Şimdi Ara

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
25
Favori
57.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yükleyen arkadaşlar; hoparlör aktif mi ?
  • Eski sürüme geçmek isteyeceğinizi sanmıyorum ama geçmek isterseniz. Eski sürümün dosyalarını bulup onları flaşlamanız gerekir.

@dtümit

driver sorunundan dolayı görmüyor olabilir. Buradan güncel driverı indirip kurmayı deneyin.

http://developer.android.com/sdk/win-usb.html#

@ottoman984

hoparlör aktif kullanıyorum.
  • Teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btemel B kullanıcısına yanıt
    Ben de iphone kullanıyorum. Biz de hoparlör kullanımı yoktur heralde

• Yok hocam ben saat arayüzü yüklesem yeter

• Iphonelar gibi komple update gelse su android cihazlarada ne guzel olur. Telefondada saatte de ulkr ulke parca parca dagitim yapiyorlar. Hala guncellemeye geldigimde saatten saat guncel diyor

• android kullananlar için mükemmel bir aksesuar ama benim gibi iphone kullananlar için sadece saat satma derecesine geldim artık
  • Bizimki abd alımı olduğundan sanırım hepimize eşit gelecek, xda daki yükleyicilerde manuel yoldan yapmışlar güncellemeyi az daha sabır :)) videoları izledim hoparlör sesi bayağı yüksek gibi ve klavye de gelmiş sanırım. Herkes memnun bence wear da çağ atladı huawei.
  • Bende manuel yükledim bekleyemedim ve hoparlör şahane olmuş sesi evet yüksek

• GLMD G kullanıcısına yanıt
    bir kaç gün kullandıktan sonra şarj durumu ile alakalı bilgi verebilirmisin? xda da şarjın daha çabuk tükendiği ile ilgili bazı mesajlar okudumda
  • Daha sabah yükledim o yüzden bu konu hakkında bişey diyemem ama bir iki gün sonra söyleyebilirim

• Driver indirdim. Setup şeklinde olmadığı için kuramadım. Aygıt yöneticisinden soru işaretli huawei watch ı buluyorum. Sürücüyü güncelleştir deyip driveri gösteriyorum ama bulamıyor maalesef. Fikri olan varsa sevinirim

• Açıklamadaki şekilde yapacaksınız ben yükledim

• Bu saat Türkiye'de resmi satılmayacakmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, sanırım sonunda otomatik güncelleme geldi, kuran oldu mu? Ben indirmeye başladım çok yavaş ilerliyor bakalım. Bu arada resimde göreceğiniz üzere saatin çerçevesinde ufak tefek çizikler var,
    Çerçevenin bu kısmını keşke parlak yerine mat yapsalarmış. Sizin saatler ne durumda?
    Bu mesaja eklenen görseller:

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jkl01 -- 10 Mart 2016; 13:03:40 >

• jkl01 J kullanıcısına yanıt
    bende hala up to date yazıyor güncelleme seçince amerika amazondanmı almıştınız sizde?
  • Evet fakat Amerika'nın da eyaletlerine göre farklı zamanlarda gelmiş güncelleme. Ben New York'tan aldırmıştım. Bu arada sizin saatin çerçevesi ne durumda?
  • Bu arada şu yöntemi deneyebilirsiniz, saate factory reset yapın ardından android wear uygulamasını da kaldırın telefondan ardından tekrar yükleyin. Programların tekrar senkron olması biraz
    zaman alıyor fakat bu yöntem ile güncelleme alan olmuş. Zamanınız varsa denenebilir, kaybedeceğiniz birşey olmaz.

Sonunda tamamlandı.

Bu arada ilk izlenimim şudur ki saat fark edilir şekilde hızlandı, özellikle wearmedia ile müzik atmak çok çok daha hızlı (daha önce 8-10 müzik atmak neredeyse
    yarım saati geçmişti şuan birkaç dakikada müzikleri attı ) ve watcmaker ile saat arayüzleri değişiklikleri de önceye nazaran çok hızlı değişiyor.

Saatin hoparlöründen çıkan ses bence yeterliden daha iyi, beğendim.

Saatin dilini değiştir seçeneğini bulamadım o yüzden türkçe var mı bilemedim, dili değişmek için factory reset yapmayı şu ara düşünmüyorum

Bu arada kısa sürede farkedebildiğim bir diğer iyileşme ise bluetooth daha stabil çalışıyor, daha önce saat ile telefon bağlantısında ara ara kopma
    yaşıyordum şuan seri bir şekilde saati buluyor ve kopma henüz yaşamadım.

Biran önce yükleyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jkl01 -- 10 Mart 2016; 14:53:17 >

• xda da bir çok kişi o şekilde update alabilmiş ama deneyemeye üşendim biraz nasılsa daha türkiyede update alabilen kimse yok diye akşam denerim belki
    baktım çerçeveye çok belirgin çizikler göremedim ben. çizilirde içinden başka renk çıkar diye siyah almaktan çekinmiştim. siyah dediğiniz gibi mat aslında.

edit: bir umut saati factory reset yaptım ama güncelleme olmadı beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 10 Mart 2016; 22:22:58 >
  • jkl01 J kullanıcısına yanıt
    Bende yükledim çok şükür ancak şu telefondan yanıtlama olayı biraz karmaşık. Şu anda millete hadi arayın hadi arayın yapmak istemiyorum eşim bir kaç kez aradı saatten açtım ancak telefona veriyor konuşmayı. bi sefer oldu ancak birşeyleri mi yanlış yapıyorum ?

Düzeltme: Buldum bluetooth bölümünde seçenek aktif edilmeliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman984 -- 11 Mart 2016; 16:21:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.