Şimdi Ara

Huawei, yeni amiral gemisi olacak P50 serisini duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • P40 pro kullanıyorum geliştirici arkadaşlar dağılsun google play da yüklenmiş

• iphone 12'nin kamerası P40'a yaklaşamazken P50'ye laf atan çarpılır.. Dxomark'ta yine ilk sıralara yerleşir

• google la araları düzeltmediği sürece kullanmam. almıştım bir tane bir hafta kullanıp sattım rezillik çektiriyor uygulamalar konusunda

• Servise işiniz düşerse yandınız parmak izi özelliği silindi servise yolladım para istediler. Yeni telefon alacaksanız önermem

• Tony Møntana kullanıcısına yanıt
    senin mantığınla gidersek ucuzluk oluşursa 10 kameralı telefon alcaz ilerde holeyyyyy 😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VSBZLWILJP V kullanıcısına yanıt
    Yok o anlamda demedim yani kameranın cepte olması hoş bir olay fakat git gide çok kötü tasarımlara dönüşüyor gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tony Møntana kullanıcısına yanıt
    rekabet para hırsı yenilik beklentisi vs vs birçok konu sebepli kalite beklemek hayal olur heleki bizde oyuncaklar makul seviyede pahalı iken

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

P30 dan sonra geriye gitti Huawei, buna yaptırımlarında neden olduğunu düşünüyorum.
    P40 lardaki gibi bir fiyat politikası uygularsa hiç satamaz.

Allah allah nasıl olur ya kanka saçmalıyorsun şu an. Huaweinin geriye gitmesinin yaptırımlarla nasıl bi alakası olabilir ki . Nerden kapıldın bu düşüncelere hayretler içerisindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında arka kısımın dev kameralar olacak. Şunu öğrenemediler yakışmıyor arkadaş...

• Huawei'nin mobilde son çırpınışları gibi. Sonu lg gibi olmasın.

• salla salla... güvenli sistem olduğunu kullanmadan anlayamazsın... android değil harmonyos...

• küçük atta civcivlerde yesin... alakası yok... hemen hemen her uygulama var huawei yazılım işini eksik bırakmamış...

• Neden sürekli Huawei 5 para etmez teknolojilerini ön plana çıkarıyorsunuz

• Durmadan bilgi hırsılığı yapıp reklam yağmuruna tutan google yerine harmony tercih ederim. Ve huawei nin eksik bir tarafı yok. 5g isteyenlerde sanki 4g yi kullandıkta, komik çocuk lafları. Şu ana kadar kullandığım en iyi 2 telefon (üst seviye telefonlar kullandım hep) mate 10 pro ve mate 20 pro idi, şu an oppo find x2 var, sonraki telim yine huawei olacak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.