Şimdi Ara

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
25
Favori
57.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    moto360 taki kesik alan bana anlamsız geliyor, hani unuturum falan dedim ama huawei den sonra o da basit geldi. S2 ile yanyana koydum teknosada, gerçekten s2 komik. Hatta bende gear s te var. Gear s bile s2 den daha iyi hem özellik hem görünüş vs. Huawei yi görüp inceleyebileceğiniz platform, Türkiyedeyseniz malesef yok.. İsterseniz youtubeden s2 ve huawei karşılaştırmaları çok var bakın zaten anlayacaksınız. Bir de büyük olan her zaman iyidir diye düşünmeyin, bence olması gereken bu, gerçek saat ebatları.. s2 de 42 mm huawei de aynı gözükse de alakaları yok. S2 monitör size 1,2 inc, huawei monitör size 1,4 inc. Yani s2 kaba. Yanyana koyunca fark belli oluyor ve safir ekran + hoparlör konusuna girmiyorum bile. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama sporcu olmama rağmen ve spor kıyafet takılmama rağmen insanın takım elbise giyesi geliyor Bunu yapamıyorum ancak kot + klasik tarzına da mğkemmel gidiyor.. Tepkiler efsane her gören almak istiyor ama tabi herkes smartwatch un ne olduğunu bilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

moto360 taki kesik alan bana anlamsız geliyor, hani unuturum falan dedim ama huawei den sonra o da basit geldi. S2 ile yanyana koydum teknosada, gerçekten s2 komik. Hatta bende gear s te var. Gear s bile s2 den daha iyi hem özellik hem görünüş vs. Huawei yi görüp inceleyebileceğiniz platform, Türkiyedeyseniz malesef yok.. İsterseniz youtubeden s2 ve huawei karşılaştırmaları çok var bakın zaten anlayacaksınız. Bir de büyük olan her zaman iyidir diye düşünmeyin, bence olması gereken bu, gerçek saat ebatları.. s2 de 42 mm huawei de aynı gözükse de alakaları yok. S2 monitör size 1,2 inc, huawei monitör size 1,4 inc. Yani s2 kaba. Yanyana koyunca fark belli oluyor ve safir ekran + hoparlör konusuna girmiyorum bile. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama sporcu olmama rağmen ve spor kıyafet takılmama rağmen insanın takım elbise giyesi geliyor Bunu yapamıyorum ancak kot + klasik tarzına da mğkemmel gidiyor.. Tepkiler efsane her gören almak istiyor ama tabi herkes smartwatch un ne olduğunu bilemiyor.

Peki almak istesem direk amazon üzerinden almam gerekecek anladığım kadarıyla, gümrüğe takılma durumuda olmuyor sanırım vergisini amazon kesiyor. Peki hediye paketi şeklinde sanki herhangi bir arkadaşımdan geliyormuş gibi gösterme durumu olmuyormu ki acaba.

Ayrıca kadran rengi ve kordon konusunda ne önerirsiniz. Siz hangisini aldınız. Ben takım elbisyle kullanacam daha çok hafta sonlarıda günlük kıyafetle.

• Merhaba, bende çelik olan var deri kayışlı, ancak yanına hasır olan metal kayışı da aldım 9 dolara. Kayış değişimleri çok kolay hangisini istesem onu takıyorum. Ara yüz desen yüzlerce. Hiç düşünme başka markalara gitme. Biraz büyük diye moto alabilirsin ama alttaki sensör boşluğu beni çok rahatsız ediyor. Huawei çok başarılı, ben almadan haftalarca araştırdım, o süreç çok yoruyor adamı, o yüzden düşünme al. S2 ile hemen hemen aynı fiyat, ama alınca aradaki kalite farkını göreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    hediye paketi olayı kalktı artık, istersen hediye gibi görünebilir ama amazon gerçek fiyatı belirtiyor..gümrük vergisini vereceksin gibi kabul etmen gerekli, benimkisi tamamen şanstı, kutuyu açmamışlar bile öylece geldi. Vergi iade oldu, ama hediye olayı malesef olmuyor.

Ben metal/metal i seçtim. Gayet memnunum ancak yorumda yazan arkadaş gibi deri kayışta sipariş verebilirsin. Bende bugünlerde deri kayış + cam koruyucu sipariş vermeyi düşünüyorum. Çelik kordon efsane duruyor ancak uzun vadede yoruyor. Kalitesi gibi kendisi de ağır bu yüzden alacağım kordon. diğer metali alacağım ( delikli metal ) ve siyah kayış. Umarım orj. bulabilirim. Dilersen deri kayışlı sipariş verip çelik kordon da ayrıca verirsin ancak çelik/çelik almanı tavsiye ederim. Takım elbise diyorsan olay budur.
  • Tamda araştırmamı yaptım foruma bakayım dedim düşündüklerimi yazmışsınız. Banada metal olan mantıklı geldi, ister siyah ve kahverengi deri kayışla kullan, ister metal kordonla kullan renk seçeneği siyaha göre daha fazla olacak. Siyahta siyah kordon ve en fazla siyah deri kayış ki o da çok yakışmaz bence.

Peki amazonda bakıyorum Stainless Steel/Black, Stainless Steel/ Stainless Steel ve Bule /Stainless Steel var. 3 seçenekte de cihazın gövdesi aynı mı? özellikle Blue olan da bir fark varmı.
    Bende senin gibi tereddütteydim ancak aynı hepsi. Videolarda falan baktım gene de değişiklik olur mu diye araştırdım ama gövdeler aynı, siyah hariç. Zaten altın kaplamalısı ve yeşili çıktı diyorlar ancak o kadar marjinal istediğini düşünmüyorum. Çelik herşeyde gidiyor dediğin gibi, kot takıl, takım takıl gidiyor. hep klass ancak işte günlük hayatta ergonomik olmadığını farkettim bu yüzden ek olarak kayış almak istiyorum ( şu delikli olan jayışa da takıldım sanırım o blue diye geçiyor ) ve deri kayış. Kayışlar evrensel olduğundan istersen spor kayış al gene oturuyor saate..

Yani çelik haline her türlü katlanırım gün içinde ama akşam tv izlerken, yorgun olduğumda bilhassa saati çıkarma ihtiyacı duyuyorum, bunu ek kayışla halledebilirsin. Metal kayışı saonradan sipariş versen orj. gibi gelir mi bilmiyorum bu yüzden metali tercih ettim.
  • Madem fark yok gövdede, aklıma şöyle birşey geldi. 313$ a deri kayışlı olandan alıp, daha sonra hasır metal ve metal olan 2 kordonun siparişi versem kordonlar 70$ altında kalacağından fazladan vergide vermemiş olurum ama mesele seninde dediğin gibi orj kordon gibi olup olmadığı. Eğer orj yada yakın değilse en mantıklı senin yaptığın gibi olacak. Amazonda yada başka yere baktınızmı orj kordon satmıyorlarmı.
    Açıkçası çok fırsatım olmuyor ancak biraz şüpheli durum. Neden derseniz, metal ile deri kayışlı arasındaki saat farkına bakın.. birde kayış fiyatlarına bakın. Bu durumda en ucuzu alıp diğerlerinin kayışları alsanız dahi daha ucuza geliyor. Ebaydaki kayışlar çok daha gerçekçiydi ama çok fırsatım olmadı, bu hafta içi kısmetse araştıracağım onları da. Bu arada amazon a girdiğinizde chat bölümğnden kayış hakkında sorular sorabilirsiniz, bayağı ilgililer keza ebayda o şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Açıkçası çok fırsatım olmuyor ancak biraz şüpheli durum. Neden derseniz, metal ile deri kayışlı arasındaki saat farkına bakın.. birde kayış fiyatlarına bakın. Bu durumda en ucuzu alıp diğerlerinin kayışları alsanız dahi daha ucuza geliyor. Ebaydaki kayışlar çok daha gerçekçiydi ama çok fırsatım olmadı, bu hafta içi kısmetse araştıracağım onları da. Bu arada amazon a girdiğinizde chat bölümğnden kayış hakkında sorular sorabilirsiniz, bayağı ilgililer keza ebayda o şekilde
    Evet saate odaklandığımdan kordonlara çok dikkat etmedim ama dediğiniz doğru.. Aslında deri yada diğer kordon türlerini TR den de bulabiliriz gibi. Özellikle deri olanları.

Şuan en mantıklı gelen çelik kasa ve çelik kordon olan.

Araştırmalarınızı buraya da yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 19 Mart 2016; 23:47:52 >

Tamamdır hafta içi halletmiş olacağım inş. Kordon alan diğer arkadaşlarda detaylı bilgi verirse paylaşımı arttırmış oluruz
  • Arkadaşlar bu saati almayı düşünüyorum. Siyah rengi güzel duruyor. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. konuyu inceledim. GG ve sahibinden tarzı sitelerde satışı mevcut. Siyah renk hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce gear s kullanmıştım. sim kart takılabilmesi güzel bir özellikti fakat huawei nin şekli daha bir saat vari duruyor. 1800 tl bandında bir satışı var. Hoperlorün aktif olması hoşuma gitti. Garantisi turkiyede geçerli mi?

Merhaba, ben senin dediğin gibi yaptım. Deri kordon + 9$ hasır görünümlü çelik kordon aldım. Orjinalden tek farkı kordonda Huawei amblemi olmaması. Bence hiç fazla para verme. Pazartesi her iki kordonlu halinin resimlerini paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jkl01 -- 20 Mart 2016; 12:20:30 >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Garantisi tr de geçerli değil ama amazondan çek kardeşim, yamyamlara para yedirme
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi saat az para değil. Sıkıntı çıktığında kimle muhatap olacağız? Bazı satıcılar 1 yıl Türkiye garantisi demiş.
    Satıcılar " garantisi benim abi " mantığıyla hareket ediyor. Çünkü arıza olursa onlar da amerikaya gönderecek. Aynı şekilde sen de amerikaya gönderebilirsin. Fakat satıcı uğraşsın dersen sen bilirsin arıza halinde.. Gene de mesuliyet almayayım şimdi arıza olursa haksız duruma da düşmek istemem.
    Neyse hocam ilginiz için teşekkürler. Aslında gg sitesinden 31 marta kadar 200 lira para puan kazanma şansım var. Bunu saatle değerlendirmek istedim ama yaşanılacak sorunlarda muhatap bulamama canımı sıkar. Gerçi saat ile ilgili pek sıkıntı yok gibi.(konunuzu inceledim) Bu saati inceleyince başka saate de bakamaz oldum. Siyah çok hoşuma gitti bir de altın ve deri kayışlı olan. 31 marta kadar vaktim var. Tekrar teşekkür ederim

Hayırlısı olsun, altın kasalı da çok güzel..Umarım gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz birşey alırsınız
    Teşekkür ederim. Siyah aldım Hocam. World karta 200 lira puan hakkım vardı. Türkiye'den aldım. İnşaallah problemsiz kullanmak nasip olur.

• jkl01 J kullanıcısına yanıt
    ebaydenmi aldınız? mümkünse link verebilirmisiniz.gerçi benimki zaten hasır görünümlü kordon ama diğer kordonlara bakarım
    Hayırlı olsun Bugüne kadar duymadım arıza olayı umarım sıkıntısız kullanırsın. Paylaşımlarını bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.