Şimdi Ara

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
25
Favori
57.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhabalar,

Senin yüklediğin watchmaker paralı olanı mı? 10tl gibi bir fiyatı var, bunu yükledikten sonra saat yüzleri tamamen bedava mı yoksa her saat yüzü için ödeme istiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojioku
    Huawei Watch Marshmallow güncellemesi bir süre gecikecek
    http://www.teknolojioku.com/haber/huawei-watch-android-60-guncelleme-tarihi-belli-oldu-33984.html

güncelleme için daha beklenecekmiş

• Dtümit D kullanıcısına yanıt
    Hocam sabır biraz huawei yanlış birsey yapmamaya çalışıyor. Ama güncelleme gelince moto 360 a 1 fark daha atacagiz.

• ottoman984 kullanıcısına yanıt
    daha bugsız gelecekse 2 ay bile beklemeye razıyım ben
  • Hoporlor aktif olcak ya. 3 ayda beklerim. Valla utaniyom ya millet fiyati soruyo 350 dolar+ vergi vs diyoz . Konusabiliyosun demi telefonla diyo ( fiyati duyunca dogal olarak apple watch ile kiyasliyo) iste o an kafamdan kaynar sular akiyo. Iste gelcwk destek kem küm varda aktif degil falan :p gelsinde kurtulalim

• jkl01 J kullanıcısına yanıt
    aynen hocam paralisini aldiktan sonra indirebiliyosun butun kaliteli markalarin yuzleri mevcut zaten paralisini almadan saate atamiyorsun.
  • berkintulek B kullanıcısına yanıt
    paralı aldıktan sonra tekrar arayüzlere para vermek gerekiyormu yoksa para vermeye gerek kalmadan indirdiğin herhangi bir arayüzü direk atabiliyormusun? ona göre enpara kampanyası bitmeden watchmakeri premium alayım.free yi indirdim 4 tane arayüz dışında bir şey yok çünkü
  • Arkadaşlar merhaba bir tanıdığım Çin'e gidecek. Acaba huawei için Türkyie-Çin arası bariz fiyat farkı var mıdır?

Akıllı saat bakımından başka hangi saatleri önerebilirsiniz?
  • An itibariyle dubaideki tenis turnuvasında hakemlik yapacak arkadaşıma siparişi geçtim, yanında bir tane gear s ve iwatch da söledim, bakalım fiyatlar nasıl olacak?
  • geçen ay vermiş olduğum huawei watch bugün geldi aranızdayım önerilerinizi bekliyorum
  • btemel B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hoşgeldiniz :) yeni saat arayüzleri deneyebilirsiniz. Bununla beraber sayfada belirtilen uygulamalari yukleyebilirsiniz. Bizde yeni guncelleme bekliyoruz artik konusabilecegiz inşallah

farklı saat arayüzü ve uygulama nasıl yüklerim bilmiyorum ios iphone kullanıyorum
    Ios la ilgili malesef bilgim yok ancak önceki sayfalarda ios kullanan arkadasimizin yazilari var. Kısıtlı kullanim var su anda ancak guncellemeyle biraz daha rahatlayacagini düşünüyorum. Ios tan kaynakli sebepler var çünkü androidle pek iç içe olmayi sevmiyor apple. Tam uyum yaparsa bu sefer kimse apple watch almayacak. Mesela bir arkadasimiz dayanamadi apple watch aldi. Dayatma bir yapisi var ancak gevşetir mi yoksa izin vermez mi hep beraber göreceğiz.

vermiş olduğunuz bilgi için teşekkürler
  • selamlar bu resimdeki ekranları nasıl yükleye biliriz

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

An itibariyle dubaideki tenis turnuvasında hakemlik yapacak arkadaşıma siparişi geçtim, yanında bir tane gear s ve iwatch da söledim, bakalım fiyatlar nasıl olacak?

İnanılmaz bir durum ama dubai'de bu telefonu bulamadık iyi mi? Neyse artık amazondan başka yolu kalmadı.
  • haci preminium alincada ani yuzleri gosteriyo herhangi bir saate tikla en altta get more free watcha tikla senin google watch kulubu gibi bir yere atiyor orda milyonlarca yuz var bedeva hepsi indir indire bildigin kadar sonra
    kardesim en son yazdigim seyleri uygularsan hepsini indirebilirsin
  • berkintulek B kullanıcısına yanıt
    siz dedikten sonra premium olanını aldım. binlerce güzel arayüz var google plus grubunda. indirip arayüzü değiştiriyorum arada. bu uygulama saatimi daha çok sevmemi sağladı ama dediğiniz gibi bekledikten sonra koyulaşmayan bazı arayüzler var.sürekli ekranı açık bıraktığından şarjı çok hızlı tüketiyor. dim arayüzlü saaatler indireceğim ben olabildiğince. saatle telefonu hergün şarj etmeye alıştık artık zaten
  • Ben ios kullanıyorum ondanmı göremiyorum acaba o dediğiniz yeri

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.