Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 4 Prime 999 TL! Hepsiburada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
11.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende ucuzlamayacağını artık biliyorum çünkü gördüm.Benim rahatsız olduğum nokta dolar düşse bile fiyatların yükselmesini anlamıyorum.
    Bakıyorum kur normal yani normal dediğim çok çok kötünün iyisi ki buna bile alıştık maalesef.Hani yurtdışında ki fiyatlarla karşılaştırıyorum gene yükselme yok ama ne hikmetse 300-400 tl lik fiyat artışları oluyor ve bir anda oluyor.Satıcılar parti parti mal alırlar orası tamam ancak ürünü sattıkları zamana göre yinede yüksek miktarda fiyat ile satıyorlar.Dediğim gibi birkaç modeli uzun süredir takip ediyordum hatta neredeyse günlük fiyatlarını inceliyordum benim gördüğüm tablo devlet vergi bindirdikçe satıcılarda bunun acısını yine milletten çıkarıyor.
    Demode olma konusuna birşey diyemem.Üretici firmalar güncelledikçe cihazlar ne hale geliyor siz bir kullanıcı olarak daha iyi bilirsiniz.
    Siz de son sözünüzle beni desteklemişsiniz arz-talep dengesinde millet olarak nasıl bir tüketim kültürümüz var görüyoruz.

• el-harezmi_0 kullanıcısına yanıt
    bu ülkede maalesef standart bir ekonomi uygulaması yok ,ben yaptım oldu sistemi var
    sadece telefonlarda değil ,hemen her üründe döviz arttı deyip gelen zamlar ,döviz düşse dahi kolay kolay düşürülmüyor
    misal döviz artışıyla birlikte anında akaryakıta zam geliyor ama düştüğünde gıdım gıdım (zoraki) birazcık indirim yapılıyor

bana kalsa ben bir telefona 500 tl.den fazla vermem ama gençler bu sisteme alıştırıldı ,en fazla kullanan 2 sene kullanıp değiştirmek istiyor (çoğu 2 sene bile bekleyemiyor) ve her değişimde çok daha fazla özellik ve daha pahalısına yöneliyor

işte bunu bilen satıcılar da fiyatı şişirdikçe şişiriyor
    onlar şişirdikçe millet daha çok almaya başlıyor ise niye ucuza versinler ?

diğer bir olay ise döviz artışından önce elinde stok bulunduranlar da ,ya ben eski fiyattan aldım ucuza satayım demiyorlar (gerçi ucuzdan verseler ,tekrar almaya kalktıklarında kendileri pahalıya alacak)

yıllar önce gg.dan bir hdd almıştım ve tam o sırada dövizde bir miktar artış oldu
    satıcı mesaj göndermiş ,döviz arttı bu nedenle size bu fiyattan verirsem zarar ederim diyor
    bende cevap olarak ,peki döviz düşseydi bana düşük fiyattan mı verecektiniz deyince ,kem küm edip zoraki gönderdi

istikrar olmayınca ne desek boş

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bu durumda senin neyi savunduğunu anlamadım. sen de kazık yemissin :) 650 tl ye kadar düştü o telefon tr de. 750 lira vermek için çine gitmene gerek yoktu :)

16 Gb olandan bahsediyorsun. Kaldıki bu cihazı bir ara 630 tl ye kadar düşürdüler. Ben 32 Gb olanı aldım. Ayrıca sağlam bir satıcıdan aldım. 20 tl fazla olsun ama sağlam olsun. Facebook üzerinden anlaşıp kargo ile evime gönderdiler. Arkadaşlarım 1.5 ay önce 5 tane note 3 Pro 2/16 Gb zar zor 690 tl ye aldılar. Varsa sağlam satıcı söyle 32 Gb olanı 660 tl ye arkadaşlara söyleyecem alsınlar. Çünkü soranlar vardı. Bak ben 10 tl fazla veriyorum. Kargo parasınıda ben ödeyecem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısınız hocam aslında aynı şeylerden muzdaribiz.Otomobil forumunda da bu konular çok konuşulmaya başlandı.Burada da yine konuşulmaya başlanıyor.Birileri bunları okuyup çok zorunlu değilse parasını haketmeyen ürünler için israf etmezse ozaman cari açıkta bu kadar yüksek çıkmaz belki.Umarım bu ülkenin insanları hakettikleri refah seviyesinde bir gün yaşayabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

önerilen satış fiyatı 133 dolar bu telefonun seviyorum yahu ülkemi, 133 dolarlık telefonu indirimle 1029'a alıyoruz

Başka Ülkede Yaşayamam
  • telefon mi5 in neredeyse yarı fiyatı hala vergi vs diyenler var.

türkiye burası vergileri sıfır yapın 1-2 sene sonra vergili fiyattan satmaya başlarlar.

mi5 in yarı fiyatına satılan telefona 1000 tl verilmez her parçası dandiktir.

kasa olsun ekran olsun ses vs sistemleri kalite olarak çok düşüktür.
  • Mi5 prime 64 gb nasil 1269 a aldim 100 lirada maxipuan gelecek. 1169 diyebiliriz belki :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon max 800 eder fazlasi cukka.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hocam bu çin pazarı nerede ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok, xiaomi 32gb ın üretimini durdurana kadar forumda getirip stanlar 650 ye kadsr düştü. sonra telefon ortada kalmayınca 800 tl lere çıktı. sen muhtemelen malum yerden aldın. orası için normal fiyat.

muhalif, facebokta hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

telefon mi5 in neredeyse yarı fiyatı hala vergi vs diyenler var.

türkiye burası vergileri sıfır yapın 1-2 sene sonra vergili fiyattan satmaya başlarlar.

O nasıl mantıktır arkadaş. mi5 32 gb da 200 dolara satıldı daha geçenlerde 64 lüğü de 230-240 dolardan gidiyor nerde yarı fiyatına satılıyor link atın da bilelim. O zaman 200 dolarlık mi5 de dandik böyle saçma mantık mı olur görmediğiniz,dokunmadığınız telefon hakkında ahkam kesmeyin.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    hocam çin pazarı linki felan var mı? Kardeşim bir telefon istiyordu. Kamerası güzel olsun yeterli. Alayımda sevinsin :)

• SAR değerini incelemekte fayda var

http://en.miui.com/thread-474575-1-1.html
  • biri diyor sen kazik yedin oteki sen felan aliexpressten alinca sanki sorunsuz direk geliyor.Ulkenin ekonomisi boyle ulkedeki telefon fiyatlarina gore guzel oldugu icin bu fiyatlar veriliyor. Biz istemezmiyiz ucuzdan almak.Aga bunu gec sen bilgisayar fiyatlari laptop fiyatlari nedir oyle zamaninda 2500tl baba gibi sistem toplanirdi simdi 3500tl.giris seviyesi laptop var bende buna yakiniyorum o yuzden telefon digerlerinin yaninda daha az oneme sahip

• Eksileri 5 inç yetersiz gelebilir. Micro usb olması gelecek açısından eksi bir özellik. Android 6 sürümü olması da bir kusur. Ne zaman güncelleme alacağı belli değil.

• 5 inch en ideal ekran boyutudur. 4.7 çok küçük gelir. 5.2 de fazla büyük olur. En ideali bence kesinlikle 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

O nasıl mantıktır arkadaş. mi5 32 gb da 200 dolara satıldı daha geçenlerde 64 lüğü de 230-240 dolardan gidiyor nerde yarı fiyatına satılıyor link atın da bilelim. O zaman 200 dolarlık mi5 de dandik böyle saçma mantık mı olur görmediğiniz,dokunmadığınız telefon hakkında ahkam kesmeyin.

Bende 2 telefondaevcut hem mi5 hem redmi 4 prime

Ben redmi 4 prime i 750 ye aldim

1000 tl ye n11 den girse

Cek puan derken 800 - 850 bandina alinir

Iki telefon aradonda daglar kadar filan fark yok

Ki redmi 4 prime metal kasa

Mi5 kasasi kalite li degil.

Yurt disi fiyatlari arasında %20 fark var

Tr dede fiyatlar arası ayni oran.

Arkadad gsm arenaya bakmis ucuz olduğuna gore dandik demis gecmis.

3 gun 8 saat ekran suesi alıyorum. Oncelik farkli.

Ha bu telefona iphone 6s ten gectim

• quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Bende 2 telefondaevcut hem mi5 hem redmi 4 prime

Ben redmi 4 prime i 750 ye aldim

1000 tl ye n11 den girse

Cek puan derken 800 - 850 bandina alinir

Iki telefon aradonda daglar kadar filan fark yok

Ki redmi 4 prime metal kasa

Mi5 kasasi kalite li degil.

Yurt disi fiyatlari arasında %20 fark var

Tr dede fiyatlar arası ayni oran.

Arkadad gsm arenaya bakmis ucuz olduğuna gore dandik demis gecmis.

3 gun 8 saat ekran suesi alıyorum. Oncelik farkli.

Ha bu telefona iphone 6s ten gectim

insanlar bir acayip gerçekten. mi5 le redmi 4 ü kıyasladım diye özelden hakaret bile var...Bilse de bilmese de her konuda ahkam kesecekler illa ki..Bir konu açıyorum açtığına bin pişman oluyorum şu boşboğazlık edenler yüzünden.

• Note 3 pro kullanıyorum çok memnunum, alacak arkadaşlar bu cihazı da alabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Çin pazarı dedikleri bir zamanlar dh de ikinci el bölümünde daha sonra facebook üzerinden satış yapan bir grup. sizden sipariş alırlar telefonları çeşitli şekillerde ülkeye sokarlar (tabiki illegal bu yollar) 50 dolar civari komisyonla satarlar.

en son yayınladıkları liste. redmi 4 serisi için istedikleri ücretler. dolar üzerinden bu fiyatlar.
    anlıyacağınız üzere arada çok fark yok. ben olsam garantili olanı alırım

Xiaomi Redmi 4 Prime 999 TL! Hepsiburada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.