Şimdi Ara

Huawei Watch Ultimate [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kanunimurat Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
8
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saati aldım ama yazı karekter büyüklükleri ni nasıl ayarlayacağım bulamadım. Gözüme küçük geliyor zaten gözlerde bozuldu iyice. Büyümenin bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yosunkaya kullanıcısına yanıt

Artıları:

-çok şık,

-kasası çok sağlam,

-şarjı çok uzun gidiyor

-Spor ve egzersiz özellikleri çok ileri,

-Sağlık takip özellikleri çok iyi,

-kadran seçenekleri neredeyse sınırsız,

-android ve ios uyumlu,

-İvmeölçer sensörü var

-Jiroskop sensörü var

-Manyetometre sensörü var

-Optik kalp atış hızı sensörü var

-Barometre sensörü var

-Sıcaklık sensörü var

-Derinlik sensörü var

- Saat üzerinden arama ve konuşma özelliği var (Telefonla bluetooth bağlantısı varsa)

-Dahili NFC var

-Dahili GPS var

Eksileri:

-E-sim yok,

-doğrudan wifi bağlantısı yok,

-Mesajlaşma özellikleri telefonla bağlantılı olarak çalışıyor ve sadece kısa hazır cevaplar verilebiliyor,

-Uygulama sayısı sınırlı

• Kanunimurat K kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim üstadım fakat yazı karakterlerini nasıl büyütürüm onu bulamadım. Onun dışında eksileri bana göre zorunlu şeyler değil kesinlikle.

Cep telefonu istemiyorum kolumda saatliğini yapsın yeter. Telefonla dalamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 10 Temmuz 2024; 8:35:6 >
  • Sanırım forumda bu saati kullanan bir elin parmakları kadar.

• Hüseyinask H kullanıcısına yanıt

Ben denizde kullanıyorum açık denizde yüzmu şeklinde,dalma yapamıyorum denizden çıkınca suyu başalttırıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

• Bulgaristan’da Huawei Watch Ultimate modeli 1.350 Bulgar Levasına ( 24.900 TL ) , Huawei Watch 4 Pro Space Edition modeli ise 1.289 Bulgar Levasına ( 23.765 TL ) alınabiliyor.

Şeytan diyor ki “ Space Edition modelini al , geç “ ama doğru bir alışveriş olur mu hâlâ emin değilim ki…:)))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

Görsellik ve sağlamlık açısından bence ultimate, ancak diğer özelliklere de bakıp ona göre karar vermek lazım.

• Ben su sporları için aldım o yüzden suya oldukça dayanıklı lastik kayışı olan "GPS i etkilememesi açısından" pastan vs etkilenmeyen metali olan sert bir cisim istedim. Gt4 pro serisi hafif de olsa bombeli cam ile geliyor ve hiç haz etmiyorum. O camın en tepe noktası Murphy kanunlarına kurban gidiyor safir değil elmas olsun başına iş geliyor. Birde doğa şartlarında bana saat bileklik fatketmez derdim ama Watch Ultra biraz suya dalsam şak diye derinlik ölçer moduna geçiyor, ben çok beğenerek kullanıyorum.

• ULTİMATE siyah kullanıyorum bu seriye kadar tüm gt,classic ve gt pro ları kullandım hatta honor dahil gs ve normal serilerinede sahip oldum öncelikle istisnasıs sensörleri en hassas ve pili en uzun giden cihaz bu. watch 4 1 hafta dayanabildim, GT PRO serisinden sonra direkt cihaz bir haftada 1 yıllık gt pro kadar eskidi, kısaca pahalı saatler veya iyi serilerin kasa,ekran camı vb.çok iyi kullanıma dayanıyor. GT4 Pro benimde aklımda vardı mağazada yanyana getirdim biraz kurcaladım krcalarken dahi ciddi hızda batarya tükettiki dedim mağaza ürünü normaldir ama hollanda dahil tüm dünyada ultimate 200 hatta 300 birim pahalıyken bizim ülkemizde gt4 pro klasik bile ultimate den pahalı, aynı fiyat aralığında kesinlikle gt4 pro o fiyatın cihazı değil ha diyeceksiniz ultimate de değil.....başka markalarda 24 saat pilli aynı özellikte cihazlar ultimaetin bile 2 katı fiyatta ve ekranlarıda berbat.Eğer 4 pro nun batarya ultiatim gibi rahat 3 haftayı çıkarıyorsa düşünülebilir taqbii fiyatları gt 3 pro gibi 3 te 1ine inince.

• Samsung Ultimate için de bir beklentim vardı ne yalan söyleyeyim, Dubai den arkadaşa aldırırım falan diyordum ama Samsung feci birşeyler yapmış. Ne GPS ne kalp ritmi hepsi oldukça tutarsız. Watch 5 pro bile daha doğruluk oranı yüksek netice ler vermiş.

Bugün de derinlik ölçer olarak Apple ultimate 1.seri ile denedik dalışa dair herşey su sıcaklığı bile 1 e 1. Mutluyum Huawei ile.

• herkese merhaba . Aktif gt 2 kullanıcısıyken 4-5 senenin sonunda denizde yüzerken su geçirdi ve cihaza 6.500 tl saçma sapan tamir ücreti isteyerek gt 2 hayatına son verdim. elektronik market çalışanıyım ve bize özel indirim ile 9.900 TL ye huawei watch ultimate siyah renk alarak huawei macerasına devam ediyorum :)

huawei.com da ultimate ile ilgili 100 metreye kadar dalar diyip alt metinlerdeki yazılarda havuzlarda ve sığ sularda giyilebilir ibaresi mevcut ki çok güldüm. 100 metreye kadar ibaresine güvenerek kimse suya dalmasın. ben gt2 de sürekli denizde yüzen biri olarak kullandım ve 4-5 senenin sonunda su geçirdi. Ultimate de aynı bu şekilde olacak. bir gün %100 su geçirecek.

HUAWEI WATCH Ultimate – HUAWEI Türkiye buradaki 10. maddeyi okuyun komediyi görün. yani hem 100 metre diyorsun basıncın en maximum olduğu yerde dahi su geçirmez diyerek insanları yanıltıyorsun satın almasını sağlıyorsun üstüne küçük yazılarla kimsenin okumayacağı maddeler sıralayarak yüzebileceğin yerleri anlatmaya çalışıyorsun ki su geçirdiğinde sorumluluk almamak için. suyun geçirmeyeceği tek yer kumsalda bebekleri denize soktuğunuz kova kepçelerle oynadığınız yerlerde su geçirmediğini belirtmektedir.

Neyse ki 9.900 tl ye sadece sık bir saat almış olduk özellikleri bana çok boş geldi bilmem siz neler düşünüyorsunuz.

• yukselg Y kullanıcısına yanıt

Senin bu farazi yorumlarına mı inanalım 20-30 m ye dalan ve görüş belirten dalgıçların gözlemlerinemi inanalım.ben saatimi alırken bütün yorumları inceledim öyle aldım.

• alabeir A kullanıcısına yanıt

farazi yorumlar değil tescillenmiş herkesin yaşadığı ciddi sorunlar. su geçirmez 100 metreye dalar denilen saatte su geçirip bozuluyor olması farazi yorum mu ? al o zman izle bakalım farazi mi değil mi :)

bunu zaten alt metinlerde huawei kendisi açıklamış zaten 100 metre diye satıyoruz ama her an su geçirebilir . 100 metreye dalar ama 20-25 metrede bozulabilir diye alt metinlerde gizli saklı tüketici hakem heyetinde şirkete olumlu karar çıkacak şekilde birsürü madde sıralanmış.

ben bunu kötülemek için değil millet buna güvenerek suya falan girmesin diye söylüyorum. saati kullanan biri olarak çok şık malzeme kalitesi çok çok iyi ancak suya girmeyin girerseniz de bozulmayı göze alarak girin :)

avukatkayoutube
    3 ay önce alıp kullandığımız bu saat dalış bilgisayarı olarak sürekli sıkıntı çıkaracak mı ? Bugün olsa alır mıydık ? Will this watch, we bought 3 months ago cause troubles as a dive computer? Would we buy it today?
    https://www.youtube.com/watch?si=R8NoHio-J4FIABYq&v=8TScleG4FlE&feature=youtu.be

• Ben olumlu videolarını seyretmiştim iki adette olumsuz videolarıda varmış.

• yukselg Y kullanıcısına yanıt

Sahip olduğum Ultimate saat su geçirdikten sonra sizin şimdi yazdıklarınız gibi yazarım . Benimki su geçirmeden yazmam bunları. Ayrıca Huawei bu su geçiren saatleri değiştiriyor video da, çöp olmuyor yani ürünler. Bu da gayet başarılı. Ha garanti sonrası ne olur bilmem, o zaman bebeğin koluna takarım simitle yüzerken kullanır. Hey Allahım ya Evvelki Samsung saatlerimde neler yaşadığımı anlatsam roman olur.

En ufak tedirginlik bile yaşamıyorum su geçirecek diye. Sizin şanssızlık olmuş çünkü 4, 5 sene su geçirmeyen saat belkide sizin göremediğiniz ufak bir darbe almış, görülmeyecek bir çatlak oluşmuş ve basınçtan oradan su almıştır. Genelde de böyle oluyor zaten. Kayaya çakıla vuruyoruz saatlerin gövdelerini camlarını vs. Neyse 4 5 sene iyi dayanmış bence. Samsung watch sport diye bir saati almıştım tipini beğenip aynı gün havuzda bozmuşum. Su geçirmişti garantiye almadılar. Vs vs.

Ayrıca şu "herkesin yaşadığı ciddi sorunlar" yorumu size ait bir yorum. Ben mesela yaşamıyorum, herkes değilim demekki. Ben istisnamıyım? Böyle saçma yorum ve genelleme yapmayın lütfen, hem saçma hem manipulatif. Ben bayağı ciddi ciddi kendim test edip deneyimimi yazıyorum 30 satır yazı yazıyorum. Sizde öyle yapın. 40 metre derinliği yada en az 25m derinliği görün aa su geçirdi diyin bize olur mu?

O zaman farazi lafını söylemez buradaki arkadaşlar size.

Bende fikren farazi konuşuyorsunuz diyorum, aynı kişinin yaşadığı bu sorunu ben yaşamadım mesela. Yaşayınca da yazarım.

Akıl vermek gibi olmasın ama sizde öyle yapın lütfen.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 26 Temmuz 2024; 23:28:48 >

• Yazılımın 4.2 sürümü geldi

• Kanunimurat K kullanıcısına yanıt

4,2,0,103 yazılımı 25 haziranda geldi yine ayni yazılım ayni Mb te yeniden geldi değişen bir durum yok

• Memnuniyetsizlik yok demek ki konuya yazan da yok o yüzden. Ben sadece uydu aracılığıyla sms sadece Çin de baidu ile mi çalışıyor onu merak etoeum. Bilen var mı sormak isterim.

• yosunkaya kullanıcısına yanıt
    öyle bir özellikte mi varmış, süper olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet okuduğum ve lansman öncesinde verilen bilgilerde var. Ama sanırım sadece Çin e özel birşey gibi.

Huawei announced Satellite SMS feature update for Watch Ultimate - Huawei Central

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.