Şimdi Ara

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
25
Favori
57.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei watch 2 kullanıyorum. Çok memnumum. İarjı 2 gün dayanıyor. Sesli komutu vs herşeyi çok güzel çalışıyor fakat şöyle bi sıkıntı yaşıyorum. Rehberin tamamını saatimde ki kişilerde göremiyorum. Mesela a harfinden 3-5 kişi b harfinden 2-3 kişi fln gösteriyor. Rehberde burak diye bi arkadasım kayıtlı mesela ama saatin içindeki kişilerde gözükmüyor. Burak ara diyorum görmediği için arama yapmıyor. Tek sıkıntım bu şuan onun haricinde çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andakan A kullanıcısına yanıt
    Sorunu hallettim. Google hesabında ki kişileri görüyormuş sadece. Bütün rehberi google hesabıne aktardım hepsini gördü.

• Sıfır garantili Huawei Watch 2'yi İzmir'de nerede bulurum arkadaşlar.
  • Andakan A kullanıcısına yanıt
    Huawei watch 0039 kullanıyorum..Şarj problemi yaşıyorum..İstanbul'da bildiğiniz bana yardımcı olabilecek servis var mı? Bu konuda bilginiz varsa cevaplandırırsanız sevinirim...Şimdiden teşekkürler.

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜh 0039 kullanıyorum HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ@Andakan

• afusun A kullanıcısına yanıt
    Ne gibi
  • Ürün güncelleme alıyor mu? Hangi spor aktiviteleri var? Kalp atış sensörü düzgün mü?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Arada bi guncelleme aliyor da bitti artik sanirim guncellemesi.Gerek yok da aslinda,cunku surum guncellemesinden cok play storedan uygulama guncelleyerek ozellik getirmenin derdinde googleda.

Google fit uygulamasinda bir suru spor aktivitesi var.Belki de 100-200 tane vardir, bayagi uzun bir listeydi. Bu saatin 1. versiyonunda gps yok, telefondan cekebiliyor ama konumu.

2. versiyonunda gps var, tek basina bile konum bulur, kosu gibi aktivitelerde vs. kendi basina rota cizebilir yani, telefona ihtiyac duymaz.

Kalp atis sensoru de xiaomi mi band ile benzer sonuclar veriyor.Daha iyi takip icin cogu kisi heart rate os diye bir uygulama var,onun parali surumunu kullaniyor.Google fit senkronizasyonu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 13 Ağustos 2018; 17:3:30 >
  • arkadaşlar cihaza whatsapp uygulaması kurabilir miyiz? saatin mağazasında var ancak uyumlu değil uyarısı veriyor..yabancı sitelerde apk olarak terminal yolu ile yükleyen vardı ancak işlem aşamalarını tam anlayamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel😊

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Google Fit'deki fitness uygulamaları bu saatte çalışıyor mu?

Diyelim ki google fit'de mekik çekme antrenmanı var ama Huawei watch'da yok. Nasıl ayarlıyorsunuz?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Hocam google playdeki fitness uygulamalarinin saat icin olan versiyonlari da var, saat icindeki marketten bulup indirebiliyorsun.

Ayrica google fit uygulamasinin kendisinde de bir suru spor aktivitesi var.Mekik felan zaten var, listeyi bi gorsen sasirirsin hocam bunlar neymis diye. Ben mekik, sinav, squat denemistim.Saymasinda da sikinti yoktu.Yanlis sayarsa onu da duzenleyebiliyorsun sporun bitince, yani sayiyi arttirip azaltabiliyorsun.

Veya saatsiz yaptigin aktiviteyi de ekleyebilirsin, su kadar saat kostum felan diye.

Google fit uygulamasi da yeni guncellendi, cok daha guzel bir arayuze kavustu.Artik aktivitelerde hareket puani ve kardiyo puani diye ayrim yapiyor.Dünya Sağlık örgütü ile yeni bri deyler yapilmis uygulama icin.

• addwork kullanıcısına yanıt
    Slm cihaz satıldı mı

• 1 yıl aradan sonra yeniden saati kullanmaya başladım. aslında baya güzel bir saat ama şarj olayı çok bıktırıcıydı. her gün saati şarja takmanın mantıklı hiç bir tarafı yok. ilk telefonla eşleştirince baya bir güncelleme yaptı. galaxy watch hoşuma gitti. akıllı saate gerçekten ihtiyacım varmı diye görmek için aslında saati yeniden taktım. whatsappdan mesaj atma ve konuşarak mesaj atma özellikleri hala rakipsiz. galaxy watchda yok. ama 7 güne kadar gidiyormuş şarjı. ön siparişten alacağım gibi. bakalım
  • Arkadaşlar Huawei watch 2 saatimi satıyorum 1250 lira izmir den elden teslim yapılır 6 ay daha garantisi var isteyenler mesaj atabilir

• Arkadaşlar ne yaptı isem saatimden konuşmayı başaramadım. Telefon iphone x

Saat versiyonu : 2.17.0.217437364

Saatin içinde bluetooth sekmesi içinde dediğiniz saaten görüş veya buna benzer hiçbir seçenek yok malesef

Telefon çalınca saat çalıyor ve direk yeşile basıyorum konuşma telefona aktarılıyor bu konuda sizlerden yardım bekliyorum

• metinnet M kullanıcısına yanıt
    İOS ile konuşma yok. IOS ta kısıtlı işlem yaparsınız
  • Hmm bu konuşma özelliği geldi denildiğinde android telefon kullanan arkadaşlar mı konuşmaya başladı yani sadece

• Evet. Saat androit ozellikli.

• Çok teşekkür ederim yardımlarınız için

• metinnet M kullanıcısına yanıt
    İyi günler
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.