Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 4 Prime 999 TL! Hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
11.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce hollandaya 2 tane aldım.vergi gelmedi.kesin varmı yokmu bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraya mi5 alınır.

• Yurtdışından alabiliyor muyuz?
  • Bana yurtdışından 150 dolara getirene 25 dolar hediye etcem..

25 doları isteyen mesajimi alıntı yapıp cihazı getirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga yapmayin 150dolarlik telefona bu para yazik günah.Birilerinin cebini doldurmaya gerek yok.

Arz talep meselesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: remy_

Bana yurtdışından 150 dolara getirene 25 dolar hediye etcem..

25 doları isteyen mesajimi alıntı yapıp cihazı getirsin

İnsanlara bunu anlatamazsın hocam, ne zaman bir telefon konusu açılsa yok yurtdışında şu kadar yok bu kadar sanırsın ki aliexpress ten siparişi geçiyorsun 20 gün sonra kapında... Getirin o zaman o fiyattan biz de alalım hatta ben +30 dolar veriyorum 150 dolara getirene

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    İyiyse pili iyidir. Gücü yanından geçmez.

• labirent300a kullanıcısına yanıt
    http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi5-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1038074.html 934.33 tl

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-5-ithalatci-garantili-pm-HB0000000YQ0 1.199,00 TL ki ben hb deki fiyatın 1600 tl olduğunu bile gördüm o zaman da yurtdışında 850 tl civarına satılıyordu.Şuan ki hb nin fiyatına yine şükür.

• remy_ kullanıcısına yanıt
    Mesele yurtdışından getirip getirmemek değil mesele yurtdışından iki katı fiyatıyla ürün almak.Siz memnunsanız sorun yok ama isyan eden eleştirenlere de hak verin.Xiaomi mi5 in beyaz ile siyah rengi için 10$ dolar fark istenirken bizde 250 tl fark ediyordu.Bırakında elimizden gelen tek şey olan isyanı yapalım.Ayrıca çok istiyorsanız aliexpressden ülkemize gönderenlerden sipariş edin her türlü buradaki fiyatlardan uyguna gelir merak etmeyin
  • el-harezmi_0 kullanıcısına yanıt
    Bence bu isyan etmek degil.. hafifletilmiş tabirle boş konuşmak oluyor. Varsa 150 dolara 5 tane alayım? Ama yok işte!! Yok olduğunu bile bile de sanki her isteyen o fiyatlara alabiliyormus algısı oluşturmak çok saçma değil mi?

Örneğin Venezuela da benzin dünyanın en ucuzu.. bizim ülkede gidip pompaciya diyebilen varmı Venezuela da şu kadar burda ne biçim geçiriyorsunuz diye? Çünkü hepimiz biliyoruz ki hiçbirimiz Venezuela ya gidip yakıt alacak değiliz..

Bu işlerin bı kaidesi var maalesef ve bende memnun olmasam da MECBUREN alıp kullanıyorum..

Elimde redmi 4 prime ile yazıyorum ve aldigima asla pisman değilim. 800tl ye aldım isyan ettikçe fiyatın düştüğünü görmedim. Şuan 800 e veren bile yok

• Çin pazarında 810 a falan geliyor hatta %10 da indirim var sanırım. 80 de ordan inse 730 a alınabilir m 300 tl fazla vermek isteyen varsa bişey diyemem :)

Hocam bizim isyanımız aslında insanların bilinçsizce herşeyi almalarına.Örneğin ben inat ettim dedim ki mi5 ilk çıktığında 1050 tl vs satılıyordu ancak xiaomiden daha fazla kar etmeye başlayan aç gözlüler yüzünden almadım hala da takip ederim hala da yüksek olduğu için almıyorum.

Adamlar daha da arttırdı fiyatları 1500 tl lere çıktı.Ama insanlar bilinçli bir şekilde alışveriş yapsa o fiyata satamayacaklar ki bir günde 200-300 tl fiyat indirdiklerini gördüm.

150 dolara değil ama 200 dolar civarına satan var ve yine hertürlü daha uyguna gelmiş oluyor.Her çıkanı ilk almak,pahalıysa çok iyidir,marka takıntısı kusura bakmayın bizim zihniyetimiz.

Siz çıkın dışarı sorun bakalım kaç kişi xiaominin kalitesini biliyor bırakın kaliteyi adını bile duymamıştır belki.Siz daha az paraya ülkemizdeki markalardan daha kaliteli cihaz kullanıyorsunuz bu benim için bilinçli kullanıcı demektir.

Benzine mazota lpg ye ses çıkarma,otomobil fiyatlarına fabrika çıkış fiyatı kadar ötv vs eklenmesine ses çıkarma.
    Telefonlar için alınan onca vergiye ses çıkarma.
    Gss ye ses çıkarma vs uzar gider.Hocam siz söyleyin neye ses çıkaralım?Yakıp yıkmıyoruz sadece eleştiriyoruz ve birileri almazsa yada fiyata tepki gösterirse onlarda birşeylerin farkına varabilir diye umut ediyoruz hepsi bu

Hocam ben durumdan memnun değilim zaten ama burda kendince minimal esnaflık yapan arkadaşlar var onlara efelenmek yerine kendini milli telefon üreticimiz sanan xxx markalara karşı boykot amacli yönelmek bilinçli bir davranış olacaktır.

Redmi 4 prime kalitesinin yarı kalitesi bile olmayan Vestel Acer Casper Alcatel aselsan zart zurt markalar var bunlar bize sunacaklar imkanları bana kalırsa.

Aynı taraftayiz sizinle ama benim şikayetim kendince 3-5 telefon getirip satanlara değil. Kendini bize dünya devi diye yutturup 5 sene öncesinin özelliklerinde cihazlari 1000-1500tl fiyata satan milli markalarimiza..

Bu tip konuyu okuyan ve cihazı ilk defa gören bir arkadaş olsa mesela bu yazışmalardan sonra sanacak ki cihazı yarı fiyata alabilen var. Yok öyle bisey işte benimde anlatmak istediğim bu.

Başka da bu konuya yazmicam. Umarım anlatmak istediklerim anlaşılır. Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: el-harezmi_0

Hocam bizim isyanımız aslında insanların bilinçsizce herşeyi almalarına.Örneğin ben inat ettim dedim ki mi5 ilk çıktığında 1050 tl vs satılıyordu ancak xiaomiden daha fazla kar etmeye başlayan aç gözlüler yüzünden almadım hala da takip ederim hala da yüksek olduğu için almıyorum.

Adamlar daha da arttırdı fiyatları 1500 tl lere çıktı.Ama insanlar bilinçli bir şekilde alışveriş yapsa o fiyata satamayacaklar ki bir günde 200-300 tl fiyat indirdiklerini gördüm.

150 dolara değil ama 200 dolar civarına satan var ve yine hertürlü daha uyguna gelmiş oluyor.Her çıkanı ilk almak,pahalıysa çok iyidir,marka takıntısı kusura bakmayın bizim zihniyetimiz.

Siz çıkın dışarı sorun bakalım kaç kişi xiaominin kalitesini biliyor bırakın kaliteyi adını bile duymamıştır belki.Siz daha az paraya ülkemizdeki markalardan daha kaliteli cihaz kullanıyorsunuz bu benim için bilinçli kullanıcı demektir.

Benzine mazota lpg ye ses çıkarma,otomobil fiyatlarına fabrika çıkış fiyatı kadar ötv vs eklenmesine ses çıkarma.
    Telefonlar için alınan onca vergiye ses çıkarma.
    Gss ye ses çıkarma vs uzar gider.Hocam siz söyleyin neye ses çıkaralım?Yakıp yıkmıyoruz sadece eleştiriyoruz ve birileri almazsa yada fiyata tepki gösterirse onlarda birşeylerin farkına varabilir diye umut ediyoruz hepsi bu

Tamam belki isyanınız haklı olabilir de yanlış olan şey yurtdışında 150 dolar olan telefon 1000 lira ya alınır mı demek..Bir telefondan ortalama %56 vergi alındığı yerde 150 dolarlık telefonu 1000 liraya satabilmek bile başarı...Garantililer için söylüyorum bunu. Garantisiz 750-800 e de alınır elbet ama o konunun yeri burası değil...

Bu fiyatlara TR'den garantili alınabilecek daha iyi bir alternatif olduğunu da düşünmüyorum.

• Bu tel.de snapdragon 625 işlemci var. İmei kaydı pasaportla yapılıyorsa 150 tl harcı var herhalde.(yurtdışından alınırsa).başka garantili çözüm var mı?

Kesinlikle yerli üretim yaptığını söyleyen markalara karşı aynı görüşteyim sizinle.
    https://tr.aliexpress.com/item/Newest-Blackview-P2-smartphone-4GB-RAM-64GB-ROM-Android-6-0-Cell-Phone-MT6750T-Octa-Core/32781030944.html buyrun hocam bu telefonun özelliklerine bakın fiyatına bakın üzerine yerli bir xxx markasını vurun acaba ülkemizde kaç tl ye satılırdı.Ayrıca markayı çin telefonlarıyla uğraşanlar bilirler ben kullanmadım ancak araştırdıkça bunun gibi daha çok fazla marka olduğunu gördüm.Arkadaşımın babası bu özelliklerde bir hayalet telefonu bilmem kaç yüz tl ye almış.

Ben burada yurtdışından getirip uygun satanlara birşey demiyorum ancak malesef bu durumu istismar edende çok var.İkinci el bölümünde öyle ilanlar var ki nerdeyse garantili fiyatına yakın satanlar var.Birde havalılar alma kardeşim zorla mı satıyoruz havasındalar.
    Antidamping isteyen firmalarımız umarım gerçekten güçlenirlerde insanlarımız uygun fiyata ürünlere sahip olabilir.

Konu anlamında haklısınız yanlış bir algı oluşmuş olabilir ancak bu ülkede yaşayan birisi zaten yurtdışı fiyatıyla birşey alınamayacağını öğrenmiştir istemesede

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok uzun süredir almak istediğim telefonun piyasasını takip ediyorum.Kızdığım nokta bazen öyle bir fiyat artışları yapıyorlar ki acaba dolar kuru uçtumu vs diye bakıyorum yok herşey yerinde hatta bazen düşüşte oluyor ama bir bakıyorum o yüksek fiyata rağmen stoklar bitmiş.İnsan dayanamıyor enayi yerine konulmaya.Önce bindirim sonra indirim yapan mı dersiniz.Yurtdışından iki katı fiyata satan mı dersiniz.Hesap ediyorum vergisi olsun btk olsun şu olsun bu olsun ama yine onların hesabını tutturamıyorum.Ancak bilinçli vatandaş fiyatları takip ettikçe uygun olunca alır.Bazen gerçekten yurtdışıyla çok yakın fiyata satılan ürünlerde oluyor ancak çok az oluyor.
    Garanti olayında da yurtdışından gelen meizu,xiaomi gibi telefonlar için zaten ithalatçı garantili oluyorlar.O konu zaten ayrı bir muhabbet.Millet ülkemizde ki garantilerden neler çekiyor.

Hocam zamanınız olunca izlemenizi tavsiye ederim.
    https://www.youtube.com/watch?v=HPIOald7JI0

hayırlı günler olsun hocam

• 140 dolarlık telefon bizde 1000 tl olmuş. Bunu sıcak fırsat diye söylemişler o sıcak fırsat değil sıcak kazıktir. 5 ay önce Redmi note 3 Pro yu 750 tl ye almıştım.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Bu durumda senin neyi savunduğunu anlamadım. sen de kazık yemissin :) 650 tl ye kadar düştü o telefon tr de. 750 lira vermek için çine gitmene gerek yoktu :)

dolar 3.60 - 3.70 lerde gezerken ucuzlar mı sence ?
    ucuzlayacak diye misal ne kadar bekleyelim ?
    ya bir sene veya sonrasında da ucuzlamazsa millet telefonsuz mu gezsin ?
    ithalatçı ile diğerlerinin hiç farkı yok ,hepsi seni haksız çıkartmak için bin dereden su getirtiyor

hiç kendinizi kandırmayın ,döviz 3 tl.nin altına düşmedikçe bundan sonra ucuz teknolojik aletleri rüyamızda bile göremeyiz
    zaten devlet de almayalım diye vergi üstüne vergi getirirken nasıl ucuzlayacak ?
    hele ki ileri ki aylarda çok anormal bir durum olup dolar 4 tl.leri bulursa o zaman sonsuza kadar ucuzlamasını beklersin :)

üstelik ucuzlayacak diye beklediğin telefon birkaç yıl içinde demode oluyor ,ne güncelleme alıyor ne de yeni yazılım vs. çalışmıyor

ticaret :arz-talep üzerine kurulu bir sistemdir ,arz olduğu müddetçe sen istediğin kadar ucuzlayacak diye bekle dur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.