Şimdi Ara

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
25
Favori
57.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayirli olsun

Wear uygulamasini yükleyin ve uygulama üzerinden baglanti kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefona mesaj geldıgınde saatte bildirim olarak nasıl gelecek

• mmmashm kullanıcısına yanıt
    İosta kullanan arkadaslar a pm atabilirseniz daha iyi olur. Malesef o konuda bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: m@hm@

quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

Arkadaşlar ben iphone kullanıyorum bu saati almak istiyorum benim size birkaç sorum var.
    1-) gelen aramaları cevaplayıp arama yapabiliyormuyuz
    2-) gelen mesajları olurken yeni gelen mesajdan önceki mesajları okuyabiliyormuyuz yoksa sadece yeni gelenlerimi okuyabiliyoruZ
    3-) bir arkadaş iphone da mesajlara cevap veremiyoruz demişti yeni bir güncelleme ile bu sprun düzeltilebilirmi
    Son sorum ise mesaj dışında whatsapp ve maillerimede bakabiliyormuyum yani onların bildirimleride geliyor mu şimdiden cok teşekkür ederim

Gelen aramaları cevaplamak android dahil malesef yok ancak saatten cevapla dediğinizde telefondan açıyor görüşmeyi...
    Gelen mesajları görebiliyorsunız fakat cevap veremiyorsunuz watsapp mesajlarını göremiyorsunuz....
    Mailleri bildirim olarak alabiliyorsunuz içerik okuması yok malesef...
    İOS ile sedaece gelen aramaları görebilirsiniz,gelen mesajları görebilirsiniz,sağlık uygulamasını tam olarak kullanabilirsiniz telefonla sekronize oluyor,bunun dışında ios işletim sistemi gereği kısıtlamalar mevcut bazende bt bağlantısı kopuyor tekrar bağlanmak için wear uygulamasından bağlan demeniz gerekli....
    Özetlersek ios ile kullanmanızda sakınca yok yapması gerekenlerin dışındakilee izin verilmiyor ana işlevler mevcut güncelleme ile bazı iyileştirmeler yapılabilir ama bunu ne zaman yaparlar bilinmez

Hocam iyi günler ben saati aldım hocam ancak mesaj geldığımde yada e mail saat ekranı yanmıyor hocam bildirm geldığı anlaşılmıyor acaba bı ayar mı yapmak lazım şimdiden teşekkürler

• e maille gmailin kendi uygulaması üzerinden olursa uyarı geliyor,smsi hatırlamıyorum ben ios cihazımı note5 ile değiştirdim ama mailde dediğim gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı nerelerden satın alabiliriz. Onerdiginiz site var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs1987 -- 7 Ocak 2016; 23:39:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hs1987 H kullanıcısına yanıt
    amazon.com dan getirtebilirsiniz. Tr den alırsanız pahalıya gelecektir zira satıcılarda amazondan alıp + kar koyup satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@hm@

e maille gmailin kendi uygulaması üzerinden olursa uyarı geliyor,smsi hatırlamıyorum ben ios cihazımı note5 ile değiştirdim ama mailde dediğim gibi

eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

amazon.com dan getirtebilirsiniz. Tr den alırsanız pahalıya gelecektir zira satıcılarda amazondan alıp + kar koyup satıyor

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben siyah olanı almak istiyorum da 449,99 dolar olarak görünüyor. Bu fiyata mı alacaz yoksa üzerine ek ücretler biniyor mu? Gümrükte sıkıntı çıkar mı?
  • hs1987 H kullanıcısına yanıt
    rica ederim. 450 dolar + %20 gümrük vergisi ödemeniz gerekiyor. Amazon bunu peşinen kesiyor ve siz gümrük işleri vs. uğraşmıyorsunuz. Direk kargo kapınıza geliyor 9-15 gün içinde. yani 540 dolar civarı ücret alır toplamda

Not: Gümrük bazen vergi almayabiliyor, artık şans mı diyelim bilmiyorum ancak bu durum oluşursa, amazon 60 gün sonra fazladan alınan vergiyi size iade ediyor.
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, hocam sanki Amazon ilandaki fiyatın üzerine %10 daha ekliyor yanlış mıyım? Yoksa o %10, %20 nin içerisinde mi? Ben Amerika'da arkadaşa aldırdım 300+30 ödedim.
  • jkl01 J kullanıcısına yanıt
    % 10 u neden kestiğini yazmasi gerekiyor. Arkadasiniza getirtmeniz cok daha iyi olacaktir. Vergi % 20 aliyor

• ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Amerika'da yaşayan arkadaş 1 ay önce verdi siparişi, 300 dolardı o zaman sitedeki fiyat ancak 330 dolar ödeme yaptı. %10 vergi oluyormuş orada alınca. Benim anladığım bizdeki kdv dahil değil fiyat sitedeki fiyatlar.
    Amerika'dan da alınsa üzerine vergi biniyor. Şuan da sitede 350 dolardan satılıyor, düşeceğine artıyor mübarek :)

Bu arada birkaç sorum olacak müsait bir zamanda cevaplayabilirsen sevinirim:
    Uyku takibi, fazla oturdun uyarısı gibi Gear S2 nin içinde olan programlar bunda yok sanırım, bunun için haricen program indirmek mi lazım?
    2.5 günü buluyor pil kullanımı beklediğimden iyi çıktı. Faal kullanan arkadaşlar faydalı program isimleri paylaşabilir mi?
    Ara yüzler çok fazla fakat iyiler hep paralı, kullanan arkadaşlar beğendiğiniz arayüzleri paylaşır mısınız?
  • ya yazık böyle 540$'lar filan ödemeyin şu saate, yırtdışına giden bir tanıdığınızı bekleyin, ben geçen hafta arkadaşıma 1299 riyale aldımki 346$ yapıyor.

• Herkese selam. Moto 360 mı Huawei i derken huawei alacağım galiba. Forumda 380 e alan arkadaş varken şu an 480 i buluyor fiyatlar. Kararsız kaldım. Amzondan çok fazla alışverişte yapmam. Fiyat tekrar düşermi ne zaman düşer bilemiyorum. Ne dersiniz
  • jkl01 J kullanıcısına yanıt
    Hocam uyku tabiki için sleep as android var, onunla yapabilirsiniz. Pixto cam var gayet güzel geniş zamanımda bir kaç programı yazacağım buraya. Watch face olarak stock lar bana yetiyor ama varsa sevdiğiniz yeni saatler paylaşabilirsiniz hem biz de bakarız.

Fiyat konusunda biraz şaşırdım, ben black friday ( 26 kasım da ) 400 dolardan 320 dolara düştüğünde almıştım. Ek bir vergi çıkmamıştı ( 60 küsur dolar gümrük vergisi dışında )
  • Dtümit D kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar o bölgenin özel günlerinde düşüyor hocam. Bu sitenin amazon rehberi var. Oradan takip ederseniz indirim günleri ne zaman olacak onu bilirsiniz.
  • Şu An pebble kullanıyorum. Görünüm dışında çok memnunum aslında. Her tür bildirimi alıyorum. Sms takvim not mail. Huawei yi iphone da kullandığım ama sms leri, whatsapp bildirimlerini alamayacak mıyım

• Dtümit D kullanıcısına yanıt
    Bildirimler geliyor ancak bazılarını direk saatten okuyamıyorsunuz. Androidde direk saatten okuyup işlem yapabiliyorken bu iosta kısıtlı. iosta da bildirimler normal geliyor
  • Alan arkadaşlar amazon linki verebilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.