Şimdi Ara

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
25
Favori
57.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden.com da 1200 tl ye sıfır huawei saat var.almak isteyenlere duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandıkça saat daha çok hoşuma gitmeye başladı.

eğer saatten bluetooth kulaklık kullanıyorsanız güzel bir özellik farkettim. direk saatten müzik çalmak mümkün.1.4 sürümü ile bu özellik daha çok işimize yarayacağı kesin. nasıl derseniz:

play müziki açın.sol üst taraftaki 3 çizgiye tıklayın.ayarlara tıklayın. android wear yazısının altında android weara indir seçeneğini göreceksiniz.orayı aktif edip wear indirmeleri yönete tıklayın. bir süre senkronize edecek.senkroize bittikten sonra 2 gb a yakın telefonda kullanabileceğiniz alanı telefonunuzdaki seçtiğiniz müzikleri aktarabilirsiniz.

bir önceki postumda yazdıklarımdan ayrı bir kaç güzel program daha buldum.

swapp true dark wear: saatin ayarlar menüsü 7 ayrı karanlık ayarına izin verirken bu program sayesinde ekranı çok daha karanlık yapabiliyorsunuz. mesela karanlık yerlerde en düşük bile çok parlak gözükürken bu uygulama ile ekranı dahada fazla karartabilirsiniz.

fas message wear for whatsapp : bir önceki postumda bildirim gelmeden whatsapp mesajı atamadığımn şikayet etmiştim.araştırırken mesaj atılabilen böyle bir uygulama farkettim.ama mesaj atabilmek için tüm bildirimlerinizi bu uygulamaya teslim etmeniz gerekiyor. çok güvenemedim deneme yaptıktan sonra sildim.

• Bende Android wear sürüm 1.3. Siz de de öyle mi arkadaşlar. Bir yerlerde 1.4 okudum sanırım

• Dtümit D kullanıcısına yanıt
    Evet henuz 1.4 surumu herkes yayinlanmadi.bir kac gelistirmecide bu surum var.merakla bekliyoruz

• Play müzik ile yaptığın yüklemeden sonra deneme şansı oldu mu? Yani yanında telefon olmadan bluetooth kulaklık ile müzik dinleyebildin mi?
    Senin mesajı okuduktan sonra kulaklığın siparişini verdim çünkü :) Bakalım yeni güncellemeden sonrası için beklenti oluştu, umarım karşılayabilirler.
    Bugün saati göğüs hizasından karo zemine düşürdüm, eyvah dedim bir süre bakamadım :) neyse ki en ufak bir çizik dahi oluşmadı, gerçekten
    alkışı hak edecek bir ürün
  • jkl01 J kullanıcısına yanıt
    bluetooth kulaklığım olmadı için deneyemedim maalesef.ama üstüne koskoca android weara indir çevrimdışı çalma için diye yazı yazmışlar.problem olacağını sanmıyorum

hangi kulaklıktan aldınız.benimde aklımda bluetooth kulaklık almak var ama modele karar veremedim
  • Bugün elime geçer diye ümit ediyorum, denedikten sonra yorum yapabilirim. LG HBS 730, bu ürünlerden çok var, aldığım yer orjinal olduğunu 2 yıl firma garantisi olduğunu söyledi.
    Ben yine de tam emin değilim, ürünü teslim aldıktan sonra beğenmezsem iade ederim. 87 liraya aldım, muadil ürünlerde en ucuz 50 liraya gördüm arada çok fark olmayınca LG olanı aldım.
    Aslında zaman sorunu yoksa bu ürünler çinden 10-15 dolar arası getirtilebilir.
  • Maalesef dostum, telefon olmadan google play den yükleme yapıp müzik dinleme olayı yok veya ben beceremedim. Kulaklık ise fena değil %100 verimli olduğunu söyleyemem ama. Ofiste çok kullanışlı
    ses çıkışı da fena değil ama saat ile müzik dinleyebilsek de koşarken sıkıntı olacak gibi duruyor. Umarım güncelleme ile saate müzik yüklemesi yapılabilir.
    muzikleri saatle senkronize mi edemediniz? senkronize ettikten sonra saatteki google play music uygulamasından play on weara tıklarsanız çalabiliyor olmanız lazım. şöyle bir link buldum googleda

support.google.com
    Listen to music on your watch - Wear OS by Google Help
    https://support.google.com/androidwear/answer/6102658?hl=en

birde resimli anlatım var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 25 Ocak 2016; 9:07:20 >

• Arkadaşlar müthiş bir gelişme yaşandı. AMazon vergiyi kartıma iade etti

181 tl iade oldu. Bu sayede saat 920 ye gelmiş oldu
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    çok iyiymiş ne kadar süre sonra iade gelmiş oldu? benim kart 4 taksite bölmüştü işlemi son taksite kadar iade gelir inş.
  • 60 gün sonra iade yapiliyor yaziyor sitesinde. benim 55 te yapmislar darisi başınıza arkadaslar. Verginin alınmadığını kutunun acilmamasindan anlamistim. Kutuyu acarlar normalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman984 -- 25 Ocak 2016; 17:15:55 >
  • beyler hepinizin saatini allah icinize sindirsin size bir kac sorum olacakti

1/ana ekrana koydugunuz saat yuzu gercekci duruyomu videolarda biraz degisik duruyor(huaweinin kendi yuzleri)
    2/saati bircok uye kullaniyor sarjinda degisiklik oldumu artma veya azalma gibi hala 1.5 gun mu
    3/kullanilan malzemeler kaliteli ama gunluk kullanimda ufak sebeplerden dolayi saat ciziliyo mu ?
    4/saatte takilma donma gibi seyler yasayan oldu mu ?
  • beyler kusura bakmayin eklemyi unutmusum su gecirme olayi dort dortluk calisiyomu havuzda dusta problem yasatirmi
  • berkintulek B kullanıcısına yanıt
    1. Saat gerçekçi duruyor
    2. Sarjda sikinti yok akilli tel gibi gidiyor. Kullanim arttıkça haliyle süre düşebilir biraz daha veya kullanim azaldikca artabilir
    3. Çizilme yasamadim genellikle dikkat ediyorum
    4. Donma kasma vs olayi pek yasamadim

5.su geçirmezligi var. Yağmurda rahat kullanabilir elleri yikayabilir hatta dusa girebilirsiniz. Ancak havuz a giremezsiniz. Bende surekli havuza giden birisi olarak; saat çelik saat olduğundan rahatsiz edecektir + su gecirebilir. Ben şahsen dusta dahi takmiyorum :)) tr den almis olsak ver garantiye degistirsinler de simdi birsey olursa amerikaya yolla ordan servise gitsin vs vs uzun iş.

• Merhabalar, sanırım bendeki müzikler saatle senkronize olamıyor. Müziği seçtikten sonra herhangi bir işlem olmuyor. Saatte seçtikten sonra onayla tikini işaretleyince de bir işlem olmuyor. Ama saatten google müziği açıp telefondaki parçaları atlatma durdurma gibi işlemleri kontrol ediyor. Resimli anlatım linkinde yükleme olduğu wear sync ibaresi ile belli, bende bu yazı da çıkmıyor. Seçili işareti var ancak herhangi bir değişiklik yok.
    Anlayamadım. Senkron edip telefonsuz dinleme yapabilen olursa lütfen yardımcı olsun.
     HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ

konuyla ilgili internette araştırmalar yaptım.videolara falan baktım.bende sizin gibi saate müzik yüklemeye çalıştım.şarkıları seçtiğimde yükleme takılı kalıyor ilerlemiyor. gördüğüm kadarıyla google musicin resmi çalıştığı ülkelerde bu işlemde sıkıntı yok. zamanım olduğunda daha ayrıntılı araştırma yapacağım konuyla ilgili.bende bluetooth kulaklık siparişi verdim. gelene kadar bu işi çözmem lazım
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ben kanadada yasiyorum burdan alicam havuz deneyimi yaparim bozulursa yazarim :D

• berkintulek B kullanıcısına yanıt
    super o zaman sonucu bekliyoruz

• Arkadaşlar merhaba,

Sizden rica etsem saat üzerinde Ayarlar - Bluetooth devices - scanning for nearby devices kısmını kontrol edebilir misiniz? Burada benim saat sürekli tarama yapıyor, sizde de bu şekilde mi?
    Mesela bluetoot kulaklık eşleştikten sonra sürekli bağlı görünüyor fakat benim telefon bağlı olduğu halde görünmüyor. Saat - telefon bağlantısında bir problem yok ancak sürekli tarama
    yapmasına anlam veremedim, sizin saatte de böyle mi merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.