Şimdi Ara

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
25
Favori
57.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar, baktım şimdi bende de arama yapıyor sanırım tıklayınca arama yapıyor çıkınca arama duruyordur çünkü buna şarj dayanmaz
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir:)

Eyvallah dostum teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jkl01 J kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum zaten uzun süre sonra arama duruyor ( 3 dk sonra ) Yeni güncellemeyi iple çekiyorum
  • Beyler saat elime ulasti ama saatde watchmaker adli uygulamayi goremiyorum sildim yendien yukledim ama bir degisiklik olmadi uygulamayi kullanan arkadaslar varsa yardimci olabilirler mi? Birde saatin ustundeki bulut isareti gobi bir sey var kapatamamdim gitti.

• berkintulek B kullanıcısına yanıt
    bulut işareti bende telefonla arasında bağlantı kurmadığın zaman görülüyor. telefonla bağlantıda problemin olabilir. watchmaker programını play storedan yüklemen gerekebilir. sonrasında saate kurulur

• Saat için güzel bir şarj cihazı mutlaka bakin

• buradaki linke göre ilerleyen haftalarda yeni update kullanıma sunulacakmış heyecanla bekliyoruz.yeni versiyonla gelecek yeni özelliklerdende bahsetmişler linkte

Kaynak

Türkçesi:
    http://www.teknoblog.com/android-wear-guncelleme-telefon-gorusme-mesaj-yazdirma-117508/

• krizantem27 K kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak anlamadım bu mereti, stand mı yapmışlar ? orj. kendi standları çok daha güzel ama satılıyor mu bilmiyorum
  • ooo şimdiden fonda deli yürek müziği çalmaya başladı... haydarinnnaaa rinna rinna rinanaay
  • Arkadaslar moto 360 1ci ile bu saat arasinda kaldim moto eski bir saat ama sekli icabi benim hosuma gitti. Bu cuhazi 600 700 tl arasi temin edebioirmiyim 2ci el olarak yada satan arkadas varsa bana ulasabilir. Moto360 gen2 amazinda 400 dolardan basligor gereksiz bir fiyat huawei mantikli geliyor ama kararsizim

• bsrsn B kullanıcısına yanıt
    amoled ekran ve yeni sürümle gelcek hoperlör desteği ile moto 2nd gene e göre huawei watch 2 0 önde başlıyor bence.
  • Arkadaslar saatim için şarj aleti ariyorum düzgün bir saticidan link verebilir misiniz ?

• Moto 360 konusu bayağı hareketli. Yeni güncellemeyi alanlar bekleyenler derken. Bize ufukta bile yok galiba

• kullananlara öncelikle hayırlı olsun bişey sormak istiyorum türkçe dil desteği varmı ? kimi yerde var kimi yerde yok yazılmış
  • Eyvallah dedigini yaptim cozuldu sorun ama beyler saatin kendi yuzlerini kullaninca 2 gunu cikartiyor ama watchmaker uygulamasindan saat yuzu actigimda su gibi gidiyor sarj bu problem sadece bende mi var yoksa bir cozumu var mi? Ben saati degisik yuzler yapmak icin almistim ama kullanamiyorum.

•  HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ

ebaydan 9.89 dolar ücretsiz kargo ile bu şarj aletinden aldım arkadaslar.26 gunde geldi takipsiz posta ile yolluyor . ama gayet guzel . çok memnun kaldım ..çunku kendi orjinal kablosunda micro usb ye sabitlemişler ve o uzunca kabloyuda taşımak çok luzumsuzcaydı..bu sayede pratikleşti iş iyice :)

tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 13 Şubat 2016; 15:16:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

amoled ekran ve yeni sürümle gelcek hoperlör desteği ile moto 2nd gene e göre huawei watch 2 0 önde başlıyor bence.

+çizilmez safir cam ile 3-0
  • berkintulek B kullanıcısına yanıt
    amloled olmasından kaynaklı açık renkli arayüzlerde genelde hızlı şarj bitme durumu oluyor,kendi arayüzleri arasında bile bu var.açık renkli olanlar şarjı hızlıca bitiriyor.watchmaker denemedim henüz ama muhtemelen ondada aynı durum vardır
  • Watchmakeri kullanmadiysan hemen tavsiye ediyorum googleda da 100 bin kisilik grubu var dunyadaki butun unlu saatlerin yuzlerini yapip paylasiyolar ama haci iste sarji cok goturuyor renkle alakali degil sadece herhalde

• cemturk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.