Şimdi Ara

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
25
Favori
57.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben baya önce yükledim 7-8 gün olmuştur güncellemeden sonra hızda bir fark var hafif artmış şarj aynı diyebilirim türkçe wearda olmadığı için kullanmak mümkün değil şuanlık belki android n'den sonra çıkacak wear güncellemesinde Türkçe ilave edilir.

Tereddütte kalan arkadaşlar güncelleme yapılmalı bence
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Ben o tarz bir sorun yaşamadım, saatten arama ve cevaplama çok stabil ve anlaşılır. Araç kullanırken özellikle ideal.
  • arkadaşlar gümrükten geçerken ekstra ücret çıkıyor mu amazon siparişlerinde? sorun oluyor mu?
  • Amazon kesiyor gümrük ücretini sorunsuz geliyor. Şayet gümrük almazsa sana iade yapıyor ( Bana iade etti, sorgusuz sualsiz güvenebilirsiniz )
  • jkl01 J kullanıcısına yanıt
    Benim telefon loli de, saatten seçeneği aktif etmek gerekiyor. Her tel de farklı olabilir ancak basit
  • Bu saatte telefon olmadan neler yapabiliriz acaba arkadaşlar?

Bir de mesaj ve not okuyabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonjuan B kullanıcısına yanıt
    Saati ilk aldığında kurulum ve programların senkronizasyonu için şart. Sonrasında seçtiğin bütün iletiler saatte görülüp cevaplanabilir, bunun için telefon şart
    ancak wireless ile de telefon yanında olmadan bazı iletileri alırsın fakat şarjını çabuk tüketir. Saat ile görüşme yeni güncelleme ile geldi, hoparlör gayet iyi.
    Saate müzik yükleyip, telefon yanında olmadan bluetooth kulaklık ile spor, yürüyüş yaparken dinleyebilirsin.
  • sonunda update geldi saatime.heyecanla bekliyorum inmesini
  • hayırlı olsun, heyecana değer bir güncelleme oldu gerçekten
  • amazondan u.s warrantly huawei watch almıstım. bugun güncellemeyi gördüm ve güncelledim

lakin kesin ve kesinlikle ses gelmiyor her şeyi yaptım bluetoth kısmı sound : on ses ayarı en yuksekte, sinirden 3 kere kurup kaldırdım android wear ı + saate factory reset attım...yok abi arıyorum öylece bakıyor saat sessiz sedasız..telefon danda ses cıkmıyor yani telefon ses aktarma aygıtı olarak saati tanıyor sesli çağrı aktarılıyor ..ama gel gelelim benim huawei watch ses çıkarmamakta.. napcam ne edicem bilmiyorum.google play müzik dinlenebiliyor yani hoparlor aktif eminim.. ama telefon gorusmesinde ses çıkmıyor.. telefonum android 6 değil android 5 kullanıyorum ondanmı acaba?

lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 13 Mart 2016; 2:23:23 >
  • cemturk kullanıcısına yanıt
    Ben guncelleme geldikten sonra direk telefonl konustum.aramayi once telefondan baslatmistim.sonra arama secenekleri arasinda gozuken bi bluetooth isareti var. Onu secince telefon gorusmesi direk olarak huawei watcha gecti.saatten denemedim hic arama baslatmayi. Hoperlor sesinizde kisik olabilir kontrol ettinizmi?

• cemturk kullanıcısına yanıt
    Bende loli kullanıyorum, teli ve saati yeniden başlat, telden wear uygulamasına gel aktif et ( bildirimleri aç ). Mutlaka olacaktır sıkma canını beni de biraz uğraştırdı
  • sağolun beyler boş bir vaktimde uğraşacağım..iş dolayısıyla pek kurcalayamadım daha doğrusu pes ettim :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: jkl01

Saati ilk aldığında kurulum ve programların senkronizasyonu için şart. Sonrasında seçtiğin bütün iletiler saatte görülüp cevaplanabilir, bunun için telefon şart
    ancak wireless ile de telefon yanında olmadan bazı iletileri alırsın fakat şarjını çabuk tüketir. Saat ile görüşme yeni güncelleme ile geldi, hoparlör gayet iyi.
    Saate müzik yükleyip, telefon yanında olmadan bluetooth kulaklık ile spor, yürüyüş yaparken dinleyebilirsin.

Teşekkür ederim cevabınz için. Peki txt, pdf gibi dosyaları bağımsız açma imkanı var mı ya da sms şeklinde 10 paragraflık hatırlatıcı uzun bir yazıyı telefon olmadan açıp okuyabilir miyim?
  • Merhaba, whatsapp yazışmasını takip edebiliyorsun kaç satırsa artık mevcut yazışmam 50 satırdan fazladır okuyabiliyorum. Pdf yükledim saate fakat uyumlu program yok şuan, açamadım ama zaten saatten okumak pek pratik olmaz sanırım. Mesaj yeterli benim için. Android kullanıyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum, pişman olmazsın.

• Arkadaşlar merhaba,

İphone kullanıcısıyım ve işin açıkçası akıllı saatleri araştırmaya yeni başladım. Bu yüzden yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim. Bu akıllı saat ios desteği sunuyor mu ? Yada iphone ile entegre olunca bazı özellikleri iptal oluyor mu ?
  • wituy W kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Bu konu hakkında bildiklerim sınırlı olsa da yardımcı olmaya çalışacağım.

Smart watch ları 3 e ayırabiliriz. Android wear destekli ( huawei moto 360, vb ) , tizen ( samsung gear serileri ) ve apple watch lar diye.

ios malesef izin konusunda android ve tizen e kısıtlı imkan tanıyor. Bu da apple kullananları daha çok apple ürünü "almak zorunda" bırakıyor. Çünkü bu forumda huawei yi beğenerek alıp, ios ile kısıtlı imkanlara dayanamayıp satan arkadaşımız oldu ( imkanın olduğunda konuyu en baştan okumanı tavsiye ederim ) . Bazı arkadaşlarımız da kullanmaya devam ediyor kısıtlı özelliklerine rağmen. Bu konuda yanlış anlaşılmak istemem, ios ticaret gereği bu kısıtlamayı koyabilir veya kaldırabilir bu hakkı vardır belki de tartışılır bir konu ancak tamamen serbest olsa apple watch piyasada çok kan kaybedecek, macera başlamadan bitecek, bu yüzden ben kısıtlamanın azalacağını düşünmüyorum.

Saatin can alıcı özelliklerinden mahrum kalıyorsun, bu konuda ios kullanıcılarının mesajlarında ayrıntıyı görebilir, merak ettiğin konu olursa arkadaşları etiketleyip sorularını sorabilirsin. Onlarda sorularını görür, kısa sürede yanıt verebilirler.

• ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Açıklayıcı bilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi konuyu baştan sona okuyacağım müsait olduğum sürede.
  • wituy W kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, hangi ürünü alırsanız alın aldığınızda " oh iyiki almışım " demeniz gerekiyor. Bu saat amerika dan ilk geldiğindeki heyecanı halen sürdürüyorum, sizin de öyle olmanızı temenni ediyorum. İyi forumlar.
  • Önce S2 almaya niyetlendim hatta samsung S7 ile S2 kampanyası yapsa atlardım hemen. Sonra moto360 konusunu gördüm, orada huawei çok geçti ve bu konuya geldim. Moto 360 ve Huawei den sonra S2 çocuk saati gibi gelmeye başladı. Yanlız en büyük sıkıntım bu moto ve huawei yakından görememek. Özellikle 46mm llik moto ile 42 lik huawei nasıl durdugunu aradaki farkı merak ediyorum. Sonrada renk olayı. Siyah kadran çok güüzel ama sanki göstermiyor kendini özellikle klasik takım elbisede gümüş renk daha iyi gider gibi duruyor.. Nerde görebilirim ben bunları varmı bildiğiniz yer.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.