirlerinizi empoze etmeye çalışmaktan vazgeçin. Mantık konusunda kimseye ahkam kesmenize de gerek yok, N11 vb. yerlerde her zaman satılacak mı? Her zaman çek bulunacak mı? Çekler ne kadara mal edilecek? 50-100 liranın hesabını yapan adam için sizin sözleriniz en ufak bir anlam ifade etmiyor. Boşuna burayı sizin ticaret haneniz haline getirmeyin.
  • remy_ kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=wEMgtn-9umA
  • quote:

Kendi fikirlerinizi empoze etmeye çalışmaktan vazgeçin. Mantık konusunda kimseye ahkam kesmenize de gerek yok, N11 vb. yerlerde her zaman satılacak mı? Her zaman çek bulunacak mı? Çekler ne kadara mal edilecek? 50-100 liranın hesabını yapan adam için sizin sözleriniz en ufak bir anlam ifade etmiyor. Boşuna burayı sizin ticaret haneniz haline getirmeyin.

Benim ne ticaretim olacak
    Milleti 50 tl daha uygun diye Çin pazarından garantisiz imei çakma ürün aldırmaya yönlendiriyorsunuz
    Sonra da başkasının ticaret yapma diye ahkam kesiyorsunuz
    Ürünü ben mi satıyorum
    Ama belli ki çin pazarında ürünü satan ya sizsiniz yada arkadaşlarınızdan biri.

Bunu 750 ye imei çakma malum yollardan gatirilmiş redmi 4 prime kullanan biri olarak söylüyorum
    Hatta miui forumda bile bunu gaarntili cepport getirse de alsak diye tartışma bile yapmışlığım vardır
    Orada da arkadaşlar gelse n11 veya gittigidiyorda 1000 bandında olur dediler
    Ben de olsun her halükarda bi indirim çeki ve banka kampanyası ile, milletin (sizin önerdiğiniz) kaçak yollardan gelmiş garantisiz ve imei çakma ürün satanlar ile kafa kafaya alınabileceğini belirttim.

Bu platformlarda(n11,Gittigidiyor) satılacak mı beli değil. İnşallah satılır da sizin aç gözlü arkadaşlarınız aç kalırlar. Millette garantili imei düzgün kapanma riski olmayan , bir sıkıntı olduğunda servise verebilecekleri, servis arızalı ise yasal yollardan paralarını alabilecekleri bir yol bulmuş olurlar.

Yazılanları arkadaşlar okuyup sizin mantığınıza inşallah hayran kalırlar
    Selametle....

• Öyle uzun uzun yazınca mantıklı şeyler yazmış olmuyorsun. Hadi bana band 20 desteği olan Redmi Note 4x bul? Özellikle siyah renk istiyorum. Olmadı Redmi 4 Prime için siyah renkli paralel ithalat ürün bul? Bulamazsın değil mi? Yok çünkü öyle bir seçenek. Siyah renk gelirsede en az 150 TL daha pahalı olacağını da biliyorsun. Kısacası milleti doğru yola sokacağım ayaklarına kim bilir sen hangi paralel ithalatcılara çalışıyorsun diye sana çamur mu atalım şimdi? Yazık..
  • ben fiyat olarak aliexpresste bakmıştım % 50 ye yakın fark var demiştim .arkadaşlar saolsun uyarmış % 20 fark var diyorlar.

bu arada mi5 300-400 dolar bandında satışa cıktı .
    redmi 4 prime 133 dolarda satışa cıktı.
    xiaomi firması en ekonomik fiyattan telefon yapan bir firmadır. bu aradaki maliyet farkı muhakkak telefonlara yansıyacaktır .anlamak bu kadar zormu yoksa bazılarının satışlarını mı baltalıyoruz? ...

redmi serisi ekonomik seridir. samsungtaki s yerine a , j gibi...

telefona gelelim maşallah xiaomi neredeyse bütün test videolarında ya siyah renk göndermiş yada arka planı koyu renk yapıp öle test ediyorlar.

Arkadaş o siyah ekran çercevesi ne öyle.... alacak olanlar iyice incelesinler.(Dediklerim mi5 içinde geçerli)
    O sar değeri ne......
  • Şu an redmi 3 pro kullaniyorum ve sizin gibi redmi 4 prime'a gecis yapacagim hocam

Sorun olan veya ikisi arasinda fark olan herhangi bir ozellik gozunuze carpti mi acaba? Bir kiyaslama yapae misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

ben fiyat olarak aliexpresste bakmıştım % 50 ye yakın fark var demiştim .arkadaşlar saolsun uyarmış % 20 fark var diyorlar.

bu arada mi5 300-400 dolar bandında satışa cıktı .
    redmi 4 prime 133 dolarda satışa cıktı.
    xiaomi firması en ekonomik fiyattan telefon yapan bir firmadır. bu aradaki maliyet farkı muhakkak telefonlara yansıyacaktır .anlamak bu kadar zormu yoksa bazılarının satışlarını mı baltalıyoruz? ...

redmi serisi ekonomik seridir. samsungtaki s yerine a , j gibi...

telefona gelelim maşallah xiaomi neredeyse bütün test videolarında ya siyah renk göndermiş yada arka planı koyu renk yapıp öle test ediyorlar.

Arkadaş o siyah ekran çercevesi ne öyle.... alacak olanlar iyice incelesinler.(Dediklerim mi5 içinde geçerli)
    O sar değeri ne......

Aliexpreste fiyat bulamadım lakin ben aldığımda yani 2 ay öncesi
    Redmi 4 prime 180 dolar
    Mi 5 230 dolar filan dı yanlış hatırlamıyorsam

Satışa çıkarkenki fiyatlarını bilmiyorum
    Lakin mi 5 amiral gemisi ilk fiyatı şişirilmiş bir fiyat olması muhtemel

Hanımda mi5 var ben de redmi 4 prime

Kasa kalitesi hert türlü redmi 4 derim
    Lakin estetik ve işlemci açısından mi 5

Benim kriterim batarya idi.

Birde fiyatlara bakarken redmi4 primei 3 gb ram lı modele bakın
    Çünkü 2 gb ile arasında sadece ram değil işlemci de değişiyor
    O sebepten arada bariz fiyat farkı var

yukaradaki arkadaşlar fiyat garanti üzerine tartışırken konu nedense redmi 4 ün yok 4gb band desteğine geldi anlamadım. Xiaomi cihazlarında evet band sıkıntısı mevcut lakin 4g ile 3g nin farkı benim için önemli olmadığı için dert etmiyorum.

Renk tercihi zevk meselesi. Benim için beyaz daha güzel geldi. Sırf siyah diye 50 -100 tl fazla vermedim.

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-4-prime-32gb-3gb-ram-cep-telefonu-275493071

Arkadaşlar daha uygun gibi gözüküyor ama?

[30,00 TL MaxiPuan Hediye!

Maximum Mobil'e Özel Ekstra 30 TL Maxi Puan!]

Yazıyor. Gittigidiyor sizce güvenilir midir? Sonuçta mağazalar satıyor hepsiburada gibi site kendisi satmıyor.

• _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    haklısınız. peki ne kadar ekran süresi alıyorsunuz.

siyah konusuna gelince neden fiyat farkı oluyor anlamış değilim.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    yüzde 10 indirim olsada çok fark etmiyor. atıyorum hb de bu tel 999₺ orada en fazla 600 ₺ olacak ki alacaksın. çine garantiye git gel en az 100₺ kargo parası ödersin yada taşıma parası artık ne dersen. arkadaşların dediği gibi paralel ithalat olsada en kötü thh ye gider paranı alır yada tamirini yaptırırsın teli. Çin pazarı grubundakiler tee dh de satışa başladığından beri takıp ederim ilk başlarda avantajlıydı ama artık dolar yükseldi falan avantajlı değil
  • samsung c7 ye bakın gençler
    çekle puanla felan 1200 e onu alırsınız
    hem daha iyi

http://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Redmi-4-Prime,Samsung-Galaxy-C7/phones/10349,10033
  • Çin pazarini ben de takip ediyorum gercekten yuksek fiyatlar. Garantili fiyatina satmaya basladilar, fiyat konusunda yorum ve karsilastirma yapilmasina da musade etmiyorlar...
    Xiaomi Redmi 4 Prime 999 TL! Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 10 Nisan 2017; 9:32:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Physical size 5.0 inches 5.7 inches

ekran boyutu çok farklı, kıyaslamak çok mantıklı değil bence.
  • Kamerası iyi olsa efsane olurmuş.
  • Dolarda etkiledi saticilarda yuksek fiyata satmaya basladi.Ithalat garanti fiyatina.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemix

haklısınız. peki ne kadar ekran süresi alıyorsunuz.

siyah konusuna gelince neden fiyat farkı oluyor anlamış değilim.

Kullanıma bağlı
    Ben 3 gün kullandığım için ortalama 6-8 saat arası
    Lakin aralıksız kulansam yani 3 günlük bekleme süresi şarjı yemese tahminim 9-10 saat olur
    siyahı talep fazla arz az. O sebepten yurtdışında fiyat farkı 50 tl ise bizim burada çakallar sayesinde 200 tl ye kadar çıkıyor.
    Hele başka satan yok ise veya n11 gittigidiyor gibi yerlerde satan yok ise fiyatlar 300-400 tl fazlasına satılıyor. Karaborsa yani.

Ama siz siz olun çin pazarına laf etmeyin
    Adamlar daha pahalıya imesi çakma garantisi senin paran ile kargoya verilecek ürün satıyorlar.
    Bu devirde bu hizmeti kimse babasının oğluna yapmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.